Tavsiye Arkadaşlar Windows Phone forumundan Ayrılıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Windows Phone forumundan Ayrılıyorum
arkadaşlar windows phone genel formundan ayrılıyorum ama sanırsam 2.5 ay kadar daha burdayım sebebi lumia 620'nin beni hayal kırıklığına uğratmasıdır ha bu söleyeceklerim sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın sakın androide geçiyorum diye androidçi sayılmıyorum sadece denemek istiyorum ama yinede içimdeki nokia ve lumia sevgisi bitmiyor aradığım özelliklerde ve beni hayal kırıklığına uğratmayacak bir lumia bulunca gene burda olacam windows phone forumundan ayrılıyorum ama haberleri her zaman takip edeceğim windows phone'nun bir neferi olacam yine yeni güzel bir lumia bulursam tekrardan aranızda olacağım

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sanırım kullanıcılar windows phone işletim sistemini yavaş yavaş terketmeye başlıyor :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
beni sadece lumia 620 hayal kırıklığına uğrattı birde yazımda dediğim gibi androidi denemek için alacağım uygun bir tamda aradığım özelliklere göre bir lumia çıkarırsa geri döneceğim

saynesim

saynesim

Üye
Ölürüm de terk etmem zaten not 2 kullanıyorum inanın ki android Windows Phone kadar zevk vermiyor bin tane note 2 bir tan lumia 1020 yapmaz niye aldın diyebilirsin zamanında bir hatta yaparak aldım satmayı düşündüm 2000 civarında aldığım için şuan fazla Fiyatı düştüğü için gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum neyse herkese iyi forumlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nordmandy (doğru yazdım umarım) gelince o cihazdan 620 ye kardeş alacağım. Nokia ve Lumia aşkı bitmez bende.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım kullanıcılar windows phone işletim sistemini yavaş yavaş terketmeye başlıyor :)

Gidenler geçici olarak gidiyor.
Ve gidenlerin çoğu gittikten bir süre sonra yeniden Windows Phone'un akıcılığını aramaya başlıyorlar.
Şu an için kullanıcıları bunaltan yönü sistemin eksikliklerinin çok yavaş gideriliyor olması.
WP8.1'den sonra sistem istendiği gibi rayına oturur ve kullanıcıların diğer sistemlerden alışık olduğu özellik ve özgürlükler gelirse; gidenler fazlasıyla geri dönecek, hatta diğer sistemlerden göç başlayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu sadece benim kişisel düşünce ve tahminim. Aksini düşünenler olabilir elbette.

Yeni telefonun hayırlı olsun kardeşim.
Birkaç arkadaş daha yazacaklarını yazsın sonra konuyla vedalaşalım.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, Hagios, PureFood ve 2 diğerleri
Tmobile

Tmobile

Üye
bende mart gibi 5s e yada note 3 almayı planlıyorum Ama Windows Phone Bırakma Nedenin Ne Diye Sorarsanız Çoğu Uygulama Oyunun Tam Olarak Diğer İşletim Sistemindekiler Gibi ÇalışmamasıVe Alt Modeller Herzaman Birşeyden mahrum kalması Diceksiniz 520 alıyorsun 5sle mi karşılaştıryorsun hayır mesela 1020 2000tl ama 3 kutucuk gelmiyor veyatta neden 625 e 4.7 inç 3 kutucuk gelmiyor? Diyr sormazlarmı adamı 520 620 720 çift tıklama yok 520 de glance dahil yok bundan dolayı ama yinede kötü demiyorum ama diğer işletim sistemlerine oranla zayıf kalıyor eksik kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Ve gidenlerin çoğu gittikten bir süre sonra yeniden Windows Phone'un akıcılığını aramaya başlıyorlar.
Şu an için kullanıcıları bunaltan yönü sistemin eksikliklerinin çok yavaş gideriliyor olması.
WP8.1'den sonra sistem istendiği gibi rayına oturur ve kullanıcıların diğer sistemlerden alışık olduğu özellik ve özgürlükler gelirse; gidenler fazlasıyla geri dönecek, hatta diğer sistemlerden göç başlayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu sadece benim kişisel düşünce ve tahminim. Aksini düşünenler olabilir elbette.

abi ben zaten yazımın başında belirttiğim gibi dedim geri dönecem dedim

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir wp kullanıcısını android asla tatmin etmez,belki ios olabilir.bu arada tercihine kesinlikle saygım var.ben yinede görüşmek üzere diyorum:)

• Beğen
Tmobile

Tmobile

Üye
Bir wp kullanıcısını android asla tatmin etmez,belki ios olabilir.bu arada tercihine kesinlikle saygım var.ben yinede görüşmek üzere diyorum:)
ama şoyle bişey var artık android ust modeller okadar çok kasmıyor ama tabi bir ios olamaz.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Olmuyor olmuyor . Wp gerçekten gıdım gıdım ilerliyor . O güzelim karizmatik cihazlara yazık . Htc 8x gdr3 güncelledik ama hiç değişiklik yok. Resmen heyecan hüsran oldu . Bir yilda bir renk değişiyor yada bur kutu değişiyor . Görselliği bırak bir oyun yuklecez ya yok ya destek yok . Yada ram rom sorunu var . 2015 wp sağlam olur ama geçen beş yıla yazık olur .

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Murat Alper
Tmobile

Tmobile

Üye
Olmuyor olmuyor . Wp gerçekten gıdım gıdım ilerliyor . O güzelim karizmatik cihazlara yazık . Htc 8x gdr3 güncelledik ama hiç değişiklik yok. Resmen heyecan hüsran oldu . Bir yilda bir renk değişiyor yada bur kutu değişiyor . Görselliği bırak bir oyun yuklecez ya yok ya destek yok . Yada ram rom sorunu var . 2015 wp sağlam olur ama geçen beş yıla yazık olur .
2015 te beş yıl olmuyor :D

ArMaGeDdOn_87

Üye

o geri dönenler parası çok olanlardır,örnek olarak x kullanıcı sistemin eksikliklerinden dolayı gidip yeni iOS yada android bir telefon aldımı onu belirli bir süre kullanır,bana kalırsa 8.1 güncellemesi microsoft un son şansı bu güncellemede beklenenen eksikler giderilmez ise ve beklenen özellikler sisteme gelmezse bilinçli çoğu kullanıcı telefonunu satar,ben örnek olarak iPhone 6 almayı planlıyorum ve 2 sene kullanmayı planlıyorum,2 sene geçtikten sonra bakarım windows phone eksikliklerini gidermiş ve üstüne yeni özellikler katmış ayrıca mağazasınıda apple gibi yapmışsa o zaman tekrar apple ile kıyaslarım ve duruma göre hangi cihazı alcağıma karar veririm :) sizin o geri dönüşler dediğiniz zor olur ..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
güneye göç başladı :)

• Beğen

merkel02

Kapalı Hesap
sıkıntıyı çekenler ilk kullanıcılardı ve şu bi gerçek sistem bence onlarla büyüdü.. bence de 8.1 ile büyük bi açık kapatılacak.. biz yeni kullanıcılar sıkıntı çekmeden direk hazıra konmuş olcaz :tebessüm:

luckysleven

luckysleven

Üye
wp den vazgeçilir tamamda 620 de wp nin gelişimine şahit olmak için yada wp nin cefasını çekmek için seçilecek en son telefon bence yani gerek tasarımı gerek ekran ebadı olarak zaten sınırlı süre tatmin eder kullanıcısını.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
ya ben zaten bu foruma geleli bir sene oldu Windows phone forumuna keşke almaz olaydım diyorum lumia 620yi keşke 920 alsam diyordum aldım başıma gelmeyen kalmadı resetlemesimi dersin arada internete girerken 3g birden kopuyordu bi 5-6saniyeliğine yada telefonda konuşurken sesi tam anlayamıyordum ama bendeki lumia ve Nokia aşkı bitmeyecek yazının başında dediğim gibi androidçi değilim sadece denemek için kullanacağım

bir not daha bu arada telefonu almadım 2 ay sora ayrılacağım forumdan dediğim aradığım özelliklerde bulursam tekrar geri geleceğim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşım hayırlı olsun. Android denemek istediğini belirtmişsin. Bu pek tabi hakkın. Forumu tamamen bırakmadığını da belirtmişsin. Arada bir uğrayıp deneyimlerini yazmanı bekleriz. :)

• Beğen
mesutcinik

mesutcinik

Üye
kardeşim hayırlı olsun. Bende @bulutsuzgece abinin dediği gibi 8.1 kullanıcıların istekleri doğrultusunda olursa bu sisteme göçler başlar aksi taktirde pek iyi olmaz wp8 için.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ama şoyle bişey var artık android ust modeller okadar çok kasmıyor ama tabi bir ios olamaz.
ona 3gb ramde yetmez anca 4gb ram bırakta onla kasmasın artık herkezin anlamadı bir şey var android teller o kadar program yükleyince avaş deniyorsa genel olarak oyunlarda niye kasmıyor sizce optimizasyon yapılıyor peki bir oyun açtıgınızda diğer uygulamalara geçmek kolay oluyormu peki pek sanmıyorum wp gelelim şuankadar wp kullanıp o kadar program yükleyip yavaş diyen varmıdır genel olarak sanmıyorum yoktur ancak oyunların bazılarında kasıyor sizce bu neden buda optimizasyondan kaynaklı olabiliyor tabiki burda grafik işlemci etkili onunda faydası var ancak siz o kadar üst model tellere göz dikerseniz ve 3gb ram isterseniz wp için bir şeylerden fedakarlık edip 512mb tellerinde herşeyi almasını beklemeyin bence buna birazda siz yani kullanıcılar yön veriyor neyse fazla uzatmıyayım

• Beğen
Tepkiler: avast
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt