Arkadaşlar telefon alacagim 1500 1600 arasi ne almaliyim ?? (acil yardim lütfen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hocam heralde bekarsın evde teksin falan

doğrudur,şans işi zaten teknoloji ürünleri şansına hiç arızada yapmayabiliyor şansına 1 hafta sonra arızalanabiliyor...

CorbyW

Üye
1-Parmakların büyükse sorun oluyor. Tuşun dokunmatik kısmı toplu iğne ucukadar çünkü.
2- Şöyle söylemek isterimki Sony ekran konusunda devrimcidir. S-LCD ekran var vu telefonda ve çok dayanıklı. Şahsen böyle bir telefona koruma kılıfı alıp güzelliğin saklanmasını istemem ve bu yüzden yere düşürmemeye dikkat ederim. Fakat düştüğü oluyor. Ama ben yüz üstü düştüğünde bile bir çizik görmedim. Birkez ufak bir çizik oldu. Parmağımla silince geçti oda.
3-Youtube'daki bütün oyun incelemerini izleyebilirsin. Nova 3 mutlaka test etmişlerdir. Ben indirmedim benlik bir şey değil diye.
4- Nexus'un internetini sollayan bir cihaz görmedim. Htc one x belki zorluyordu bilemiyorum onu. Ama SII'den iyi olduğunu bil yeter. Ki ben ilk aldığımda güncellemeden sonra çoğu şeyin hızlandığımı gördüm imtermet tarayıcısı başta olmak üzere.

İşlemciye gelirsek. SII'den iyi dedim çünkü. 1.5 Ghz, cortexleri geçiyor 1.2 lik olanları. Ama eğer ikisice 1.2 olsaydı cortex daha iyidir tabiki.

- - - Eklendi - - -

Öğrenci evi.

sataer

Üye

bütçende yukarı çıkarsan demişim iyi oku.

Konu Sahibi

hocam eline sağlık tekrardan ama o ekran konusunda sony hala s-lcd kulalnıyo yani biraz geri kafalı performans konusunda tereddütlerim olmasa alıcam,yok hocam nexusu one x zorlayamaz one x tıraş bir telefon yeni güncelleme çıkarıcaklar o gelince performans artışı olucak diyolar, ama şuan tıraşş yani

valla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın
Ben de bugün bir telefon alacak olsam bunlardan birini alırdım

En agir oyun olan infinty blade 2 ye kadar herseyi oynadim 25-26 hd oyun vardi oyunlarda gta 3 disinda kasma 0 di

Konu Sahibi
Nexus derken galaxy nexus un internet hizi mi s2 den bile yavas ya onun hizi

klongs

Üye
androidde en iyi tarayıcı s3 te sonra s2 de browsermaka göre

CorbyW

Üye

Aynen. S-LCD devri kapandı ama artık Sony'de. Oled'e geçiş yapıyor. S-LCD şu yanı güzel. Ekran kapalı iken gri değil simsiyah gözküyor. Ekran old. Belli olmuyor.

İki cihazi da kullandim ve karsilastirdim s2 bariz ustun.

- - - Eklendi - - -

hocam baba parası işte babamda böle teknolojiyi sever ama yani her ne kadar da olsa bu telefonların fiyatı az değil ama s3 aldırabilirim gibime geliyo

- - - Eklendi - - -

xperia s demi :O

İphone 4 te

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...