Arkadaşlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım
Arkdaşlar dün akşam telefonumu şarjza taktım telefon kapandı açıldı ellemedim sabah şarjzdan çıkardım telefonu açtım telefonum samsung yazısı geliyo açılmıyor lütfen yardım:(

onurca06

onurca06

Üye
telefonun beyninde bir sıkıntı olabilir teknik desteğe ihtiyaç var bence
ya da format attır belki düzelir

zappinger

Üye
androidse odinle rom at veya recoveryden format yap

maxirabit

maxirabit

Üye
Hemen flash'a yönelmeyin telefona ağır hasarlar verebilir öyle olması.Sonuçta kişi belki ''flash''ın ne demek olduğunu bile bilmeye bilir sonra kişinin telefonuna daha ağır hasarlar gelir.
İlk önce bataryayı söküp takın,oda sonuç vermezse şarj aletini değiştirin çünkü bazı hatalar bile verebiliyor o türden telefonda.
Bataryayı çıkarıp bir süre bekleyin,birde yere düşürdüyseniz bir hasar gelmiş olabilir.Çok zorda kalmadıkça flash'a yönelmeyin,garantiye giderse kaç kez flash atıldığını bile öğrenirler sonra yetkili dışı onarım olursa ve garanti dışı kalabilir.
Sorun halen halolmuyorsa garantiye gönderip onlardan bir cevap beklemeniz lazım.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hemen flash'a yönelmeyin telefona ağır hasarlar verebilir öyle olması.Sonuçta kişi belki ''flash''ın ne demek olduğunu bile bilmeye bilir sonra kişinin telefonuna daha ağır hasarlar gelir.
İlk önce bataryayı söküp takın,oda sonuç vermezse şarj aletini değiştirin çünkü bazı hatalar bile verebiliyor o türden telefonda.
Bataryayı çıkarıp bir süre bekleyin,birde yere düşürdüyseniz bir hasar gelmiş olabilir.Çok zorda kalmadıkça flash'a yönelmeyin,garantiye giderse kaç kez flash atıldığını bile öğrenirler sonra yetkili dışı onarım olursa ve garanti dışı kalabilir.
Sorun halen halolmuyorsa garantiye gönderip onlardan bir cevap beklemeniz lazım.

+1 ..

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
telefonun beyninde bir sıkıntı olabilir teknik desteğe ihtiyaç var bence
ya da format attır belki düzelir

Kapalı ıken nsl format atılır

- - - Eklendi - - -

androidse odinle rom at veya recoveryden format yap

Android deyil normal dokunmatik

- - - Eklendi - - -

Valla doğru flaş nedir bilmiyorum :D

acuxx

acuxx

Üye
hafıza kartını çıkarıp açmyı dene bide bakalım

zeynep_96

Üye
bence sorun bataryada çıkar bi 2 saat sonra tak denemeye değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt