Tavsiye Arkadaşlar Windows Phone forumundan Ayrılıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmobile

Tmobile

Üye
ona 3gb ramde yetmez anca 4gb ram bırakta onla kasmasın artık herkezin anlamadı bir şey var android teller o kadar program yükleyince avaş deniyorsa genel olarak oyunlarda niye kasmıyor sizce optimizasyon yapılıyor peki bir oyun açtıgınızda diğer uygulamalara geçmek kolay oluyormu peki pek sanmıyorum wp gelelim şuankadar wp kullanıp o kadar program yükleyip yavaş diyen varmıdır genel olarak sanmıyorum yoktur ancak oyunların bazılarında kasıyor sizce bu neden buda optimizasyondan kaynaklı olabiliyor tabiki burda grafik işlemci etkili onunda faydası var ancak siz o kadar üst model tellere göz dikerseniz ve 3gb ram isterseniz wp için bir şeylerden fedakarlık edip 512mb tellerinde herşeyi almasını beklemeyin bence buna birazda siz yani kullanıcılar yön veriyor neyse fazla uzatmıyayım
bencede uzatmıyalım ama iphone 4s de 512mb ram nasıl herşeyi alıyor bunu açıklayın ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım hayırlı olsun. Android denemek istediğini belirtmişsin. Bu pek tabi hakkın. Forumu tamamen bırakmadığını da belirtmişsin. Arada bir uğrayıp deneyimlerini yazmanı bekleriz. :)
zaten androiddeykende yuvam olan Windows phone forumuna yine gelecem ya deminden beri nasıl sölesem ilk defa nokiadan ayrılıyorum diye gözüm doluyor Nokia ile aramda sanırsam duygusal bir bağ var benim çözemediğim ilk telefonum Nokia idi çünkü idi haksızlık ediyom gibi geliyor ama kariyerimi yine Nokia ile sonlandıracağım :ehebu gözlerim gerçektende doldu Nokia dan ayrılıyorum diye somuru::agla2:

pirenuri

pirenuri

Üye
şu Facebook Messenger olsa bile yeter bana ama wp de durmak için neden kalmadı artık

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
erndrdyk

erndrdyk

Üye
ben geçersem sadece bildirim merkezi için geçerim başka hiç bir çekici tarafını görmüyorum açıkçası ki şuan sadece bildirim merkezini bekliyorum wpden

inferno

Üye
keşke telefon işletim sistemleri yerine yazılım dilleri dersler hayat okulu gibi şeylere daha fazla önem verilse

erndrdyk

erndrdyk

Üye
ona 3gb ramde yetmez anca 4gb ram bırakta onla kasmasın artık herkezin anlamadı bir şey var android teller o kadar program yükleyince avaş deniyorsa genel olarak oyunlarda niye kasmıyor sizce optimizasyon yapılıyor peki bir oyun açtıgınızda diğer uygulamalara geçmek kolay oluyormu peki pek sanmıyorum wp gelelim şuankadar wp kullanıp o kadar program yükleyip yavaş diyen varmıdır genel olarak sanmıyorum yoktur ancak oyunların bazılarında kasıyor sizce bu neden buda optimizasyondan kaynaklı olabiliyor tabiki burda grafik işlemci etkili onunda faydası var ancak siz o kadar üst model tellere göz dikerseniz ve 3gb ram isterseniz wp için bir şeylerden fedakarlık edip 512mb tellerinde herşeyi almasını beklemeyin bence buna birazda siz yani kullanıcılar yön veriyor neyse fazla uzatmıyayım

bencede uzatmıyalım ama iphone 4s de 512mb ram nasıl herşeyi alıyor bunu açıklayın ?

ben açıklayayım kardeşim her şey ram değil android çok çekirdekli işlemciyi desteklen bir işletim sistemi değil ayrıca ioslarda öyle. İosa yeni telefonunda bu varmı bilgim yok fakat 5e kadar desteklemiyordu. Bunu yazılımla yapıyorlar mesela işlemci kaç 1.6 ghz 4 çekirdek ama bunun işlemci hızı her zaman 1.6 daha hızlı değil 1. İşlemciyi kullanıyor sonra 2.ye geçiyor. İos neden böyle dersen zaten adam sağlam işlemci koymuş ama tek işlemci yetiyor. Birde sisteme göre program ağırlığıda değişiklik gösterebiliyor. Demek istediğim şu ki aynı anda çoklu işlemciyi kullanan tek telefon şuan Windows Phone. Onun için hızlı telefonlarımız.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Valla benim beklentimi L920 mim çok rahatlıkla karşılıyor. Sadece 2-3 uygulama olmayıversin nolacakki. Bana sunduğu kolay ve hızlı kullanım zaten bu sorunu örtbas ediyor. Oyuna gelincede oyunu tabletimden ve pc m den oynuyorum sorun kalmıyor. S4 deneyimimdeki hüsrandan sonra asla Android almam. iPhone veya Nokia'dan başkası benim için yalan.
Valla benim beklentimi L920 mim çok rahatlıkla karşılıyor. Sadece 2-3 uygulama olmayıversin nolacakki. Bana sunduğu kolay ve hızlı kullanım zaten bu sorunu örtbas ediyor. Oyuna gelincede oyunu tabletimden ve pc m den oynuyorum sorun kalmıyor. S4 deneyimimdeki hüsrandan sonra asla Android almam. iPhone veya Nokia'dan başkası benim için yalan.

Galaxy S4 teki sorunum aşırı kasmaydı. Nerdeyse ondan önceki telefonlarımdan 5800XM gibi kasıyor mübarek.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Htc One Almayı planlıyorum oda kasıyormu

Rainesto

Rainesto

Üye
Ölürüm de terk etmem zaten not 2 kullanıyorum inanın ki android Windows Phone kadar zevk vermiyor bin tane note 2 bir tan lumia 1020 yapmaz niye aldın diyebilirsin zamanında bir hatta yaparak aldım satmayı düşündüm 2000 civarında aldığım için şuan fazla Fiyatı düştüğü için gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum neyse herkese iyi forumlar
bendede tab 3 8 inç var aynı zevki alamıyorum katılıyorum sana

Hagios

Hagios

Üye
Sadece 1 kez çok sinirlendim yeter dedim ve bende ilk fırsatta satacağım dedim.Ama öfkem dinince yapamayacağımı farkettim çünkü buna alıştıktan sonra diğer sistemler pek çekici gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, Esendağlı ve 4MaGuS
kaltintop

kaltintop

Üye
beni delirten ne nokia oldu, ne sistemin düşük konfigürasyonu, ne de oyun uygulamanın çıkmaması. lumia 920 çıkar çıkmaz aldım. 1 yıl kullandım. başıma neler gelmedi ki. en fenası telefonumu servise gönderdiğim zamanki çağdışı hizmet. konularını açmıştım bilenler bilir bilmeyenler mesajlarımdan erişebilir. sonrasında 1520yi almaya karar verdim. wo öncesi de nokia kullanıcısıydım insanlara çok katı bir şekilde yıllarca nokiayı savundum diğer sistemlerin hatalarıyla dalga geçtim. 1520 çıkalı kaç ay oldu adamlar telefonu unuttu yurt dışında hatta minisi çıkıyor ama halen caanım ülkeme gelecek te bu telefon alıcaz bizde. üstelik üzerinden kaç ay geçmiş telefona sanki dünyayla aynı anda sahip oluyormuşçasına paralar dökerek. herneyse çok doluyum bu konuda. bir telefon almam gerekiyordu ve bu android olamazdı. gittim iphone 5 aldım çok param olduğundan değil faturama ek tarifeyle herkesin ödediğinden fazla ödeyecek olarak hemde. sebebi mi? önümüzdeki 1 sene içinde adam akıllı işler yaparlarsa iphoneu satıp nokiaya geri dönebilmek için. ha şunu da eklemeliyim lumia kamera konularına gelipte çamur atan iphone fanı arkadaşlar bi gidin işinize ya aktif olarak 2 telefonu kullanan biri olarak ve fotoğraf deneyimi olan biri olarak tek söyleyeceğim şey "iphone kamerasına kurduğunuz filtrelerle uygulamalarla fotoğraf düzgün çekiyor demek olmuyor" lumia920(bak 920 diyorum) kamerasının yanına bile yaklaşamaz iphone 5 in kamerası

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, osmanmert99 ve Murat Alper
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sadece 1 kez çok sinirlendim yeter dedim ve bende ilk fırsatta satacağım dedim.Ama öfkem dinince yapamayacağımı farkettim çünkü buna alıştıktan sonra diğer sistemler pek çekici gelmiyor.
Bazen bana da oluyor bu,diğer sistemlere geçeceğim diyorum ama ne ios nede android cihazlar bana cazip gelmiyor.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar şu iphone4le 4s de 512 ram şeyini sürüp durmayın ortaya. Siz de devrim gibi bir telefon yapın. Sonra sırf bir şekil değişikliğini en az 1700 Tl ye satıp pazarın %30unu alın sizin 512 telefonlarınıza da gelir. Wp mağazasının geliri ne ki yazılımcılar boşa uğraşsın? Herkes tabi ki 820 ve ustu model telefon alamaz. Bunu savunuyorsanız iphone 4s in sıfırının hala 1300 Tl olduğunu unutmayın. Geçecek arkadaşa da hayırlı olsun şimdiden. Lg G2 al derim. Androidlerin en iyisi şu an.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu iphone4le 4s de 512 ram şeyini sürüp durmayın ortaya. Siz de devrim gibi bir telefon yapın. Sonra sırf bir şekil değişikliğini en az 1700 Tl ye satıp pazarın %30unu alın sizin 512 telefonlarınıza da gelir. Wp mağazasının geliri ne ki yazılımcılar boşa uğraşsın? Herkes tabi ki 820 ve ustu model telefon alamaz. Bunu savunuyorsanız iphone 4s in sıfırının hala 1300 Tl olduğunu unutmayın. Geçecek arkadaşa da hayırlı olsun şimdiden. Lg G2 al derim. Androidlerin en iyisi şu an.
ya arkadaşım haklısında lg g2yi herkes öneriyorda niyeyse htc one bana biraz daha çekici geliyor :) güzel telefon sorun yaratırmı sence

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ya arkadaşım haklısında lg g2yi herkes öneriyorda niyeyse htc one bana biraz daha çekici geliyor :) güzel telefon sorun yaratırmı sence
Android şu dalvik denen garabetten kurtulsun sonra bana stabilizeden bahsetsin. Başka bir şey demiyorum!!!

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

bir arkadaşıma 5 ay önce one aldı, memnun kalmadı. 3 ay sonra sonra gitti g2 aldı. En az iki sene başka telefon kullanmam diyor. İyi telefon

slmrt

slmrt

Üye
telefon hoş güzelde çok kısıtlayıcı be hiç ayrıntı özellikler yok bi ana ekrandan wifi açıp kapatmak niye sınırlandırılır ki? bu arada lumia 1020 kullanıyorum gece çekimlerinde flashsız hala yeşil yapıyor normalde çok güzel gösteriyo ama fotoğrafı çekince lanet bişey oluyo

dakamon

dakamon

Üye
bir arkadaşıma 5 ay önce one aldı, memnun kalmadı. 3 ay sonra sonra gitti g2 aldı. En az iki sene başka telefon kullanmam diyor. İyi telefon
G2 abimde de var bu beni en az 2 sene götürür diyor. Güzel telefon. Umarım bizim sistemde biran önce fonksiyon olarak diğer sistemlerin seviyesine gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt