osmanmert99
Üye
Hem iPhone 5S hemde Lumia 920 kullanıcısıyım inan 920 10 kat daha iyi çekiyor günün her vaktinde. Ama 5S çok seri çekiyor kamerada tek artısı 5S in bu.beni delirten ne nokia oldu, ne sistemin düşük konfigürasyonu, ne de oyun uygulamanın çıkmaması. lumia 920 çıkar çıkmaz aldım. 1 yıl kullandım. başıma neler gelmedi ki. en fenası telefonumu servise gönderdiğim zamanki çağdışı hizmet. konularını açmıştım bilenler bilir bilmeyenler mesajlarımdan erişebilir. sonrasında 1520yi almaya karar verdim. wo öncesi de nokia kullanıcısıydım insanlara çok katı bir şekilde yıllarca nokiayı savundum diğer sistemlerin hatalarıyla dalga geçtim. 1520 çıkalı kaç ay oldu adamlar telefonu unuttu yurt dışında hatta minisi çıkıyor ama halen caanım ülkeme gelecek te bu telefon alıcaz bizde. üstelik üzerinden kaç ay geçmiş telefona sanki dünyayla aynı anda sahip oluyormuşçasına paralar dökerek. herneyse çok doluyum bu konuda. bir telefon almam gerekiyordu ve bu android olamazdı. gittim iphone 5 aldım çok param olduğundan değil faturama ek tarifeyle herkesin ödediğinden fazla ödeyecek olarak hemde. sebebi mi? önümüzdeki 1 sene içinde adam akıllı işler yaparlarsa iphoneu satıp nokiaya geri dönebilmek için. ha şunu da eklemeliyim lumia kamera konularına gelipte çamur atan iphone fanı arkadaşlar bi gidin işinize ya aktif olarak 2 telefonu kullanan biri olarak ve fotoğraf deneyimi olan biri olarak tek söyleyeceğim şey "iphone kamerasına kurduğunuz filtrelerle uygulamalarla fotoğraf düzgün çekiyor demek olmuyor" lumia920(bak 920 diyorum) kamerasının yanına bile yaklaşamaz iphone 5 in kamerası