avcitalip
Üye
Benchmark'larde internet tarayıcı hızından en yüksek puanı alan oydu yanlış hatırlamıyorsam. :O
galaxy nexusu samsung üretiyor ama googleın adına üretiyor
oo klongs da gelmişandroidde en iyi tarayıcı s3 te sonra s2 de browsermaka göre
nexus bence s2 yi net taraycısında ezer gçerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu bağlantıyı bir ziyaret edin,nexus'u google kendi geliştirmiş sanırım ama s2 bence daha iyi...
oo klongs da gelmiştanıyorum seni çeşitli forumlarda yorumlarını okudum hacım s2 nin touchwizz ve artık yeni telefonlarla birlikte popülerliği düşücek ve artık güncelleme almıcak diye korkuyorum
- - - Eklendi - - -
nexus bence s2 yi net taraycısında ezer gçer
oo klongs da gelmiştanıyorum seni çeşitli forumlarda yorumlarını okudum hacım s2 nin touchwizz ve artık yeni telefonlarla birlikte popülerliği düşücek ve artık güncelleme almıcak diye korkuyorum
- - - Eklendi - - -
nexus bence s2 yi net taraycısında ezer gçer
güncelleme geliyor da noluyor güncellemeyi tam yapamıyorlar sonra yeni güncelleme çok kötü diyorlar
Ben s3 romu kullaniyorum suan bir sorun yok s2 de gayet hzlimerak etme destek kesilse bile xda var
bilemicem hocam öle diyosan öledir
yani bende baktım da begendm yani net performansını nexsus un
- - - Eklendi - - -
Kardes sana test yaptim diyorum anlatamadim sanirim
olsun hocam adam tribe girer kaç para veriyosun telefona herkez jean alıyo sen android 4 de takıl ne garibanlık olurgüncelleme geliyor da noluyor güncellemeyi tam yapamıyorlar sonra yeni güncelleme çok kötü diyorlar
tam yapılamıyor derken anlamadım Mehmet ?
valla xperia s shadowgun da takılmalar yaşıyo nova3 de paket olur o telefonİşlemcisi 3 yıllık olabilir. Kasıyor mu kasmıyor mu ona bakacaksın?
olsun hocam adam tribe girer kaç para veriyosun telefona herkez jean alıyo sen android 4 de takıl ne garibanlık olur
kardeş onun türkiyedeki işelmcisi s4 değil s3 çipsetini kullanıyo xperia s le aynı işlemci o yüzden oda alınmaz 1.7 ghz çift çekirdek snapdragon s3 işlemcitam da öyle olacak kardeşim. Güncelleme ics aldı jely bean i kesinlikle almaz. Fakat senin fiyat aralığında alabileceğin en iyi cihaz s2.. Lakin 1700 veririm dersen htc one s derim. Hem daha yeni destek görür hem de sense arayüzü var.
temiz kurulum yapmıyorlar direk yüklüyorlar rom uyuşmazlığı oluşuyor
kardeş onun türkiyedeki işelmcisi s4 değil s3 çipsetini kullanıyo xperia s le aynı işlemci o yüzden oda alınmaz 1.7 ghz çift çekirdek snapdragon s3 işlemci
hım bi fark olurmu
oda android 4.1 olacak
windows vistadan 7 yi yükledikten sonra format atmıyormusun buda onun gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?