arkadaşlar spb shellden kaynaklanan bi yazılım hatası sanırım. bir bakarsanız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar spb shellden kaynaklanan bi yazılım hatası sanırım. bir bakarsanız
arkadaşlar spb shellin son sürümünü yükledim tel hackli. sorun yoktu yanlız ordaki aydınlatma widgeti ( arka ışık ayarı ) sanırsam telefonun kendı aydınlatmaa yazılımını bozdu. yani anlayacagınız spb shell olmadan ışık ayarını değiştiremiyorum. sizcede bundan mıdır ? önerinizi alabilir miyim ?

not: konunun yazılımla alakalı oldugunu düşündüğüm için burda açtım.

KırcalıHolding

Üye
spbshelli kapatıp denedin mi

berkeren23

Üye
en kolay ve kesin çözüm format başka türlü altından kalkamazsin

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
shell kaldırdıktan sonra xclear gibi program ile atık temizle . Büyük ihtimalle shell deki aydınlatma yazılımı shell kurulu olduğu sürece telefon tarafından ilk kullanılan yazılım olarak atanmıştır .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
spb shell gibi bazi programlar uygulamalardan kaldırılsa bile telefonda artık dosyalar kalabılıyor ekran resımlerı brıgt kontrollerr gıbı dosyalar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
spb shell gibi bazi programlar uygulamalardan kaldırılsa bile telefonda artık dosyalar kalabılıyor ekran resımlerı brıgt kontrollerr gıbı dosyalar

format yani

----------Eklendi @ 19:59:25 ---------- Yazıldı @ 19:58:26 ----------

shell kaldırdıktan sonra xclear gibi program ile atık temizle . Büyük ihtimalle shell deki aydınlatma yazılımı shell kurulu olduğu sürece telefon tarafından ilk kullanılan yazılım olarak atanmıştır .

onu yapmayı dusundum fakat değişen bısey olmazsa diye korktum formatta atmak ıstemıyorum o yuzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt