Arkadaşlar TTNET neler çeviriyor birisi açıklasın lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar TTNET neler çeviriyor birisi açıklasın lütfen..
Merhabalar kızgınlıkla başlıyorum konuya. Bu TTNET in haltları neler acaba bu internet yavaşlığı neden kaynaklanıyor ??? Arkadaşım her ay sabit bir ücret ödüyoruz tıkır tıkır ama elimize gelen internete bakın kaplumbağadan yavaş :S . Ertesi gün oluyor aha bakmışız internet düzelmiş oley yehuuu böyle bi seviniyoz. Aradan 2-3 gün geçiyo gene pff off moduna giriyoz :@ Ne zaman sorunsuz bir internete sahip olucaz biz ??? Yorumlarsanız sevinirim. Müşteri hizmetlerini arayıp yağdırmk geliyo bide onla uğraşmakda istemiyom ama böylede olmaz ki... Paramızla rezil oluyoz resmen !!

• Beğen
Tepkiler: kol@j ve dj_akreppp

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Çok haklısın dostum katılıyorum...Son 2-3 gündür gerçekten çok yavaşladı...Ama şu sıralar fena değil...Tabi sabaha ne olacağı bilinmez...Bazen insanı delirtecek kadar yavaşlıyor...Dün rapid ten çektiğim 5 MB lık dosyayı sn. 12 KB ile indirdi...Başka sitelerden çektim sonuç aynıydı...Bi haltlar yediği kesin...En kısa zamanda düzelmesi dileğiyle...Yalnız değilsin...

turkordu

turkordu

Üye
Aynı şekilde bende de oluyor.Bir dosyayı Sn'de 19kb civarı indiriyor.

Selman Ay

Üye
Bu işin arkasında 8mb lik internet çıktı, herkes 8mb liğe geçsin diye güya bizim interneti yavaşlatıp pahalı olana geçip onlara para kazandırmamızı bekliyorlar, bu 8 mb lik olay olmadan önce internetim normal insan şartları altında çalışıyordu. Eskiden ücretsiz RapidShare'dan 15dk indirdiğim 100MB lık dosyayı şimdi tam 45dk da indiriyorum...

asker146

Üye
eed ya neden öle oluyo :S

researcher

Üye
TT dir ne yapsa yeridir... kuzu kuzu oduyoz nasılsa faturaları...

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yine aynı 6 kb/sn hızla dosya çekiyorom 8 mb lık dosya 24 dk bu ne rezillik ya :S

defnarkoz

Üye
kullandığm net hızı 1024 / 256 kb; modem airties .. Yaklaşık 1 Hafta önce ttnetten aradılar .. yok efendim 8 mbit kampanyası çıkmış felan bizim pederde kabul etmiş .. şimdi net hızım 4mbit ama sorun şu ki 6 mb lık mp3 dosyası indirim dedim ortalama 9-1o dk da indirdi sorun bizim nettemi die araştırdm baktım yüzlerce kişide aynı sorun war.. artık ttnet haddini aşmaya başlıo galiba ..

' TTnet :bann::bann::@:@

kamut

Üye
Aynen daha dün yahoodan takılmadan video izliyordum bugün gerçekten çok yavaşladı.ttnet bizi 8mbitlik internete çekmeye çalışıyor çünkü 8mbit olunca internet 15 gbı geçeceğimizi biliyor. Ttnetin sitesinde şikayette bulunalım arkadaşlar.

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Hiç fena fikir değil. Türkiye'de internet sağlayıcısının sadece Türk Telekom olması kadar kötü birşey yoktur. Bir de artık faturalar ayın ortasında (15'inde) geliyor. Siz 15 inde kotalar sıfırlanıyor sanıyorsunuz. Sitelere girip indirmeye başlıyorsunuz. Yeni ayın faturasını kabarık görünce bu ne ya ben ne zaman harcadım bu kadar deyip faturayı tıpış tıpış ödemek zorunda kalıyorsunuz. Alacakları olsun bunların oyununa gelmeyelim kotalar her ayın 1'inde sıfırlanır.

fayn88

fayn88

Üye
ttnet bitti abi artık süperonline geldi suna baq ,

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Bugünlerde de internet sürekli kesilip duruyor 20dk da bir 30dk da bir gelip gidiyor genelde gündüzleri oluyor bu İzmir içi bakım-onarım çalışması mı var sorun mu var acaba ?

kendo38

Üye
merhaba arkadaslar,
ben 8 mb lik sınırsız internet kullanıyrum,benimde benzer bir sorunum var,
adı sınırsız kendi değil,speed testlerde 8 mb neredeyse hızı vardı gayet iyiydi ama indirdiğiniz veri artınca telekomun hızı yavaşlattığını ögrendim.çok sey indirdim ki bunun için interneti sınırsız aldım şimdi seep testlerde downlaod hızı 110 kb/sn uploadlarda hızı 115 kb/sn delirmek üzereyim.bu ay bttikten sonra tekrar düzelirmiş çok indirirsem gene yavaşlarmış
Allah kahretsin, verdikleri hizmetide canı cehenneme...
saygılar...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sizin kullandığınız tarife sanırım 15 GB indirme sınırlı...Yani 15 GB kota aşımı sonrasında hız 1 MB den daha altlara düşüyor...Diğer ay 15 GB a kadar 8 MB hızında tekrar indirme yapabilirsiniz...

156asd156

Üye
bende de 8mbit var ama sadece sözde ayrıca 15gb kotayı geçmediyimede eminim indirme hızım 10 kb sn:off:

burr_an

Üye
ben de bazen 2 3 gun internet tamamem gidiyor kosedeki baglantı isareti uzerine unlem isareti gibi birsey geliyor sonra kendi kendine duzeliyor :D

sinanask

Üye
bişeyler yapmak lazım ama ne basvuracagımız bır kurum varmı???? aslında tv ler haber arıtor al sana haber amma yapmazlarki

--------------- Ekleme ---------------

:off::off::off:bişeyler yapmak lazım ama ne basvuracagımız bır kurum varmı???? aslında tv ler haber arıtor al sana haber amma yapmazlarki:megafon:

tkaan

tkaan

Üye
Evet TTnet İyice Sapıtı Arkdsm Bncede..

Üst Alt