Arkadaşlar TÜRKÇE RAP hakkında ne düşünüyorsunuz??

Sponsorlu Bağlantılar

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
illaki her müzik türünde var işini iyi yapamayanlar ama bardağın dolu tarafını görmek lazımm yani işini iyi yapanlar çoğunlukta. ama dediğin gibi bu müzik türünü yeni dinlemeye başlayan insanlar için tv kanalları seçici olmalı :spr

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
mesela bir türkçe rap ağırlıklı radyomuz bile yok
ara sıra baytar yerli plaka çıkıyor başka hiç bir şarkı dinleyemiyoruz
eskiye oranla rap oldukca yayılıyor umarım gerekdiği yere gelir, bizde dinleriz:sos

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
Radyo konusunda kesinlikle haklısın. Sadece herkesin bildiği hit şarkıları çalıyorlar radyolarda bu da yetmiyor :(

restmod

restmod

Üye
:ehe arkadaşlar netten yayın yapan bi sürü rap radyosu war şimdilik bunlarla idare edin yakında FM de geççez:)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
adamlığı senden ve o saçmalıklardan öğrenecek değilim. sende git biraz türk halk müziği dinlede ruhun aydınlansın. söylediklerimin arksaındayım REP müzik saçmalıkdan başka bişi değil.: ı
bak adam olamamışsın işte,türk halk müziğide bana saçma geliyor ama dinleyene ve dinlediklerine hakaret etmiyorum kurtoğluuu....
ben sana adam ol demedim,sadece birdefa dikkatli olarak dinle tarzında dedim..Ama ısrar etmiyorum... :lol
(aslında bir repçi pes etmez amaaa,cevap olarakta ne yazarsan yaz artık bu konuya cevap vermeyeceğim...anlayana)

chadashh

chadashh

Üye
iiyiz ama yabancı ülkelere göre çok zayıf kalıorz ;)

dr-jake

dr-jake

Üye
Türkçe rap değil malesef rapin kendisi kısır bi müzik türü bence, tamam altyapı falan iyi olabiliyo ama sonuçta bu müzikse eğer melodisi olmalı, rap müzikte ise tekerleme var melodiden çok. Dünyada Türkçe ile biyerlere gelmeye çalışıyorsak rap'ten önce kendi müziğimiz ve belki de yeni türk rock müziğimiz daha uygun düşer gibime geliyo. Rap sevenlere iyi eğlenceler diliyorum yine de.. Zevkler tartışılmaz

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bende bunu ekliğim o zaman rap da bulduğum melodiyi hiçbiyerde bulamadım
bu sizin kimi dinlediğinize bağlı olabilir
yabancı pek dinlemem zaten ama özellikle underground dinliyorum çok güzel iş yapanlar var

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
rap'i yeni dinlemeye başlayanlar için dinlemeye kimle başladığı çok önemlidir (felsefesini anlamak için).. ben şahsen rap dinlemeye Cezanın Med-Cezir şarkısıyla başladım rap dinlemeye. O gün bu gündüürr rap dinliyorm. underground da da overground dada çok başarılı isimler varr.. her müzik türünde olduğu gibi bu işide iyi yapan var kötü yapanda var iyi kıyas yapmak için çok fazla dinlemek gerekiyor çünkü iş sözlerde biter bu müzikte....

UndeRqRo.uNd

Üye
bende bunu ekliğim o zaman rap da bulduğum melodiyi hiçbiyerde bulamadım
bu sizin kimi dinlediğinize bağlı olabilir
yabancı pek dinlemem zaten ama özellikle underground dinliyorum çok güzel iş yapanlar var

underqround 'dan tavsiyen var mı maynağ, iyilerinden dinleyelim.

g-unit 'çi olduk biraz da vatana dönelim.:spr

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
tabiki kesinlikle ilk önce pit10 geliyor
fakat canka benim için vazgeçilmez
bana göre en iyi rapci canka
çok yakında pit10 ve canka nın overleri çıkıyor
2 side beraber çalışıyorlar olymposrecords diye bir stüdyodalar
çok fazla seven yok canka yı sansar daha ön planda kalıyor
dinlediğim kişiler pit10 canka ako sansar giyotin hepside ben daha iyiyim diyor birbirlerine diss atıyorlar:)
underground olduklarından çok tanıyan kişi yok öncelikle hep ceza sago tanınıyor
fakat over albümleri çıkdığında kimin ne olduğu gayet önplanda olacak
bu arada cankanın azı çok bozuk yani şarkıların arasında en duygusalda bile aradan düz geçiyor bazen:)

[/URL]
[/URL]
[/URL]

çok güzel parçaları var ama şarkının ortasında küfür ediyo o yüzden ekleyemedim bu parçalardan çok daha güzel:)

restmod

restmod

Üye
bende bikaç isim öneriim :) alaturka mavzer(artık sansarda mavzerde),mihenk taşı,şehinşah(sesi komik ve hoş):),Rapozof,da poet,patron,saian,mode xl:oley ,karaçalı,hayki,ulaş,yas,medusa:ehe ...birçok isim

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
walkmanda şehinşahı açmaya gelmiyor kulağımın içine ediyor ya
o ne ses abi sanki gıcıklığına yapıyor cır cır cır maximum 20 saniye dinledikden sonra kapatıyorum ferahlama geliyor:ehe gece başınızdan sivrisinek geçer ya kamyondan beter sesi çıkar aynı öyle

restmod saydığın isimlerden rapozof patron saian başarılı mode xl(sagopa taklitçisi):)

irun

irun

Üye
Dinleyince sevilecek parçalar var, önyargılı olmamak lazım aslında..:spr
Bana uzak bir tür olsada beğendiğim birkaç örneği ekliyorum buraya, dinleyin bakalım siz sevecekmisiniz..:)

İstanbul Attack - Salla - Remix
[IMEEM]eVxmNQtcfB/aus=false[/IMEEM]

Playboy..
..onu bunu boşver söyle ne değişir,
ülkemde star saksıda yetişir..
[IMEEM]d2bsOGHwJ7/aus=false[/IMEEM]

..bize yakınanlara tek bi cevap lan,
sert takılanlara, al bu da rock lan...
[IMEEM]2yvI1hDrwb/aus=false[/IMEEM]

beğendiğim başka örneklerde var aslında ama, hepsi buraya koymaya müsait değil..:ok2:

restmod

restmod

Üye
restmod saydığın isimlerden rapozof patron saian başarılı mode xl(sagopa taklitçisi):)[/quote' Alıntı:
yeaw mode xl sago taklitçisi demişsin sagoyla mode xl in tarzları arasında dağlar war :)sago pesimist style mode xl gangsta rap:)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
restmod ;
pit10 ,canka ve sago hakkındaki düşüncelerin nelerdir

prince14

prince14

Üye
ne düşünücem tabiki SAGOPA KAJMER yovvvyovvvv:yuru

prince14

prince14

Üye
y A Bryler bırakın ya en iyisi <<SAGOPA KAJMER>>

mobilist

Üye
ben hiç beğenmiyorum tamamen saçmalık bence. bi kere rep türkçeye uygun bi tarz değil. bazen denk geliyo dinleyeyim diyorum hiç bişi anlamıyorum. ee anlamadıkdan sorada bi anlamı yok. zaten tiplerine baktığın zaanda türklükle hiç bi alakaları yok. türkçe rep die bişi yok bence bu sadece. bu tarz saçmalıkdan başka bişi değil

Beğenip beğenmemek tabi ki senin kararın. Ancak şunu bilmeni isterim ki dahi anlamındaki 'de/da' ayrı yazılır.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
sansar bu gidişle (320km):lolcezayı geçecek

Üst Alt