Arkadaşlar turkcell de 100 mb internet paketi olnalar okuyun!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar turkcell de 100 mb internet paketi olnalar okuyun!!!!!
100 MB İNTERNET PAKETİNİZ DE EĞEER İNTENET PC TABANLI SİTELERE GİRERSENİZ KOTÖRÜNÜZ/FATURAYA ÜCRET YANSIYOR DİKKAT EDİN!
AYRIRAC SADECE WAP TABANLI SİTELERE GİRİN......:megafon:

• Beğen
Tepkiler: kasvanlugas ve celilcemre

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Gayet de öle bir şey olmadı bana... Bilgisayar tabanlı WEB sitelerine de rahatlıkla giriyorum...

erfc20

erfc20

Üye
bi denemek lazım aslında :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben kontörlü hattımda denedim fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım. Faturalı hatta hiç girmeyelim oradan büyük bir kazık yedim :)

mami_cavus

Üye
Arkadaşlar noktayı ben koyayim pc bozulduğu için şu anda bedava internet paketinden yazıyorum bu mesajı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuanda kontörlü hat, laptop ve web sitesi olan maxicepteyiz farkındaysanız herhangi bir ücret düşüşü söz konusu değildir... :oke:

memolim83

memolim83

Üye
ben giriyorum n95 le sadece paketten gidiyor kontur gitmiyor saçma

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Konuda bahsi geçen bilgilerin doğruluğu kesin değildir arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşımız elbetteki bir bilgiye sahip olarak açmıştır. Ama şuan için böyle bir sorun yoktur.

mami_cavus

Üye
Aslında benim bir düşüncem var şu anda gene telefondan giriyorum fakat web tabanlı sitelerden dosya indiremiyoruz. Maxicep büyük bir web sitesi oldu admin ler bir wap sitesi açsa cep telefonu için tema program koysa çok güzel olur bence mp3 de koyalım dicem ama maxicep mp3 sitesi değil :)

kuzeyli28

Üye
bende genelde turkcell den internet paketi satın alarak kullanıyorum ver böyle bi şeyla karşılaşmadım yanlız bazı sitelerde tuzak var arkadaşlar (mobiloyuncu) gibi siteler lütven dikkat edin telefonumdaki kontörleri aldıkları gibi bide borclu cıkardılar 190 kontör kadar :) simdi hattı değiştirecem yedirmem onlara bunu.... BİLGİNİZE

ilo53

ilo53

Üye
ben katılıyorum arkadasa wap sıtesı oyun program tema fılan koysak super olur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşım öyle bi sorun söz konusu değil.. ben 3aydır sürekli günün 9saati tl den web tabanlı sitelere girerim , sorun yok yani.. . ii forumlar..

sweety_boy_43

Üye
alakası yok . opera mını den web tabanlı sıtelere gırdıgımde kontor gıtmıyor paketımden gıdıyor sorun olmuyor...

alicans

Üye
sadece download değil upload için de ücretlendirme var aklınızda olsun ikisinin toplamı baz alınıyor

serbest888

serbest888

Üye
Arkadaşlar ben 1 yıldır faturali hattımdan operamini kullanarak internete cepten giriyorum tüm web ve wap tabanlı siteleri geziyorum bilgisayadanda girdim şu andada bu mesajı cepten yazıyorum ve sadece 100 mb paketten gidiyor şu ana kadar faturama extra hiç bir ücret yansımadı....

Emir

Emir

Üye
opera mini üzerinden girmedigim site kalmadı + web dende gir dim hiç bir şey olmadı senin internet paketin bitmiştir dostum tam 3 yıldır giriorum hiç bir şikayetim yokk

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar bu sitede cep telefonu için her şey mevcut opera üzerinden indirin ve pc de winrar ile dosyayı açın ve telefona atın bu kadar basit :-)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
benim girmediğim site kalmadı ama hiç kontörüm gitmedi

ilo53

ilo53

Üye
operamini hakkinda bisey sorcm.operaminide wap sitedn muzk indircktm inmiyor acaba ndn

Üst Alt