arkadaslar tas patlasa 2 dknizi almaz nolur bir bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tas patlasa 2 dknizi almaz nolur bir bakin
telefonda bos yer olmasina ragmen telefonda bos alan 1.4 olarak gorunuyor an cak en az 4 gb bos yerim var telefon iphone 3G 8gb versiyon 3.1.2 telefona format atmak istiyorum ancak format attiktan sonra ayni versiyona donup jailbreak yapabilirmiyim lutfen yardimci olun nolursunuz.

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşım restore et ama sakın versiyonunu yükseltme orda sana diyecek ki restore ediyon son versiyon 4.1 yukseltilsinmi diye sen hayır de sadece restor et ondan sonra blackrain ilede jb yap eger versiyonun yükseltmekte istiyosan 4.0.1 yükselt onuda jb yapabilirsin o da çok kolay ama şuan 3g için en güzel sürüm 3.1.2 yükseltirsen pisman olursun benden soylemesi....

carantinas

carantinas

Üye
arkadaşım bak 3.1.2 daha once jb yaptıysan zaten. cydia senın kaydını almıstır itunes a bagla arkadasın dedigi gibi yap sh kaydın varsa lakin update ettikten sonra geri 3.1.2 ye dusurebilrsin ..downgrade anlatımı yaptım 4.0.1 e downgrade diye anlatım var forumda ordan ara sen sadece 3.1.2 fwsini gosterceksin forumda bu konu hakkında bircok baslık var isine yarayacak biseyler vardır.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-0-2-to-4-0-1-e-downgrade-402494.html :d:

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
recep abi tmm dedigin gibi yapicam zaten cok kisiden duydum 3.1.2 nin en iyi surum oldugunu. ben itunesten sadece restore yapicam o zaman

cixim_1905

cixim_1905

Üye
evet kardeşim aynen oyle yap bende 3.1.2 kullanıyodum yukselttim 4 de oda kasıyo simdi 4.1 yukselttim o çok güzel ve çok hızlı ama suan jeilbregi yok bende onun çıkmasını bekliyorum sen sadece restore et zaten en kolay jb si olan sürüm seninki iki dakkada bleckrainle jb yaparsın..

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
abi su blackra1n nasil yapilir eline saglik onuda bir anlatsan tam super olacak

cixim_1905

cixim_1905

Üye
kardeş şimdi burdan tam olarak sana anlatamam ama sitede ara var yada dawn a sor 3.1.2 onun alanı :)sana çok yardımı olur eger yapamazsan tekrar bana dön

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
blackr1n sitesinden indirdigim dosyayla yapabilirmiyim ?

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
sagol recep abi 3.1.2 restore indirdim sonra jailbreak yaptim sorun oratadan kalkti konu kapatilabilir tskler

cixim_1905

cixim_1905

Üye
ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
blackraini bende bilmezdim dawn sor derim (engin abi bana çok yardımcı olmustu)

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadi ben kendim yaptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt