Arkadaşlar yardım lütfen 6680 hafıza dolu uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celo05633

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım lütfen 6680 hafıza dolu uyarısı
Arkadaşlar telefon modelim nokia 6680 sizden yardım istediğim konu. Telefonumda bir uygulama açıkken ikinci bir uygulama calistiramiyorum mesela mobile msn programı açık diyelim internet browseri çalıştırınca hafıza dolu diyor yada ne bileyim mesaj kutusu açıkken arama yapacağım hafıza dolu diyor.Telefona format atıyorum *#3yes on/off komutunu uygulayarak formatlıyorum fakat yine aynı. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum

xyz58

xyz58

Üye
nokia 6680 telefenun kendi hafızasi 10 mb tır yukledigin uygulamaları telefonun hafızasa yüklemissen hafisa doluysa bu uyariyi alirsin cözum tel hafizasina fazla uygulama kurma , mesajlarin telefon hafizasini kullanıyordur buyuk ihtimal onu degistir mesajlar>secenek>ayarlar>diger>kullanilan hafiza>hafiza kartı yap

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
çözülmesse format at

celo05633

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yok öyle degil telefon hafızasıyla alakalı bisey degil calısan aktif program mesela ebuddy acık telefonda diyelim o esnada bi mesaj geliyor mesajı okumak istiyorum ebuddy kapanıyor yane kurulu programlarla alakalı degil suan baska birsey deniyorum hafıza kartını cıkarttım telefondan hafıza kartı olmayınca bu sorun olmuyor telefon hafızasına hiç bir program kurulu degil hafıza kartını tekrar biçimlendirdim eset nod 32 ile taratıyorum bakalım belki hafıza kartındandır insallah :)

punqermojo

Üye
arkadaşım yükledigin programlar englliyordur işe yaramayanları sil en son ne yüklediysen onu kaldır bide onu dene

blosbomb

blosbomb

Üye
bu ram ile ilgili bir sorun kartta veya telefonda bi sorun yok...

63urfalı

63urfalı

Üye
arkadaşım telefonu ve hafıza kartını biçimlendir

mk_manken

Üye
arkadaslar ayni sorun bende de var 6680 telefonlarin ram sorunu var her programi denedim hafiza kartini ve telefonu bicimlendim sonuc yine ayni yine ayni. ozelliklerinde 22mb ram yaziyoo ama 8.5 mb yi gecemiyoo asil sorun burda....

endometozon

endometozon

Üye
ben n73 kullanıyorum aynı sorunu bende yasıyordum telefoncuya gıtım format attırdım kurtuldum

haydut_04

Üye
arkadaşlar benimde telefonum 6680 ve aynı sorunu yaşıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt