Arkadaşlar TTNET neler çeviriyor birisi açıklasın lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

evrim87

Üye
bıktım ttnet me bıktım ya kapatıcan neti de telefonuda kapatıcam gıcık et

PaTRoN<->FLeX

Üye
TTNET 8mb yapmaya çalışıyormu bilmem ama bizim net 8mb 1mb kullanıyoduk aradım müşteri hizmetlerini düzeldi...Buraya Kadar Sorun Yok! Sonrasında Net Hızım Hiç Düşmüo öyle ancak adamlar ping koyyo öyle yavaş kullanıyorumki anlatamam..hızım normal pingi uçuruyolar ve bu işin sonu hiçte hayra gitmiyo bu kadar kişinin bedduasını , kul hakkını kaldırabilecek yürek nasıl varsa bunlarda... :@

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rekabet ortamı olmadığı sürece katlanmaktan başka birşey gelmez elimizden.Ya kullanmayacağız ya da katlanacağız mecburen.Şuan mevcut altyapının tümü ellerinde.Kafalarına göre at koşturuyorlar.

alilegolas

Üye
şuan resmen çöktü net :S

sunuy212

Üye
hııııım yazılanları okumadan anladım sorun büyük ama bukadar tahmin etmedim ttnet de onarım oldugunu duydum artık nekadar gerçek bilmiyorum benim net 01.08.2010. dan itibaren yavaş herkes başının çaresine baksın olmasın bişeyler yapmalıyız bence yada yapmalıyım buşekilde kendimi gibi hissederim:nono:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyice işi abarttılar bir dünya para veriyoruz 50 60 milyon yinede adam gibi giremiyoruz bunedir böyle avrupada neredeyse bedava biz 50 60 veriyoruz yine giremiyoruz :off:smlie adsl ye geçicem kardeşim bune böyle

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Tek şey söylüyorum: YAZIKLAR OLSUN...

salkin

salkin

Üye
kardeşim aynı sorun bende de var ne haltlar karıştırıyor bu ttnet bende anlayamadımm :off:

--------------- Ekleme ---------------

sunuy 212 kardeşim bana bir seneden beri onarım var diyorlar her aradığımdaa....

rapege

rapege

Üye
evet bizde de böyle ama ben kurtuldum sayılır bizim siteye fiber internet döşeniyor şuan ben biter bitmez ona geçicem ...

wwwfatih

Üye
16 gb dan sonra verimin düşer yani 1024 -internet hızın -512 mhz civrına iner aysonu gene 1024 cıkar aklınızda bulunsun ben sınırsız kullanıyorum 19gb kadar cıkıyom ayda sözlemedede yazrda pek okuyan olmaz

kol@j

kol@j

Üye
iki seney kadar ttnet müthiş düzelecek merak etmeyin...
çünkü birçok insa gsm operatörlerinin 3g modemlerini kullanacak...

o zaman rekabet kızışınca görün curcunayı...

Zayiat_35

Zayiat_35

Üye
Sn / 300 - 420 KB | Sabit hat 8MBİT ve ortalama 1.5 aydan beri sorun yaşamıyorum . Tabii Müşteri hizmetleriyle cok aşırı derecede 8 kez Taaruz ' a girdikten sonra. :hmmm

sergenkolik

Üye
Arkadaşlar bende TTNET Kullanıyorum 49tl Net Limitsiz Paketini Kullanıyorum 8mb İnternetim Var.Ve 2 Yıldır TTNET Kullanıyorum.İlk Yıllarda Gayet İyidi.Ne Olduysa Bu Son 5ay İçinde Olmaya Başladı Yeni Yeni Şeyler Çıkardılar 15gb ı Geçtinizmi internet Hızınız 512kb ye Düşüyor Filan.49Tl yi Günüde Ödüroruz ama Dimi.Ve Bakın Şöyle Birşey Oluyor.
Çalışmalarımızdan Dolayı TTNET 3-4Gün Kapalı Varmı Boyle Birşey Ben Sana Geçikmeden Paranı Yatırıyorum Dimi. Aradın TTNET Müşteri Hizmetlerini Böyle Böyle Dedim İşte Bir İP Numarası Verdiler Hız Testi Yaptım ordan.8Mb İnternet Hızında Çıkan Sonuc 350kb Diye Çıktı Bakın 350kb Diyorum Bir Sinirlendim 350kb da Hayatta çıkmamış.Adama Dedim Siz Çocukmu Kandırıyorsunuz Dedim 8 Mb İnternetim Var.Adam İşte Efendim Şöyle Boyle Kıvırmaya Çalışıor.Sizi TTNET Arıza Bilmemnesine Yönlendiriyorum Dedi.Neyse Cep Tel imi Verdim.RapidSharedan COd 4 1.7 Pach İndiriyordum.15-20kb arası İndiriyordu.___Birden İnternet Hızı 1Mb i Yükseldi Zıııııt Diye İndi__Hemen Ardından İnternet Koptu..3Saniye Sonra Telefonum Çaldı.İşte TTNET ARIZA Zımbırtısı İçin Bİlgi Vermişsiniz Ne Gibi Probleminiz VAr Diyorlar.Dedim Bende Böyle Böyle Yavaş Diye.Tamam Dediler Modem iniz 1 Gün Açık Kalsın Dediler.Bende Açık Bıraktım Ertesi Gün İşteyim.İşte Annemi Aramıslar Modeminizi Kapatıp Açın Işıkları Yanıyormu.Falan Filan. TAmam Sorununuz Halal Oldu.DEdiler Değişen Bir YOk Tekrar Aradım BÖYLE DİYORLAR İŞTE SANTRAL E UZAKLIGINIZ 1KM UZAKTASINIZDA EGER DİYOR SANTRAL DESTEKLEMEZSE O HIZA ÇIKAMAZSINIZ arkadaşım dedim siz bana 8mb dedinizmi denemedinizmi dedim.Kıvırmaya Çalışıo Bak Benim Soruma Cevap Verirmisin Dedim.İşte BEy efendi neden Sinirleniyorsunuz.Ben Müşteriyim Haklıyım Dedim.İşte Efendim Yapabilecek Birşeyimiz YOk Dİyorlar HErkes de Böyleymişte. BEnde 4 aydır Parayı Yatırmıyorum. :D Şimdi kapattırıp Super Online Açtırıcam Herkes e Kolay GElsin Sizde KENDinizi BUNLARA EZDİRMEYİN ARKADAŞLAR. İYİ GÜNLER

ben.musty

Üye
kablonete geçin en güzeli ayda 37 tl bir mb baglantı + kablo tv sınırsız bağlanın oldukca ınternet hızı cok guzel modem yanma derdı yok hava kosullarında

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
internetim 8 mbps de 8.53 mbps ile indirirken 1.005 kbps veri çekerken ertesi gün aynı dosyayı 250 kbps de indirebildim :S Arada TTNET Saçmalıyor Yavaşladığı Anda hemen buraya girip şikayet mail i atıyom.bence sizde öyle yapın :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bende TTNET Kullanıyorum 49tl Net Limitsiz Paketini Kullanıyorum 8mb İnternetim Var.Ve 2 Yıldır TTNET Kullanıyorum.İlk Yıllarda Gayet İyidi.Ne Olduysa Bu Son 5ay İçinde Olmaya Başladı Yeni Yeni Şeyler Çıkardılar 15gb ı Geçtinizmi internet Hızınız 512kb ye Düşüyor Filan.49Tl yi Günüde Ödüroruz ama Dimi.Ve Bakın Şöyle Birşey Oluyor.
Çalışmalarımızdan Dolayı TTNET 3-4Gün Kapalı Varmı Boyle Birşey Ben Sana Geçikmeden Paranı Yatırıyorum Dimi. Aradın TTNET Müşteri Hizmetlerini Böyle Böyle Dedim İşte Bir İP Numarası Verdiler Hız Testi Yaptım ordan.8Mb İnternet Hızında Çıkan Sonuc 350kb Diye Çıktı Bakın 350kb Diyorum Bir Sinirlendim 350kb da Hayatta çıkmamış.Adama Dedim Siz Çocukmu Kandırıyorsunuz Dedim 8 Mb İnternetim Var.Adam İşte Efendim Şöyle Boyle Kıvırmaya Çalışıor.Sizi TTNET Arıza Bilmemnesine Yönlendiriyorum Dedi.Neyse Cep Tel imi Verdim.RapidSharedan COd 4 1.7 Pach İndiriyordum.15-20kb arası İndiriyordu.___Birden İnternet Hızı 1Mb i Yükseldi Zıııııt Diye İndi__Hemen Ardından İnternet Koptu..3Saniye Sonra Telefonum Çaldı.İşte TTNET ARIZA Zımbırtısı İçin Bİlgi Vermişsiniz Ne Gibi Probleminiz VAr Diyorlar.Dedim Bende Böyle Böyle Yavaş Diye.Tamam Dediler Modem iniz 1 Gün Açık Kalsın Dediler.Bende Açık Bıraktım Ertesi Gün İşteyim.İşte Annemi Aramıslar Modeminizi Kapatıp Açın Işıkları Yanıyormu.Falan Filan. TAmam Sorununuz Halal Oldu.DEdiler Değişen Bir YOk Tekrar Aradım BÖYLE DİYORLAR İŞTE SANTRAL E UZAKLIGINIZ 1KM UZAKTASINIZDA EGER DİYOR SANTRAL DESTEKLEMEZSE O HIZA ÇIKAMAZSINIZ arkadaşım dedim siz bana 8mb dedinizmi denemedinizmi dedim.Kıvırmaya Çalışıo Bak Benim Soruma Cevap Verirmisin Dedim.İşte BEy efendi neden Sinirleniyorsunuz.Ben Müşteriyim Haklıyım Dedim.İşte Efendim Yapabilecek Birşeyimiz YOk Dİyorlar HErkes de Böyleymişte. BEnde 4 aydır Parayı Yatırmıyorum. :D Şimdi kapattırıp Super Online Açtırıcam Herkes e Kolay GElsin Sizde KENDinizi BUNLARA EZDİRMEYİN ARKADAŞLAR. İYİ GÜNLER

Arkadandan İcra Yollarlar Bence Borcunu Ödeyip Kapattır.Yoksa İcra Mağduru Olacaksın :)

kablonete geçin en güzeli ayda 37 tl bir mb baglantı + kablo tv sınırsız bağlanın oldukca ınternet hızı cok guzel modem yanma derdı yok hava kosullarında

Evet Ben Sınırsız İnternete Geçecektim Bulunduğum Bölgede Türksat Yokmuş desteklemiyormuş Felan Birşeyler Saçmaladılar.Mecbur TTnet Kullanıyorum :( Türksat Olsaydı Şimdiye 8 mbps hızda 17 TL ye Uydunet Sınırsız İnternet Kullanıyordum :)

sergenkolik

Üye
ANKESÖRLÜ TELEFONDAN ARAYIP KÜFÜR EDİN XD:aha:

Da®kness

Da®kness

Üye

Geçeceğiz, geçeceğiz geçmesinede 15-20 sene sonra geçeriz uydu nete herhalde. Alt yapısı yok herbiyerde... :ah

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar, mahallenizde Süper Online alt yapısı alt yapısı varsa hemen geçin TTNet'ten 10 kat daha iyi. ve en düşük net hızı da 10mbps ve gerçekten 10mbps, upload hızı da 5mbps.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
16 mb tarifeye gectim ama 12 mb falan destekliyor:D

Üst Alt