orenilker
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş s2 güzel telefon fakat touchwizz arayüzü sanki senseye göre kötü ama tabi pek kullanmadım s2 yi ,nasıl güzelmi ?valla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın
''Sataer'' arkadaş haklı walla S3 veya HTC One X tavsiyemdir kardeş
valla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın
''Sataer'' arkadaş haklı walla S3 veya HTC One X tavsiyemdir kardeş
heh işte orası sorun kardeşim tam yerine deyindin s2 2011 in telefonu desteği keserler yakında android 4 ü aldı fakat bir sonraki andorid i alırmı ?? bu sorular kafamı kemiriyor,ıphone 4 performans açısından korkutuyo beniBana kalirsa ya S2 al ya da iPhone 4 . Destek uzun olsun dersen iPhone 4 en az iki sene daha destek alir
heh işte orası sorun kardeşim tam yerine deyindin s2 2011 in telefonu desteği keserler yakında android 4 ü aldı fakat bir sonraki andorid i alırmı ?? bu sorular kafamı kemiriyor,ıphone 4 performans açısından korkutuyo beni
o paraya sony xperia s var kamera senin için önemli değilse öneririm benim hoşuma gitmişti fakat kamerası kötü dediler vaz geçtim şimdilik beklemedeyi
o paraya sony xperia s var kamera senin için önemli değilse öneririm benim hoşuma gitmişti fakat kamerası kötü dediler vaz geçtim şimdilik beklemedeyi
öncellikle yazdıgın için teşekkürler kardeşim,kardeşim onun performans nasıl dır
Android4.0.3 Ten Sonrasını S2 almayacak fakat custom romlarla siz kendiniz yükleyebileceksiniz (bkz.Gio'da Android 4.0.3 var,Custom ROM) Cihazın Gücü Yettiğince Cihazınızı yükseltirsiniz bence s2 nin en az 2-3 yıl daha ömrü var...
öncellikle yazdıgın için teşekkürler kardeşim,kardeşim onun performans nasıl dır
pek iyi demiyolar bu tlefon için
kardeşim ölede ben pek bulaşmak istemiyorum custom romlara ,yani zor bi seçim olucak
Krkutmasin ben kullandim guzel cihazheh işte orası sorun kardeşim tam yerine deyindin s2 2011 in telefonu desteği keserler yakında android 4 ü aldı fakat bir sonraki andorid i alırmı ?? bu sorular kafamı kemiriyor,ıphone 4 performans açısından korkutuyo beni
bende aslında arada kalmıştım ama iphone desteğini çekmiyor iyi sistem yapıyor ama çok fazla kısıtlama yapıyor mesela zil sesini bile değiştiremiyormuşsun sanırım...
android i istediğin gibi yönetirsin...
Krkutmasin ben kullandim guzel cihazs2 bir sonraki yazilimi almayacak buyuk ihtimalle
- - - Eklendi - - -
Jb yapinca androidden daha fazla ozellestirebilirsin
jb nin iphone'4 ve 4s te performans düşüklüğüne neden olduğunu biliyormuydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?