arkadaşlar yeni n8 aldım güncellenmeleri yüklememi öneriyormunsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi

forbidden5

forbidden5

Üye
Tabiki de evet telefona bişey yüklemeden temizken hemen güncellemeleri yükle derim telefon temiz olduğu için sorun çıkarmaz bende formatlayıp yüklemiştim hiç bi sorunum yok çok memnunum ben yüklemeni tavsiye ediyorum

rowel35

rowel35

Üye
hatta direk belleyi flashla telefonuna;):)

WebStyle

WebStyle

Üye
Cihazı daha yeni almışsın maden ovi suite üzerinden telefonu pc ye bağla Anna güncellemesini yüklemeni öneririm..

veliahht

veliahht

Üye
sen daha yüklemedinmi??? hadi çabuk yükle anna geldi hoşş geldi...

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
dostum annaya ovi üzerinden geçmeni tavsiye ederim ;) belle falan hikaye illegal hiçbişeye bulaşmanı tavsiye etmem saygılar.

Anußis

Anußis

Üye
onur anna berbat birşey tavsiye edipte millete şarj sorunu vs. cıkarma ... en stabili belle gerçekten daha 5 gün önce yükledim mükemmel birşey n8i daha yeni kullanmaya başladık diyebilirim anna veya pr1 sırf saçmalık

distakjo

distakjo

Üye
onur hakketen milletin aklında soru işareti bırakma. Şarzı az gidecek sonra, eleman tertemiz teli bozuk diye servise gönderecek. Yazıktır.

n000k

n000k

Üye
ilginç aslında keşke daha orda < eğer nokia shoptan aldıysa > orda yükletseymiş anna yı aldığı gibi telefonu.. en azından bir sorun çıkarsa oranın suçu olur :) .. hayırlı olsun.. güle güle kullan. umarım istediğini verir telefon.. anna yükle derim.. ama her şeyü üstlenipte ben belle istiyorum dersen.. belle şuan anna ya göre çok daha iyi < betanın betası olmasına rağmen :oke: > belle yükle derim.. ben kullanıyorum gayette memnunum, eksikleri olmasına rağmen.. tekrardan N8 in hayırlı olsun.. umarım sorunsuz kullanırsın!!

polluxea♪

polluxea♪

Üye
&#8203;annaya bulasmadan direk belleye gec kardes ;)

slant1111

slant1111

Üye
yükleme sogudum anna dan ! Sürekli birşeyler hata veriyor

SilentOne

SilentOne

Üye
durma direk yükle

seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hangını yuklıyeyım karar versenınız daha yuklemedım

seko2201

seko2201

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bırde belle ne daha duymadım nokıa kendı sitesınde anna var.şimdi başladım guncellemeye.ama belleyı hiç duymadım nerden ve nasıl yukluyorsunuz bılmıyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşlar bırde belle ne daha duymadım nokıa kendı sitesınde anna var.şimdi başladım guncellemeye.ama belleyı hiç duymadım nerden ve nasıl yukluyorsunuz bılmıyorum.
Arkadaşım anna orjinal güncellemedir yükle çok iyi yaparsın ama belle yükleme illegal birşey ve flash atarken dead phone gerekebiliyor ben bi flash atayım dedim gitti telefon dead phonela düzelttim oviden başka birşeyden yükleme

forbidden5

forbidden5

Üye
Belle annadan sonra gelicek olan güncellemedir ama henüz resmi olarak kullanıma sürülmedi kullanılan belle sürümleri sızdırılmış olanlar nokia henüz yayınlamadı yerinde olsam annayı yükler bellenin resmi sürümünü beklerdim

kaqan18

kaqan18

Üye
bence anna ya geç kardeş belle çıkınca belle ye geçersin legal takıl derim. Ama son karar sana ait tabi. Bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle sorunsuz kullan Ins ;)Ha bi de bende anna yüklü herhangi bi sorun yok Oviden yükledim şarj da gayet güzel gidiyor tam performans kullanmama rağmen

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
arkadaslar bende belleyı yukledım arada ufak tefek sorunlar cıktı ama hep cozduk beel ıle tlf nerdeyse yenıden kesfettım dıyebılırım nokıa nın yaptıgı tıcarı bır yatırımm cunku anna sadece belırlı tlf ra oturuyor beleede oyle hatta su an nokıa belle yuklu tlf tanıtıyor pıyasaya sozde yarısma usulu ıle hedıye edıcekmıs evet belle sızıntıda olsa war ve mukemmel ne yapsın adamlar annayı mıllet ogrenmeden tabıkıde belleyı pıyasaaya surmezler annaya yaptıkları yatırımlar bosa gıder (sıze su ornegı verıyım WİnXP_WinXPsp1_WinXpsp2_WinXpsp3) (Sybıan_SyAnnA_SybbBelle ve sırada MeeGo var ve daha arkası :)))))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle gelsinde meego sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt