25umit05
Üye
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden sadecebataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.
ben hard format atmayı planlıyorum hard format atarsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblik depo hafızayadamı atıcak? brde bu sorunumu geçirirmi teşekkürler.
Arkadaşım benim telde öyle oldu garantiye yolladım sorun yok dedi ama aynı sorun devam ediyordu bataryayı değiştirdim herşey düzeldi .


