Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Telefonumda Acayip Sorun var Nokia C7
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar Telefonumda Acayip Sorun var Nokia C7
telefonum Nokia C7 2 hafta önce garip sorunlar başladı telefon donup kalıyor felan şarz 2 saat gidiyor Garantiside Var servise versemmi arkadaşlar
Why Always Me
Üye
Ver tabi kardeşim beklemen hata
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
bi sorun cıkarmazlar demi kardeş
- - - Eklendi - - -
neyse saol kardeşim bn yarin servise vereyim o zaman teşekkürler
ege009
Üye
Bnce sat bn 2 hafta once sattim 450 liraya ilk aldigimda iyidi fakat satmadan 2 3 hafta once dedigin gibi sorunlar var servise hic vermedim
gecenlerde servise Vermistim bataryadan fln dediler bataryayı degistirdim 2 yıl garantili bataryada aynı sorun devam edior :S
aleranol
Üye
bence servis flaslarken bataryayi tam doldurmamış. nadirde olsa bu bataryaya sinir koyulabiliyir. servise gönder adam gibi yapsınlar.
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar teleses ten aldıgım batarya sahte cıktı ve 159 tl ye aldıydım kvk sahte dedi bataryayı aldıgım yere verdim nokia care ye yolladılar :S sizce nolur ?
arkadaslar teleses ten aldıgım batarya sahte cıktı ve 159 tl ye aldıydım kvk sahte dedi bataryayı aldıgım yere verdim nokia care ye yolladılar :S sizce nolur ?