Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama karar veremedim... Yardımcı olun lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama karar veremedim... Yardımcı olun lütfen...
Nokia mi... Samsung mu... Sony mi... Yıllardır nokia kullandım samsung ve sony gecinde memnun kalmayacakmisim gibi bir his var bu konuda yardımcı olun s3... S4... Not 2... Lumia... Xperia modellerinden hangisini daha iyi... Dubai olsun kore ürünleri olsun tabi ki orjinal'in yerini tutmaz ama onları kullanan arkadaşlardan da yorum alabilirsem daha iyi olur...

Anil-D

Anil-D

Üye
kaç para bütcen var

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Nokia mi... Samsung mu... Sony mi... Yıllardır nokia kullandım samsung ve sony gecinde memnun kalmayacakmisim gibi bir his var bu konuda yardımcı olun s3... S4... Not 2... Lumia... Xperia modellerinden hangisini daha iyi...
o eskidendi boynuz kulağı geçti kardeş samsunğ htc sony lg süper cihazlar çıkartıyorlar samsung s3 s4 htc one lg optimus g xperia z bunlardan hangisini alırsan al pişman olmazsın paran çoksa banada alırsan çok makbule geçer

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi
kaç para bütcen var

400 ila 500 arası bir bütçem... Ama sizlerin yorumları göre alacağım telefonun bütçesi arta bilir :)

- - - Eklendi - - -

o eskidendi boynuz kulağı geçti kardeş samsunğ htc sony lg süper cihazlar çıkartıyorlar samsung s3 s4 htc one lg optimus g xperia z bunlardan hangisini alırsan al pişman olmazsın paran çoksa banada alırsan çok makbule geçer

o kadar para olsa hiç düşünmem alırdım kardeşim... Ben bir kere alıp tam alacağım... Ben öyle durmadan telefon değişmem...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biraz arttırırsan General Mobile Discovery alabilirsin. Kesinlikle de pişman olmazsın.

kertisow

Üye
vay be :D tüm telefon önerilerinde illa gmd var :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefondan beklentiniz nelerdir onuda belirtseydin daha çok yardımcı oluruz.

Megandroid

Megandroid

Üye
Bak kardes ben gmd kullaniyorum. Hicbir sorun yok. Fakat sana onerim su ; Eger butcen varsa htc one ya da s4 almalisin. Su an piyasadaki en iyi android telefonlar. Ama butcen yoksada kendini bu modelleri almak icin zorlama. Eger butcen yetiyorsa iocean x7 al. O da olmazsa gmd al derim.

volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan beklentiniz nelerdir onuda belirtseydin daha çok yardımcı oluruz.

telefondan fazla bir beklentim yok... Yeni internet konuşma ve mesaj :)

- - - Eklendi - - -

Bak kardes ben gmd kullaniyorum. Hicbir sorun yok. Fakat sana onerim su ; Eger butcen varsa htc one ya da s4 almalisin. Su an piyasadaki en iyi android telefonlar. Ama butcen yoksada kendini bu modelleri almak icin zorlama. Eger butcen yetiyorsa iocean x7 al. O da olmazsa gmd al derim.

ben interneti çok kullanan biriyim :) gmd şarji nasıl gidiyor... Bir de not 2'den öneriler geldi... Ama ekranı çok büyük yanında monitör taşıyormuş gibi duruyor... S4 ise biraz bütçemi zorlar :)

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
General mobile discovery fena değil cidden 600 e falan alırsın

0343434

0343434

Üye
Nokia Lumia 620 de alınabilir bir telefon.

volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi
General mobile discovery fena değil cidden 600 e falan alırsın

özelliklerine baktım da... Gerçekten güzel...

- - - Eklendi - - -

Nokia Lumia 620 de alınabilir bir telefon.

lumia güzel sağlam bir telefon ama hep nokia kullandım biraz değişiklik olsun istiyorum... Kore ürünlerinde ucuz bulunuyor onlardan kullanan arkadaşlar varsa sıkıntısı var mi yok mu yazabilirler mi teşekkür ederim...

Megandroid

Megandroid

Üye
telefondan fazla bir beklentim yok... Yeni internet konuşma ve mesaj :)

- - - Eklendi - - -

ben interneti çok kullanan biriyim :) gmd şarji nasıl gidiyor... Bir de not 2'den öneriler geldi... Ama ekranı çok büyük yanında monitör taşıyormuş gibi duruyor... S4 ise biraz bütçemi zorlar :)
Bende cok internet kullanirim. Ayni zamanda cok da oyun oynarim. Soyle soyleheyim ; Youtube dan video izledim. Forumda gezindim. Facebooktan arkadasla mesajlastim ve biraz gec mesaj attigi icin muzik dinledim arkaplanda. Sonra oyun actim. Oyunun sesini kistim. Arkaplanda muzik caliyor facebookda arkaplanda arada bir cikip mesaj atiyorum. Kac saat boyle gecti bilmiyorum ama sarja baktigimda yariyi bulmustu. Ekran parlakligida yuzde seksende kullaniyordum. Kisacasi htc one kadar olmasada diger modellere gore gayet iyi gidiyor. Tavsiye ederim. Ustelik bu kadar cok uygulama acmama ragmen hic kasmadi.

- - - Eklendi - - -

Bende cok internet kullanirim. Ayni zamanda cok da oyun oynarim. Soyle soyleheyim ; Youtube dan video izledim. Forumda gezindim. Facebooktan arkadasla mesajlastim ve biraz gec mesaj attigi icin muzik dinledim arkaplanda. Sonra oyun actim. Oyunun sesini kistim. Arkaplanda muzik caliyor facebookda arkaplanda arada bir cikip mesaj atiyorum. Kac saat boyle gecti bilmiyorum ama sarja baktigimda yariyi bulmustu. Ekran parlakligida yuzde seksende kullaniyordum. Kisacasi htc one kadar olmasada diger modellere gore gayet iyi gidiyor. Tavsiye ederim. Ustelik bu kadar cok uygulama acmama ragmen hic kasmadi.

Ha birde sunu soyleyeyim Sakin Kore,dubai falan filangibi urunlere girme. Bak forumda bilincli kime sorsan tavsiye etmez. Benden soylemesi.

by-pegasus

Üye
eski nokiadan birşey kalmadı
samsunglar artık peynir ekmek gibi cihaz satıyor
samsung alırsan
memnun olacağına eminim
birde hangi özelliği çok kullanıyorsan ona göre bir cihaz al
ama dedikleri gibi gmd de kötü cihaz değil bence süper o fiyata

volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Ha birde sunu soyleyeyim Sakin Kore,dubai falan filangibi urunlere girme. Bak forumda bilincli kime sorsan tavsiye etmez. Benden soylemesi.

ne gibi sorunları oluyor ki... Neden tavsiye etmezler...

- - - Eklendi - - -

eski nokiadan birşey kalmadı
samsunglar artık peynir ekmek gibi cihaz satıyor
samsung alırsan
memnun olacağına eminim
birde hangi özelliği çok kullanıyorsan ona göre bir cihaz al
ama dedikleri gibi gmd de kötü cihaz değil bence süper o fiyata

nokia lumia almayı düşünüyordum ama windows güncellemesin de sıkıntı olabiliyormuş hatta nokia papaz olmuşlar bu konu yüzünden... Ama general mobile gerçekten özellikleri ile fiyatı ile alınmayı hak ediyor...

Anil-D

Anil-D

Üye
hangini beğendiysen onu al

volkan1654

volkan1654

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar replika not 2 bana çok cazip geldi... Bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim...

Üst Alt