slm kardeş 5800 da sertifika hatası veriyor da daha önce hack yapmadan rompacter ve birkaç programla halletmiştim ama şimdi nasıl yaptımı hatırlamıyorum bi kolaylık gösterirmisiniz şimdiden sağolun .

gps de konumum bulunmuyor ınternet paketı yaptırdım her zmana baglandıgım map sımdı baglanmıyor telefonu garantiye gönderdim hafıza kartını bıcımlendırdıkten sonra boyle bı sorun ortaya cıktı 117kb de takılma oluyor
tabiki de öyle arkadaşım ama v52 version da iken daha güzel çekiyordu tlfnum ama v60 yükledim tlf eski çektiği yerlerde bile çekmemeye başladı acaba ne yapabilirim. bu arada arkadaşın tlf v52 version bnm v60 .s
kolay gelsin kardeş benim bir sorum olacak şuan 5800xm telefonum var yanlışlıkla Qt mobility i sildim onun yanı sıra java tabanlı ve flaşh tabanlı uygulamalarıda açamıyorum yardımci olursanız sevinirim
gps de konumum bulunmuyor ınternet paketı yaptırdım her zmana baglandıgım map sımdı baglanmıyor telefonu garantiye gönderdim hafıza kartını bıcımlendırdıkten sonra boyle bı sorun ortaya cıktı 117kb de takılma oluyor
slm kardeş 5800 da sertifika hatası veriyor da daha önce hack yapmadan rompacter ve birkaç programla halletmiştim ama şimdi nasıl yaptımı hatırlamıyorum bi kolaylık gösterirmisiniz şimdiden sağolun .
Kardeş ben nokia 500 telefonuma biraz önce hx-patcher4.01. Diye bi program yükledim bu siteden ancak programi telde açtim tl kapandi bi daha açamadin ne yapacağim allah rizasi için bi yardim et....
- - - Eklendi - - -
TEL DE DAHA YENi....
joikospotla internet ile paylasımı yaptıgında android telefonlar neden joikospotun görmüyor?
latin moon cfw yi c5 03 e yüklemeye çalıştım tüm işlemleri başarı ile yaptım fakat cfw yüklenmemiş gözüküyor lütfen yardım edinnnnnnnn
n97 ıçın vıber programı olurmu
nokia 5228 de n-gage oyunları oynanır mı

Ben N97 Mini Kullanıcısıyım.
Wifi İle Ilgili Bir Sıkıntım Var..
Wifi İle Bağlanabiliyorum Bunda Bir Sorun Yok..
Wifi Taramasından Wifiye Bağlanıp Girebiliyorum Ama Internete Girerken Bana Hangi Bağlantıyı Seçmemi Sorunca Wlan Çıkmiyor .s.s Internet ve Wap Çikiyor.. Önceden Wlanda Çikiyordu .s
opera mobile ayarlarından bağlantıya geldiğinde easy wlan diye bi seçenek yok önceden vardı .s yani internete girmeye kalktığımda bana wifi ağı taraması yapmiyor.. önceden bağlanıpta kaydetmiş varsa onlara girebiliyorum kisaca wifi taraması yapip kaydediyorum ondan sonra giriyorum .s.s eskiden girerken tarama yapabiliyodum (hiç bir şeyde yok sadece opera değil.. Operayi söylememin nedeni easy wlan seçeneğinin yok olması.. Belirtmek istedim)
kisaca özet geçersek wifi ile internete girebiliyorum ama girebilmek için once telefona kaydetmesi gerekiyor wifi ağini yani internete girerken bana wlan seçeneğini sunmuyor.. 3 seçenek çikiyorya hani bağlanti seçerken wlan - internet - wap artik bu 2 seçenek internet - wap
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler![]()
Ben N97 Mini Kullanıcısıyım.
Wifi İle Ilgili Bir Sıkıntım Var..
Wifi İle Bağlanabiliyorum Bunda Bir Sorun Yok..
Wifi Taramasından Wifiye Bağlanıp Girebiliyorum Ama Internete Girerken Bana Hangi Bağlantıyı Seçmemi Sorunca Wlan Çıkmiyor .s.s Internet ve Wap Çikiyor.. Önceden Wlanda Çikiyordu .s
opera mobile ayarlarından bağlantıya geldiğinde easy wlan diye bi seçenek yok önceden vardı .s yani internete girmeye kalktığımda bana wifi ağı taraması yapmiyor.. önceden bağlanıpta kaydetmiş varsa onlara girebiliyorum kisaca wifi taraması yapip kaydediyorum ondan sonra giriyorum .s.s eskiden girerken tarama yapabiliyodum (hiç bir şeyde yok sadece opera değil.. Operayi söylememin nedeni easy wlan seçeneğinin yok olması.. Belirtmek istedim)
kisaca özet geçersek wifi ile internete girebiliyorum ama girebilmek için once telefona kaydetmesi gerekiyor wifi ağini yani internete girerken bana wlan seçeneğini sunmuyor.. 3 seçenek çikiyorya hani bağlanti seçerken wlan - internet - wap artik bu 2 seçenek internet - wap
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler![]()
Sony Ericsson Vivaz pro Yardım LütfenAllah Rızası İçin Yardım Edin Sertfika Sorunu Veriyor Uygulamaları Yüklerken (sertifika süresi doldu) opda dan felan sertifika alamıyorum Hack programları yüklerken sertifika süresi doldu diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin..
İlginiz İçin Teşekkürler