Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiçok kararsızım lütfen fikrinizi söyleyin
Sponsorlu Bağlantılar
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
çok kararsızım lütfen fikrinizi söyleyin
Arkadaşlar benim s4 kırıldı . Samsung tamir etmiyor ben de telefonumu değiştirmeye karar verdim ama hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Sony Xperia Z2 mi HTC One m8 mi aralarındaki fark ne siz olsanız hangisini alırdınız ?
ardacumhur
Üye
Nexus 5 alırdım ama illa ikisinden biri dersen M8 alırdım
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
nexus5 hakkında bilgi verir misiniz ? bir de neden m8 sebepleriyle yazarsanız sevinirim
2495243
Kapalı Hesap
Xperia z2 alirdim ben olsam toz ve su gecirmezligi stereo hoparloru ekran kalitesi sony destegi ile one cikiyor bir cok yenilik var ancak m8 de sadece gene malzeme kalitesi var
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
başka fikri olan yok mu sadece bu kadar mı
The SLayeR
Üye
Bnce z2
muhammettvurucu
Üye
Z2 1 gb ram artisi kamera artisi su ve toz artisi
berkoto38
Üye
z2 havada karada m8 i ezer geçer z2 almıcaksan bile g3 ü bekle
Xelord
Üye
Z2, at gibi cihaz ama çok para sonuçta.
Düşük bütçeli, iş görür android>Boş ver alma, değmez. Yok, sayılır.
Orta bütçeli, yüksek performanslı ve gayet iş görür android>Nexus 5.
Yüksek bütçeli, her açıdan yüksekli android>Z2.
maxirabit
Üye
Tabiki m8
ozakin70
Üye
Her türlü Z2
Videolarını ızle yeni videolar geldi bu hafta paylasılanları izle kendin karar ver
tabiki z2 kardeşim aşağıdaki linkte m8 s5 ve z2 nin video sabitleme testi var . Z2 tam anlamıyla muhteşem kamera hiç sallanmıyor bile.zaten z2 de 3gb ram var .+ sı m8 den daha fazla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
z2ye karar verdim umarım hayırlı olur
fuko08
Üye
Bence z2. Çünkü androidin iphone'u sony'in telefonlarıdır. Sony cidden kaliteli yapıyor her açıdan. 2 sene önceki telefonlara bakıp yorum atacaklar hiç atmasın.
cast_never
Üye
bence Sony Xperia Z2 daha bi çekici kullanış olsun kozmatik olsun
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
kararımı verdim z2nin satışa sunulmasını bekliyorum
enes-1907
Üye
bende çoktan karar verdim ama taksit olayı canımı sıkıyor.motorum var bir türlü satamadım satsam peşin alcam .