Arkadaşlar tlfn hafiza dolu diyo ne yapmaliyim(ama hepsi dolmamiş)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tlfn hafiza dolu diyo ne yapmaliyim(ama hepsi dolmamiş)
Arkadaşlar ya tlfn 2 dk da bir hafıza dolu diyo ya günde 2 3 müzik siliyorum ama yene diyo şimdi sadece bir müzik kaldı şimdi gidip onuda silecem Ya ben nasıl hafızayı rahatlandırırım bide sadece tlfnda 12 proğramcık var

bi yardım etseniz:vur

ismail

ismail

Üye
xplore kur ve hangi klosörün çok yer kapladığına bak

- - - Eklendi - - -

burdan da temizleyici indir :D sisteme zararı yoktur ama çalışması için phyton gerekebillr

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: kardeşim ben bi deniyeyım:D

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
hafıza dolu demesi ramden kaynaklanıyor genelde n73 de karşılasılır ram az olduğundan operanın yanında bi uygulama daha açarsan n73 de bu hatayı verebilir sistemi yönetmek için iyi bir menü-sistem yöneticisi olan jbaktaskmanı kullan hackli tel. için

Hacksiz tel için

İndirebilirsin. Herkesin sistem temizleme favori programı farklı benim programımda buradan indirebilirsin

Kolay gelsin...

ismail

ismail

Üye
önemli değll de özellşle x-plore ile bakta hangi klosör hafızayı çok dolduruyo ona göre işlem yaparız

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
hafıza dolu demesi ramden kaynaklanıyor genelde n73 de karşılasılır ram az olduğundan operanın yanında bi uygulama daha açarsan n73 de bu hatayı verebilir sistemi yönetmek için iyi bir menü-sistem yöneticisi olan jbaktaskmanı kullan hackli tel. için

Hacksiz tel için

İndirebilirsin. Herkesin sistem temizleme favori programı farklı benim programımda buradan indirebilirsin

Kolay gelsin...

Evet benim tfn n73 ama benim durduk yere hafıza dolu diyo

- - - Eklendi - - -

önemli değll de özellşle x-plore ile bakta hangi klosör hafızayı çok dolduruyo ona göre işlem yaparız

Kardeşim o verdiğin proğramı yükledim süper biş hafızayı tarattım epey fark oldu x-plore açtım klosürlerde aradım ama hiç bişi bulamadım ya ama şimdi hafıza dolu demiyor

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye

Evet benim tfn n73 ama benim durduk yere hafıza dolu diyo

- - - Eklendi - - -

Kardeşim o verdiğin proğramı yükledim süper biş hafızayı tarattım epey fark oldu x-plore açtım klosürlerde aradım ama hiç bişi bulamadım ya ama şimdi hafıza dolu demiyor

Jbaktaskmanı kur ve program ayarlarından hafıza yukarıda gösteri seç bilgi panasunu göster de o program çok işine yarar açık uygulamaları kapatırsın onunla hemde çok rahat bilgisayrdaki görev yöneticisi gibi... :)

- - - Eklendi - - -

x-plore çok değerli bir dosya yöneticisidir onun değerini bil... :oke:

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi

Jbaktaskmanı kur ve program ayarlarından hafıza yukarıda gösteri seç bilgi panasunu göster de o program çok işine yarar açık uygulamaları kapatırsın onunla hemde çok rahat bilgisayrdaki görev yöneticisi gibi... :)

- - - Eklendi - - -

x-plore çok değerli bir dosya yöneticisidir onun değerini bil... :oke:

o dediğin proğramı kurdum aynen senin dediğini yaptım :tşk: arkadaşlar yorumlarınız için x-plore yede gelelim geçekten muhteşem bişi bu x-plore kurmadan önce ne indir sem desteklenmiyo diyodu şimdi desteklenmiyor diyo kaydet diyom sonra x-plore gelerek proğramı mı kuruyorum bu x-plore çıkarandan Allah ondan razı olsun geçekten:D

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye

o dediğin proğramı kurdum aynen senin dediğini yaptım :tşk: arkadaşlar yorumlarınız için x-plore yede gelelim geçekten muhteşem bişi bu x-plore kurmadan önce ne indir sem desteklenmiyo diyodu şimdi desteklenmiyor diyo kaydet diyom sonra x-plore gelerek proğramı mı kuruyorum bu x-plore çıkarandan Allah ondan razı olsun geçekten:D

:oke: İsmail kardeşimiz ağzının tadını biliyor hangi programı kullanacağı konusunda :)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Benim rahmetli 6600 da aynısını yapıyordu 300mb hafıza kartında boş yeri vardı(Tel hafızasını hatırlamıyorum)Şimdi evde yatıyor ama çalışmıyor:d:

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
Seviliyosun ismail kardeşim yardımın için
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bide tlfn hackli

- - - Eklendi - - -

buldum en büyük klasörleri cacle ve data

- - - Eklendi - - -

Evet bencede o kardeşim o yorumları gördün mü o hack ben onu yaptım

Adam king :) tabi sevilecek :d:
Valla beni bu hack knusunda destekleyen 2. Kişisin bir kemal4554 vardi :) tabi sen değilsen :d: oda

ismail

ismail

Üye
Seviliyosun ismail kardeşim yardımın için
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bide tlfn hackli

- - - Eklendi - - -

buldum en büyük klasörleri cacle ve data

- - - Eklendi - - -

Evet bencede o kardeşim o yorumları gördün mü o hack ben onu yaptım

Cache klosörünü silebilirsin :oke:

Teşekkürler sizde seviliyosunuz :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Valla beni bu hack knusunda destekleyen 2. Kişisin bir kemal4554 vardi :) tabi sen değilsen :d: oda

Teşekkürler :d:

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi

yo ben kemal kulanıcı adımı deyiştirdim kardeşim

- - - Eklendi - - -

o cache içine girdim resimlerim falan var onlar silinir ya

ismail

ismail

Üye
silinmez cache önbellek klosörüdür zaten. İstyosan resimleri hafıza kartına KOPYALA. Sonra kartı Çıkar. Sonra cacheyi sil bak siliniyo mu telefon belleğindeki resimleer :D

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
silinmez cache önbellek klosörüdür zaten. İstyosan resimleri hafıza kartına KOPYALA. Sonra kartı Çıkar. Sonra cacheyi sil bak siliniyo mu telefon belleğindeki resimleer :D

Tm kardesim cache sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...