Arkadaşlar turkcell de 100 mb internet paketi olnalar okuyun!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
bence'de güzel olur :) ama mp3 konmasına ben karşıyım :s not : insan emeğine'de bir yerde saygı duyalım :o

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Her Hangi Bir Ücret Düşüşü Olmamaktadır Fakat Siz istemeden Bazı siteler Sizi Farklı Sİtelere Yönlendiriyor Ve kimi zaman Melodi Kimim Zaman Oyun Adı Altında İndirme İşlemi Yapmış Olarak Gösetiror...Ve Melodi = 32 kontor Oyun =108 kontor !!!

aquSTine^

aquSTine^

Üye
yok be hiç bişe olmaz

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
arkadaşlara katılıyorum asla öyle bişiy yok :D

LOTUS79

LOTUS79

Üye
Ben turkcellden 100 mb bedava internet kazanmıştım ama bazen kontör gidiyordu çok karışık bişey bu anlayamadım hediyemi değilmi?

demirey

demirey

Üye
öyle birrşey yok ringofon un sitesine girmiş olmalısın

pcman34

pcman34

Üye
Arkadaşlar eğer çok girerseniz oluyor ben girdim evdeki adsl in kotası doldu cebi pcye bağladım bir güzel:sn: paketimde vardı bi baktım ki ne göreyim kalan kontör 103 kaç kontör vardı 229 off gitti o kadar kontör :@ :bann: sinir oldum turkcell e :bilmem: ama yapacak bişi yok tabi sonradan okudum burayı :deal: bilgisayardan girince ayrı ücretlendirmemi 2 kat mı ne uyguluyor turkcell:allalla: kafam karıştı

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar eğer çok girerseniz oluyor ben girdim evdeki adsl in kotası doldu cebi pcye bağladım bir güzel:sn: paketimde vardı bi baktım ki ne göreyim kalan kontör 103 kaç kontör vardı 229 off gitti o kadar kontör :@ :bann: sinir oldum turkcell e :bilmem: ama yapacak bişi yok tabi sonradan okudum burayı :deal: bilgisayardan girince ayrı ücretlendirmemi 2 kat mı ne uyguluyor turkcell:allalla: kafam karıştı

bnimde kotam doLmuştu teLefonu modem oLarak pc ye bağLadım ordan kuLLandım int.i ama bişe oLmadı.20 dk da 5 mb gitti

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
hayır be öyle bişey asla yok sonuçta o gprs data paketi wap sitesiyle diğer url siteleri arasında bi fark yok ben 100mb internetimle youtubdan ideo izledim mp3 indirdim silkroad online oynadım ce bissürü şey yaptım ama hiç kontörüm gitmedi eğer turkcell böyle bişey yaposa kimse kullanmaz sadece wap sitelerine girebildikten sonra ben ne yapayım interneti

ademoz05

ademoz05

Üye
alakası bile yok...

epson81

epson81

Üye
faturalı hatlar dikkat edin haaaaaaaa

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
6600 pro. kurdum girmedigim site indirmrdigim icerik kalmadı kontör gitmiyo :P

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
kardeşim bende 2 mb internet paketi var ama internete bağlandığım da kontör gidiyor neden bana anlatırmısın şimdiden teşekkürler...

volkanbabam

Üye
ben klansavaşları felan oynuom bişi olmuo 1saate yakın duruom 100-150kb düşüo :)

slm5288

Üye
arkadasım,11 senelik turkcell kullanıcısıyım bahsettigin konu da sorun yok fakat sebeke kaynaklı bir hata dan dolayı haksiz ücretlendirme yapılabiliyor itiraz edersen faturanabuyuk bir ihtimalle iyade alırsın.

rafi1994

rafi1994

Üye
öyle birşey yok arkadaşlar bana hiç bir yansıma olmadı şimdiye kadar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
asparagas haber bunlar :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu gerçek dışı olduğu anlaşıldığı için açık kalmasına gerek yok.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır

Üst Alt