arkadaslar yardımcı olun dolandrıldım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SHS

Üye
geçmiş olsun 10 kuruşun hesabını yapar olduk senin başına bi de böyle bişey gelmiş

Tepkiler: The Shadow
Böyle şerefsizler çoğalmaya başladı o yüzden çoğu zaman borca girip sıfır alıyoruz. Ne diyelim olan olmuş geçmiş olsun.

Tepkiler: Ottoman Slap ve -Börteçine-
Bende alalimsatalim sitesinden iki yıl önce cihaz aldım ada para yatırdık 500 tl cihazı yollacam diyordu 1 hafta geçiştirdi sonra dalga geçti göndermedi . Bence elden başka çare yok .

Konu Sahibi
Böyle şerefsizler çoğalmaya başladı o yüzden çoğu zaman borca girip sıfır alıyoruz. Ne diyelim olan olmuş geçmiş olsun.

saolasın kardeşim aynen olan olmuş ..
Bende alalimsatalim sitesinden iki yıl önce cihaz aldım ada para yatırdık 500 tl cihazı yollacam diyordu 1 hafta geçiştirdi sonra dalga geçti göndermedi . Bence elden başka çare yok .

aynen en saglıklısı elden veya borçla direk sıfırnı almak nyse miktar fazla değildi Allahtan tesellim bu ..

Tepkiler: Özkan Ç.
Ayni uye yeniden konu acmis yine,bu kezde tutmus iphone 5 satiyor,ben acigini soyleyince zoruna gitti kufur falan soyledi

maktama

Üye
Adamın ilan başlığı ben incelerken hooooop diye (sanırım) adminler tarafından kaldırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...