DYNAMIXX
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes telke bı hard format at hafıza kartınıda bıcımlendır en son yukledıgın program veya uygulamaları takıp ederek yukle kesın sorun cozulecektırr benden bu kadar
sen sadece orjinal telefon ayarlarına dön bide konumlama ayarlarından konumlama sunucusu kullan kapalı olsun bi dene
sen sadece orjinal telefon ayarlarına dön bide konumlama ayarlarından konumlama sunucusu kullan kapalı olsun bi dene
inan yüklediğim program lara bakıyorum hiç biri öyle kendi kendine güncelleme özelliğine sahip değil dedim ya 5800 kullanırkende oluodu. başka bişe bu yani ne anlamadım.daha mobil guarda bakıorm net kullanan programları gösterio onlar benim girdğim programlar nimbuzz wep opera başka yok.babacan tel hafızası 32 gb ama sorunlu 32gb olduktan sonra vede kafan agrıdıktan sonra isterse 10000 gb olsun baska caren yok tl yuklemeyyıp kullanıp kullanmaman hakkınada yorumumm yok ama %100 yukledıgın bı uygulama veya programdan kaynaklanıyor
ayarlar > telefon >uygulama ayarları > konumlama > konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik açık kalsın konumlama sunucusunuda kapat 5800 da böyle çok farklı değildir n97 de
teşekkürler mehmet. yinede format atmak gerekirse atarım. napalım artık..vallaha 5800 kullanıyorum daha once hıc boyle bır sorunla karsılasmadım ama bıldıklerım bukadar yanlız arkadas yardımcı olmus tsk edıyorum ona bıde kafa ttakılan sorun şuu telefonu orjınal ayarlarına cevırdıgın zaman hafıza kartındakı uygulamaları tekrar yuklemem gererk dolayısıyla pgogramlar calısmaz el elden ustunduır saygılarr
yok ne t kullncak vidget yokki. telefonun vingetlreri.bunlararkadaşım masa üstünde widget kullanıyorsan çevrimdışı mod yap internete bağlanmıycaktır.
şu an devam ediyormu bilmiyorum kim ne zamn yaptığınıda bilmiyorum kafasına göre oluo yarın ,yada bu akşam bakrım esedle tarıyorum . bişe yok. valla hafızayı.telefon içinde virüs programı öyle kaliteli ne varki netqin var bi bide ,yine netkinin mobile guard var. onlarda bişe bulamıo.. yarını beklicem artıkçanladım 50 kr dan sora bedava ztn şuanda sorun devam ediyosa eminsen uygulamadan falan olmadığına bilgisayara bağlayıp (pc den bi virüs programı ie) veya telefona bi virüs programı kurararak bi tarama yap bende bazı sorunlarda bilgisayardan avast la tarıodum düzeliodu ama bilemem
yok alperen ya e.posta kullanmıorm. m. hzmetlerindeki teknik servis elemanıda dedi.ama e-postaiyide navigasyon otomatik başlatılan bir uygulama değilki durup dururken girmesi ilginç sen e-posta uygulaması falan kullanıomusun o kendini güncellerken internete bağlanır çevrimdışı yap varsa
galiba buldum mobile guarttan web yönetisinden baktım ovi maps wi-fi network positioning yazıo ya bu yada z\syn\bin\epossuplgateway yazıo yada bu yada z\syn\bin\ncdserver.yada bu bunların 3 ü net kullanmış değişik kb larda..
valla alperen ben anlamammehmet abi bu konuda bi bilgim yok z\syn\bin\epossuplgateway ve z\syn\bin\ncdserver bunlar nedir neye yarar bilmiyorum ovi mapsın internete bağlanmasıda çok saçma geldidurup dururken şimdi format at dicem ama bende nefret ediyorum nası bi duygu bilirim format o söylediklerinin çalışmasını engelliyebiliyorsan bi şekilde programla falan kapatabilirsen sorun yok ama olmuyosa sürekli nete bağlanması can sıkıcı olur.
ya kadında dedi kapatalım yada internet paketi al dedim vodafonun 8 tl ye sınırsızı varken sizden netmi alırımabi ne biliyim napıyon sen telefona rehberi falan yedekle uygulamalarınında setupuvarsa ki vardır mutlaka autoinstaller kur onunla setuplarını at kendisi yüklesin format atmadan diosan ara deki internet hizmetimi kapattırmak istiorum net kullanma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?