telefonun garanti dışı kalır. Telefoonun yazılımına ve donanamına zarar da verebilir. Tamamen kendi iradene kalmış rootlayan binlerce kişi var ama zararını görenlerde var mesela cihazın içinde bi parça vardı addını unuttum o yanabiliyormuş bi yerde okumuştum
telefonun garanti dışı kalır. Telefoonun yazılımına ve donanamına zarar da verebilir. Tamamen kendi iradene kalmış rootlayan binlerce kişi var ama zararını görenlerde var mesela cihazın içinde bi parça vardı addını unuttum o yanabiliyormuş bi yerde okumuştum
Valla, ben ilk defa duydum bir yer yandığını belki şöyledir. Overclock yapar, onu da çok yüksek yapar öyle yanar.
Garanti olayı da şüpheli bence kalmaz. Hiç duymadım garanti kabul etmedi rootlu cihazımı diye. Bazı forumlar da garanti dışı kalır, deniyor, bazıların da yok kalmaz deniyor.
Root temporary bastım ingilizce usb hata izinver dedi yaptım sonra tekrar denedim bişeyler yukleniyor gibiydi ama 2 saat bekledim halla devam ediyodu yardım edersen cok memnun olurum telefon lg galiba 2.2.2
birincisi benim kendi telefonum gingerbread yani 2.3 ve stabil caliaiyor ikincisi telefonu rootlu gosteriyor ama temporary yaparsan temporarye tiklardan telefonu kapatana kadarbtrootlu olur kapatip acinca eski haline doner ucuncusu bazi modlu rootler telefonu fabrika ayarlarina donduruyor oldu mu kardesim ?
arkadaşım geçmiş olsunda, sonuçta bu tür programlar yüklerken herzaman bir problem çıkabilir bu riske giriyosun yüklerken şimdi burda durupta konu açanı suçlamak yersiz........
ONLİNE oyunlarda işe yaramıyorsa hile app'ı da bi işe yaramıyordur bence . zaten bunun gibi programlar var. ve birisi çalışmazsa öbürü mutlaka çalışıyor. Örn.. : GameGuard - GameCIH - GameKiller
Bu z4Root kesinlikle telefonu rootlamıyor değil mi ? Benim tel şuan rootlu korkmuyorum da böyle bi şey varsa riske girmeye gerek yok
Gerçekten cihazı rootlamıyor değil mi ?
Bak sen tl köküne iniyorsun yani ağacın köküne balta vurmak çoğu uygulama forumdan elde ediliyor birakin arkadaş servisten geldi tl ama kendi cepi root oldu