arkadaşlar telefon brick olursa ne oluyo sonucunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon brick olursa ne oluyo sonucunda
arkadaşlar bende wave 2 var da şimdi brick olsa bidaha kullanılmıyomu telefon bi yardımcı olurmusnuz

umut681

umut681

Üye
evet kullanılmaz hale geliyormuş.yani anakartı yanıyor buda bayağı bir maliyet demek.benimde yemiyo güncelleme yapmayacağım

maxirabit

maxirabit

Üye
download mode'a alıyorsanız sorun olmaz yeniden düzeltirsiniz,ama hiç tepki vermezse jtag oluyor.

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic
umut681

umut681

Üye
download mode'a alıyorsanız sorun olmaz yeniden düzeltirsiniz,ama hiç tepki vermezse jtag oluyor.

download mode de kesin kurtarılabilme imkanı var mı peki ?yani telefona o zaman bir şey olmaz mı ?

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
ya ozman biz hiç güncelleme yapamıcaz mı hem güncellme sunuyolar hemde riski var nasıl bişey anlamadım şimdi ben brick olcak diye telefona güncelleme yapamıcammı eğer böle ihtimal tüm güncellemeler için risk arz ediyorsa benim telefon ilk aldığım gün gibimi kalıcak yoksa telefoncuya götürsem hiç risk olmadanmı yapar

umut681

umut681

Üye
ya ozman biz hiç güncelleme yapamıcaz mı hem güncellme sunuyolar hemde riski var nasıl bişey anlamadım şimdi ben brick olcak diye telefona güncelleme yapamıcammı eğer böle ihtimal tüm güncellemeler için risk arz ediyorsa benim telefon ilk aldığım gün gibimi kalıcak yoksa telefoncuya götürsem hiç risk olmadanmı yapar

kendi servisine götürüp attırmak en iyisi.videolu anlatımlara baktım güvenemedim kaç kişi ağlıyodu forumda telefon gitti diye

maxirabit

maxirabit

Üye
download mode'a alınıyorsa tabiki kurtatırılır ama sadece güncelleme diyorsanız,en sağlıklısı kies üzerinden oluyor.

clonexcell

clonexcell

Üye
kies ile güncellerken hata verir de acılmazsa servis ücretsiz yapar, multiloader ile denerseniz servise ücret ödemek zorunda kalırsınız.

usb üzerinden fazla voltaj gelmesi bile anakartı yakar, flash diskler bile usb sorunları yüzünden yanabiliyor (usb voltajının yanlıs verilmesi falan bilgisayarcılar iyi bilir)

yeni gelen kies sürümleri eğer ki siz telefonu pc ye tanıtmıssanız direk fw yi bilgisayara indiriyor bu da fw yüklerken tekrar indirme yapmaması demek daha hızlı ve basit fw update demek.

marleks

Üye
kies ile güncellerken hata verir de acılmazsa servis ücretsiz yapar, multiloader ile denerseniz servise ücret ödemek zorunda kalırsınız.

usb üzerinden fazla voltaj gelmesi bile anakartı yakar, flash diskler bile usb sorunları yüzünden yanabiliyor (usb voltajının yanlıs verilmesi falan bilgisayarcılar iyi bilir)

yeni gelen kies sürümleri eğer ki siz telefonu pc ye tanıtmıssanız direk fw yi bilgisayara indiriyor bu da fw yüklerken tekrar indirme yapmaması demek daha hızlı ve basit fw update demek.

bende 2.0 beta yükledim 1 gün kullandım ertesi akşam kendi kendine kapandı ve hiç acılmadı. bu gün servise götürdüm bakalım ne diyecekler. birde brick olduysa anakart değişir yazıyo forumlarda. anakart ne kadar fiyata değişiyo. bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bu samsung adamı deli eder bir bada 2.0 yayınlıcak aylardır bekliyoz.

maxirabit

maxirabit

Üye
Anakart fiyatı 250 tl. Bende de birşey yapmadığım halde hiç açılmadı ama Telpaya gönderdim kullanıcı hatası dediler.
O nasıl kullanıcı hatası oluyor dedim bu kez de sıvı teması dediler.
İyi oynatıyorsunuz dedim.Kime verirseniz verin dediler.
Bende yasal yollara başvurdum şimdiyse elime kağıt ulaştı fatura bedelinde yazan ücreti alabilirsiniz diye.
Normal yollardan uğraşılmıyor heralde yasal yollardan uğraşınca sonuca ulaşıyor:)

liverali

liverali

Üye
bada 2.0 yukledıkten sonra olduysa bende de aynı oldu hıc acılmadı servıse gonderdım parca degısmemesıne ragmen illegal yazılım yuklendıgı ıcın benden 100 tl yazılım parası istediler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt