Arkadaşlar Yardım Lütfen!!! D900i Kızak kapatınca tuş kilidi devreye girmiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Lütfen!!! D900i Kızak kapatınca tuş kilidi devreye girmiyor :(
Merhabalar bende samsung d900i var. tlfnu telefoncuya verdim kapağını değiştirsin diye. sonra arkadaşı yolladım geri alsın diye.çocuk getirdi kapağı değiştirmiş telefoncu fakat şuan telefonun kızağını kapatınca oto tuş kilidi devreye girmiyo kafayı yicem okadar aradım internette bulamadım bişe yardım edersiniz minnettar kalırım teşekkürler şimdiden:vur:vur:vur

AKATLI

AKATLI

Üye
mesela oyundayken kızağı indirdğinde oyun kapanıpta tuş kilidene girmiyosa sorun var ama oyun kapanmıyosa kızak ayarları değiştirilmiştir onuda menü<ayarlar<telefon ayarları<kaydırma ayarları ordan ayarlarsın umarım bi faydam olmuştur

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
tlfnu 2. el aldım oyun yokki :( ya kızakta hiç bi problem yok
normal çalışıyo tek sorun tuş kilidi devreye girmiyo
tlfnda kaydırma ayarları diye bi şey yokki :S yine de teşekkürler

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım etcek birisi :((

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Dostum yardım ederler biraz sabret Samsung kullanıcısı olmadığım için yardım edemiyorum kusura bakma ,.. kolay gelsin

AKATLI

AKATLI

Üye
ya arkadaşım nası kaydırma ayarları yok ilk önce menüye gir ordan ayarlar bölümüne gir ordan telefon ayarları orda 3. sırada kaydırma ayarları yazıyo :bann:

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
abi yok valla olsa neden yok diyim :(

ism@il 54

ism@il 54

Üye
belki de görmeden geçmişindir;)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Olması lazım yok diye bişey olamaz :D

AKATLI

AKATLI

Üye
abicim bak eğer bu saydıklarımı adım adım takip et eğer orda kaydırma ayrları yoksa o telefonu çöpe at ilk önce menüye gir , daha sonra ayarlar , ordan 2. sıradaki telefon ayarlarına gir , orda 3 . sırada kaydırma ayarları var oraya gir,orda aşağı işleme devam et var onu işlemi durdur yap :oke:

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Var mutlaka olmazsa format at belkı duzelır sıfre *2767*3855#

mehmet_03

Üye
arkadaşlar onun ayarla falan hiç bi alakası yok o sorun benim e250de de oldu d520de de. sorun telefonun filmi. film yırtılınca film kızağa bağlı olduğu için kızak işlem yapmıyor sakın filmde sorun yok eğer olsa ekranda farkedilir deme bende öle diyodum ama telefoncu gözümün önünde açtı yırtık çıktı. yani arkadaşım tek çözümün telefoncuya 15 ytl verip halletmek...:oke:

omr5454

Üye
birader telefonunun kapağının değiştirirken telefoncu bişeyi atlamış

telefonun ekranın olduğu kısımda ordaki duşların altında kapağa yapışık olan küçük bi kızak mıknatısı var..uzun ince bişey (okadarda uzun değil :D) onu yapıştığı yerden alıp yeni kasaya takmamış .ondan mütevellid tuşların kitlemiyo ...

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşım eğer o tuş kilidinin kilitlenmesini istiyorsan telefondan menü/ayarlar/telefon ayarları/kaydırma ayarları/aşağı bölümünü işlemi durdur olarak ayarla:D

huseyin_demiroz

Üye
arkadaşım ayar slayt ayarı diye geçiyor

Üst Alt