Arkadaşlar TÜRKÇE RAP hakkında ne düşünüyorsunuz??

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
bence rap türkçe veya başka dil tamamiyle saçmalık iğrenç bir şey müzik diyemiyorum

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
güzel çalışma yapıyor arkadaşlar güzel bence

sonbela

sonbela

Üye
Benim Hiphop begendigim kimse yok herkez kendine göre Degiştiriyor rap'ı kendim rapcıyım ve begendigim tek rapcı arabesk rapta Qarizma Sonrada Beraber Çalıştıgım MC VuRaL
Herkeze Saygılar

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
türkçe rap harika ama arabesk rap filan bu ara iyi gidiyor hastasıyım

gokhanez

Üye
Rapi Rap Yapan Ceza Değil...Perde Arkasındaki Sagopa Kajmer'dir...
Sagopa Kajmer Ceza'nın Ünlendiği Rapstar Albümünün Yapımcısıdır...Ceza'yı Sagopa Kajmer Ünlü Yaptı...Ceza Sadece Vitrin Oldu...Başka Bişey Değil...
Sagopa Kajmer Onlarca Şarkısından Ben Sırf Şarkı Yapmak için Yaptığı Bir Şarkı Bulamıyorum...Ceza Med Cezir'den Sonra Albüm Dolsun Diye Şarkılar Koyuyo...

Küçük Bir Nottu Sadece...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
mc erdem

--------------- Ekleme ---------------

mc erdem sansar salvo rapozof giyotin çok ii bu konuda

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ilk defa duyuyrum mc erdemi
sansarda çok süratli gidiyor ilerde türkiyede en iyisi olacak ya:lol

ukalgs

ukalgs

Üye
bence türkçe rep daha tam istediği seviyeye ulaşmadı.ama eskiye yönelik bakarsak yavaşyavaş sevilen bir müzik olmaya başlıyor.

can_fb_izmir

Üye
link ölmüş

maxiburak

maxiburak

Üye
ya türkçe rapin kralı CEZA
kraliçe aday adayı ise sago

bu arada ben de bişiler söleim ceza hızıyla sözleri iyi seçmesiyle söleyiş tarzıyla giyim tarzıyla vs. özelliklerinden dolayı en iyiiiiii bu arada mtv müzik ödüllerinde türkiyenin en ii sanatçısı seçildi
ve aynı zamanda bir rapstar olarak yabancı ülkelere türkiyenin ve türkçe rapin tanınmasını saglayan en iii sanatçıdır bi de sagopa kajmer war onun yaptıgına rap diyemeyiz sadece saçmalıyo bi kere rap dioruz öncelikle hız olmalı o ne öle arabsek söler gibi

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
pesimist tarzı söylüyor sagopa
son albümünü aldım
senin dediğin gibi biraz daha hızlanma var
çok daha hoş olmuş
ceza sagopa cartel türkiyede ilkler
ama emin ol sansar çok pis söylüyor
albümlerini indir, dinle aradaki farkı göreceksin
daha o yaşda kurduğu cümleler süper
ben önemsemiyordum 3ün 1i diye albüm çıkarda
merak ettim indirdim ,o gün ilgimi çok çekdi ve tüm şarkılarını albümlerini indirdim
en kısa zamanda en çok albüm çıkaran sansar
ve albümleri çok güzel
undergroundda da çok iyi
zaman çoğu zaman underground dinlerim
istanbul attrack çok komik kalıyor çıkardığı albüm ve kliple
umarım istedikleri yere gelirler

wurz86

Üye
rap müzik bence çok güzel sürekli dinliyorum bu ara yaygınlaştığını görüyorum bence dahada aktif olmaları gerekir piyasada

cirkinn

Üye
Dostum 1. SON NEFES 2. Ceza 3. sago ft. kolera

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
rap güzel ama herkes yapamıyor nedense!!!

emaro123

emaro123

Üye
rap yoksa bende yokum özeelikle sagopa kajmer

reis-57

reis-57

Üye
walla arkadaşlar bence çok saçma ben sevmiyorum ne dediklerini anlamıyorum en iyi sanatçılar eskiler müslüm gürses cengiz kurtoğlu hakan taşiyan hakan gürses ümit besen gülü kibariye gülden karaböcek atilla kaya azer bülbül erol budan adnan şenses selahattin özdemir bence bunlar bide arkadaşım rap dinletti bence mode xl rapta çok başarılı onu severim benim görüşüm bu

murat_sago

murat_sago

Üye
ben hiç beğenmiyorum tamamen saçmalık bence. bi kere rep türkçeye uygun bi tarz değil. bazen denk geliyo dinleyeyim diyorum hiç bişi anlamıyorum. ee anlamadıkdan sorada bi anlamı yok. zaten tiplerine baktığın zaanda türklükle hiç bi alakaları yok. türkçe rep die bişi yok bence bu sadece. bu tarz saçmalıkdan başka bişi değil

ne yapalım arabesk mi THM TSM dinliyelim he sölesene:@:bann::@

--------------- Ekleme ---------------

walla arkadaşlar bence çok saçma ben sevmiyorum ne dediklerini anlamıyorum en iyi sanatçılar eskiler müslüm gürses cengiz kurtoğlu hakan taşiyan hakan gürses ümit besen gülü kibariye gülden karaböcek atilla kaya azer bülbül erol budan adnan şenses selahattin özdemir bence bunlar bide arkadaşım rap dinletti bence mode xl rapta çok başarılı onu severim benim görüşüm bu

sende geride kalmışın

Soneday

Soneday

Üye
Sagopa Kajmer oldukça,Türkçe rap daha ileriye gider çünkü sagopa rapde yeni bir tarz yarattı.

Üst Alt