Arkadaşlar bende TTNET Kullanıyorum 49tl Net Limitsiz Paketini Kullanıyorum 8mb İnternetim Var.Ve 2 Yıldır TTNET Kullanıyorum.İlk Yıllarda Gayet İyidi.Ne Olduysa Bu Son 5ay İçinde Olmaya Başladı Yeni Yeni Şeyler Çıkardılar 15gb ı Geçtinizmi internet Hızınız 512kb ye Düşüyor Filan.49Tl yi Günüde Ödüroruz ama Dimi.Ve Bakın Şöyle Birşey Oluyor.
Çalışmalarımızdan Dolayı TTNET 3-4Gün Kapalı Varmı Boyle Birşey Ben Sana Geçikmeden Paranı Yatırıyorum Dimi. Aradın TTNET Müşteri Hizmetlerini Böyle Böyle Dedim İşte Bir İP Numarası Verdiler Hız Testi Yaptım ordan.8Mb İnternet Hızında Çıkan Sonuc 350kb Diye Çıktı Bakın 350kb Diyorum Bir Sinirlendim 350kb da Hayatta çıkmamış.Adama Dedim Siz Çocukmu Kandırıyorsunuz Dedim 8 Mb İnternetim Var.Adam İşte Efendim Şöyle Boyle Kıvırmaya Çalışıor.Sizi TTNET Arıza Bilmemnesine Yönlendiriyorum Dedi.Neyse Cep Tel imi Verdim.RapidSharedan COd 4 1.7 Pach İndiriyordum.15-20kb arası İndiriyordu.___Birden İnternet Hızı 1Mb i Yükseldi Zıııııt Diye İndi__Hemen Ardından İnternet Koptu..3Saniye Sonra Telefonum Çaldı.İşte TTNET ARIZA Zımbırtısı İçin Bİlgi Vermişsiniz Ne Gibi Probleminiz VAr Diyorlar.Dedim Bende Böyle Böyle Yavaş Diye.Tamam Dediler Modem iniz 1 Gün Açık Kalsın Dediler.Bende Açık Bıraktım Ertesi Gün İşteyim.İşte Annemi Aramıslar Modeminizi Kapatıp Açın Işıkları Yanıyormu.Falan Filan. TAmam Sorununuz Halal Oldu.DEdiler Değişen Bir YOk Tekrar Aradım BÖYLE DİYORLAR İŞTE SANTRAL E UZAKLIGINIZ 1KM UZAKTASINIZDA EGER DİYOR SANTRAL DESTEKLEMEZSE O HIZA ÇIKAMAZSINIZ arkadaşım dedim siz bana 8mb dedinizmi denemedinizmi dedim.Kıvırmaya Çalışıo Bak Benim Soruma Cevap Verirmisin Dedim.İşte BEy efendi neden Sinirleniyorsunuz.Ben Müşteriyim Haklıyım Dedim.İşte Efendim Yapabilecek Birşeyimiz YOk Dİyorlar HErkes de Böyleymişte. BEnde 4 aydır Parayı Yatırmıyorum.

Şimdi kapattırıp Super Online Açtırıcam Herkes e Kolay GElsin Sizde KENDinizi BUNLARA EZDİRMEYİN ARKADAŞLAR. İYİ GÜNLER