Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aytekinblack

aytekinblack

Üye
slm kardeş 5800 da sertifika hatası veriyor da daha önce hack yapmadan rompacter ve birkaç programla halletmiştim ama şimdi nasıl yaptımı hatırlamıyorum bi kolaylık gösterirmisiniz şimdiden sağolun .

sinoxman

Üye
gps de konumum bulunmuyor ınternet paketı yaptırdım her zmana baglandıgım map sımdı baglanmıyor telefonu garantiye gönderdim hafıza kartını bıcımlendırdıkten sonra boyle bı sorun ortaya cıktı 117kb de takılma oluyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
slm kardeş 5800 da sertifika hatası veriyor da daha önce hack yapmadan rompacter ve birkaç programla halletmiştim ama şimdi nasıl yaptımı hatırlamıyorum bi kolaylık gösterirmisiniz şimdiden sağolun .

Arkadaşım öncelikle rompatcher la hallettiysen hack yapmışsındır, veya freesigner la imzalamışsındır, o da her uygulamayı imzalayamaz..

Sana tavsiyem şu konudan Tüm symbian cıhazları 3 dk da hackleme 2012) sertifika derdine son ) hackle, her uygulamayı sorunsuz yükle :oke:

- - - Eklendi - - -

gps de konumum bulunmuyor ınternet paketı yaptırdım her zmana baglandıgım map sımdı baglanmıyor telefonu garantiye gönderdim hafıza kartını bıcımlendırdıkten sonra boyle bı sorun ortaya cıktı 117kb de takılma oluyor

Ya telefonuna bir hard format at (Beraberinde kartıda biçimlendir), ya da son yazılımı tekrar yükle...

kaynarhan

Üye
teşekkürler yüzbaşım. sorun halloldu. tüm maxicep arkadaşlarıma gönülden teşekkür edrim. saygılarımla

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
tabiki de öyle arkadaşım ama v52 version da iken daha güzel çekiyordu tlfnum ama v60 yükledim tlf eski çektiği yerlerde bile çekmemeye başladı acaba ne yapabilirim. bu arada arkadaşın tlf v52 version bnm v60 .s

Aslında aynı çekiyor ikiside. Birşey yapmana gerek yok.

- - - Eklendi - - -

kolay gelsin kardeş benim bir sorum olacak şuan 5800xm telefonum var yanlışlıkla Qt mobility i sildim onun yanı sıra java tabanlı ve flaşh tabanlı uygulamalarıda açamıyorum yardımci olursanız sevinirim

Forumda ''JAVA S60V5'' diye arama yaparsan bulacaksındır, o programı yükle telefonuna. Sonra Qt'yi uygulama yöneticisinden sil tamamen, tekrar yükle. Forumda mevcut bu uygulamalar arayın biraz.

- - - Eklendi - - -

Haritalara gir ve Türkiye sürümünü yükle. Yine olmazsa format at zaten düzelir herşey. Çünkü hafıza kartına format atıldıysa sadece uyumsuzluklar falan olabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Yine hack yap bence fakat bunu da deneyebilirsin;
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-547695.html

netnick

Üye
ben 5800 imi hackleyemiyorum forumdaki butun konulari uyguladim fakat hepsinde rom patcher var ve telefonum onu yuklemiyor

ahmet0022

ahmet0022

Üye
Kardeş ben nokia 500 telefonuma biraz önce hx-patcher4.01. Diye bi program yükledim bu siteden ancak programi telde açtim tl kapandi bi daha açamadin ne yapacağim allah rizasi için bi yardim et....

- - - Eklendi - - -

TEL DE DAHA YENi....

_RYUK_

_RYUK_

Üye
joikospotla internet ile paylasımı yaptıgında android telefonlar neden joikospotun görmüyor?

serkan56

serkan56

Üye
latin moon cfw yi c5 03 e yüklemeye çalıştım tüm işlemleri başarı ile yaptım fakat cfw yüklenmemiş gözüküyor lütfen yardım edinnnnnnnn

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher hacklemek için değildir. Rompatcher sadece hack işlemi uygulanmış telefonlarda çalışan yamaları uygulama aracıdır.
Sistem Modifikasyon - CFW

telefonunuza hack işlemini uygulamak için yukarıdaki bölüme bakınız.

- - - Eklendi - - -

Kardeş ben nokia 500 telefonuma biraz önce hx-patcher4.01. Diye bi program yükledim bu siteden ancak programi telde açtim tl kapandi bi daha açamadin ne yapacağim allah rizasi için bi yardim et....

- - - Eklendi - - -

TEL DE DAHA YENi....

''Hard Format'' uygulamalısın açılmıyorsa.Sırasıyla ;
Yeşil tuş
Ses açma tuşu
Kilit tuşu
Kırmızı tuş
basılı tutuyoruz hepsine sırasıyla ve ''Nokia'' yazısı gelince tuşları bırakıyoruz. Dil seçimini yapıyoruz ve telefonumuzun hafızası temizlenmiş yani format atılmış oluyor.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

joikospotla internet ile paylasımı yaptıgında android telefonlar neden joikospotun görmüyor?

Joikuspot programı telefonu modem olarak göstermez. Telefonu ağ paylaşım grubu olarak gösterir. Android telefonunuzun ayarlarından ağ gruplarını gösteri açık yapmalısınız.

- - - Eklendi - - -

latin moon cfw yi c5 03 e yüklemeye çalıştım tüm işlemleri başarı ile yaptım fakat cfw yüklenmemiş gözüküyor lütfen yardım edinnnnnnnn

JAF programı ile atılan CFW'ler karışma ihtimallleri olabiliyor. Tüm JAF dosya yollarına bahsettiğiniz CFW'nin RM dosyalarını atınız.

phasan

phasan

Üye
n97 ıçın vıber programı olurmu

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
n97 ıçın vıber programı olurmu

olur da ismi viber olmaz, benzeri var zaten skype ile görüşebilirsiniz. Viber programı sadece iPhone telefonlarda çalışır ve ücretsizdir. n97'de yapsalar bile ücretli yaparlar.

hsyn5228

hsyn5228

Üye
nokia 5228 de n-gage oyunları oynanır mı

Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
Ben N97 Mini Kullanıcısıyım.

Wifi İle Ilgili Bir Sıkıntım Var..

Wifi İle Bağlanabiliyorum Bunda Bir Sorun Yok..

Wifi Taramasından Wifiye Bağlanıp Girebiliyorum Ama Internete Girerken Bana Hangi Bağlantıyı Seçmemi Sorunca Wlan Çıkmiyor .s.s Internet ve Wap Çikiyor.. Önceden Wlanda Çikiyordu .s

opera mobile ayarlarından bağlantıya geldiğinde easy wlan diye bi seçenek yok önceden vardı .s yani internete girmeye kalktığımda bana wifi ağı taraması yapmiyor.. önceden bağlanıpta kaydetmiş varsa onlara girebiliyorum kisaca wifi taraması yapip kaydediyorum ondan sonra giriyorum .s.s eskiden girerken tarama yapabiliyodum (hiç bir şeyde yok sadece opera değil.. Operayi söylememin nedeni easy wlan seçeneğinin yok olması.. Belirtmek istedim)

kisaca özet geçersek wifi ile internete girebiliyorum ama girebilmek için once telefona kaydetmesi gerekiyor wifi ağini yani internete girerken bana wlan seçeneğini sunmuyor.. 3 seçenek çikiyorya hani bağlanti seçerken wlan - internet - wap artik bu 2 seçenek internet - wap

yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Wifi Taramasından Wifiye Bağlanıp Girebiliyorum Ama Internete Girerken Bana Hangi Bağlantıyı Seçmemi Sorunca Wlan Çıkmiyor .s.s Internet ve Wap Çikiyor.. Önceden Wlanda Çikiyordu .s

opera mobile ayarlarından bağlantıya geldiğinde easy wlan diye bi seçenek yok önceden vardı .s yani internete girmeye kalktığımda bana wifi ağı taraması yapmiyor.. önceden bağlanıpta kaydetmiş varsa onlara girebiliyorum kisaca wifi taraması yapip kaydediyorum ondan sonra giriyorum .s.s eskiden girerken tarama yapabiliyodum (hiç bir şeyde yok sadece opera değil.. Operayi söylememin nedeni easy wlan seçeneğinin yok olması.. Belirtmek istedim)

kisaca özet geçersek wifi ile internete girebiliyorum ama girebilmek için once telefona kaydetmesi gerekiyor wifi ağini yani internete girerken bana wlan seçeneğini sunmuyor.. 3 seçenek çikiyorya hani bağlanti seçerken wlan - internet - wap artik bu 2 seçenek internet - wap

Şu an kontrol ettim aynı seçenek bende duruyor, acaba bağlantı ayarlarını filan kurcaladın mı?

Operayı kaldır tekrar yükle, birde öyle dene.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi

Senin ayarlarla oynadığın anlamına geliyor bu. Tam çözüm yolunu bilmediğim için ilk fabrika ayarlarına döndür. Yine olmazsa ''Hard Format'' at.

wanhelsing.fbi

Üye
Sony Ericsson Vivaz pro Yardım Lütfen :( Allah Rızası İçin Yardım Edin Sertfika Sorunu Veriyor Uygulamaları Yüklerken (sertifika süresi doldu) opda dan felan sertifika alamıyorum Hack programları yüklerken sertifika süresi doldu diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin..
İlginiz İçin Teşekkürler

Symbianize

Symbianize

Üye
Sony Ericsson Vivaz pro Yardım Lütfen :( Allah Rızası İçin Yardım Edin Sertfika Sorunu Veriyor Uygulamaları Yüklerken (sertifika süresi doldu) opda dan felan sertifika alamıyorum Hack programları yüklerken sertifika süresi doldu diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin..
İlginiz İçin Teşekkürler

Tarihi geri al oyle dene

58zara

58zara

Üye
arkadaşlar c503 üme hard format attım şimdi hafıza kartı için kilitli olduğunu söyleyip şifre istiyor yardım lütfen

Üst Alt