Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hattım turkcell operatör yazısını değiştirmek istiyorum program kullanmadan nasıl yapabilirim? Program kullanınca yazının arkası beyaz oluyo da :ehe

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/operator-yazisi-degistirme-programi-s60v3-s60v5-388204.html

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/oplogo-change-operator-logonuzu-silin-degistirin-289618.html

kaynarhan

Üye
Arkadaşlar s60v5 cihazlarla ilgili teknik veya yazılımsal sorunlarınızı ayrıntılı bir biçimde yazarsan cevaplayacağım tüm sorunlarınızı.
uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum, yardımcı olacağım kesinlikle.
TeamViewer desteği de sağlayabilirim.
Aradığınız bir program varsa veya ne arıyorsanız söyleyin program adı veriyim.

selamın aleykum
benim bir sorum vardı
calc sheetlite java uygulamasının içinde 3 tane yuklu exel formatında dosya var
telefonum e 250
ben bu jar dosyasını vinrar ile actım fakat içindeki 3 tane exel dosyası olan (solar system, geometric formules ve journey cost) dosyalarını bulamadım
kendim dosya elkemesi yapacaktım
çünkü telefondan exel proglamak zor oluyor. (e 250 de)
bu java dosyasını pc de nasıl düzenleyebilirim

blackdesert

blackdesert

Üye
nokia 5800 için internet úzerinden sms
yollama programi ariyorum kardes ?

tiikerien

Üye
5800 da önceleri hotmail ve benzeri (live,windowslive) sitelerine girebiliyordum. Şimdi sayfa yüklenmesi tamamlanıyor ama boş beyaz ekran oluyor. Kendi tarayıcısı ve opera için sorun aynı anda başladı.çerezleri silmeyi denedim. Hotmail, tarayıcı veya cihaz desteklerini mi kaldırdı acaba

Konu da açtım ama cevap olmadı

sametiki

sametiki

Üye
Merhaba, 5800 xpressmusic telefonumun wirelessi bozuk her türlü cfw ofw denememe rağmen ekran sık sık çizgi çizgi olup kapanıyor kapandıktan sonrada bikaç kez daha ekran çizgi çizgi olup telefon kendine reset atıyor bu sorundan kurtulmak için, ilk olarak wireless aracı, titreşim motoru yada ses modulü gibi takıp çıkarılabilir, yani onarılabilir birşey midir? Değilse, cfw den herhangibir modlama ile wireless ı algılamasını engellemek mümkün mü? Teşekkür ederim.

selim659

Üye
5800 a hacklı yazılım yükleyebilirmiyim zararı olurmu sertifika sorunu gidermi

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
Merhaba, 5800 xpressmusic telefonumun wirelessi bozuk her türlü cfw ofw denememe rağmen ekran sık sık çizgi çizgi olup kapanıyor kapandıktan sonrada bikaç kez daha ekran çizgi çizgi olup telefon kendine reset atıyor bu sorundan kurtulmak için, ilk olarak wireless aracı, titreşim motoru yada ses modulü gibi takıp çıkarılabilir, yani onarılabilir birşey midir? Değilse, cfw den herhangibir modlama ile wireless ı algılamasını engellemek mümkün mü? Teşekkür ederim.

mümkünde ben nasıl yapıldımiyorm :/

- - - Eklendi - - -

5800 da önceleri hotmail ve benzeri (live,windowslive) sitelerine girebiliyordum. Şimdi sayfa yüklenmesi tamamlanıyor ama boş beyaz ekran oluyor. Kendi tarayıcısı ve opera için sorun aynı anda başladı.çerezleri silmeyi denedim. Hotmail, tarayıcı veya cihaz desteklerini mi kaldırdı acaba

Konu da açtım ama cevap olmadı

destek kaldırmadı sorun senle alakalı:)

- - - Eklendi - - -

5800 a hacklı yazılım yükleyebilirmiyim zararı olurmu sertifika sorunu gidermi

hackli yazılım derken signed demek istedin herhalde hiç bir sorun olma

kacak1325

Üye
Benimde 2 sorum olacak whatsapp 2.11.37 versiyonunu yukleyemiyorum.
Olay soyle gerceklesti. Oncedn forumda hafiza kartina kurulan 2.9.6045 versiyonunu indirip kurdm hafiza kartina ama yeni surum var uyarisi geldikten sonra da 2.11.37 hafiza kartina kurulan versiyonunu indirdigimde kuramiyrm. Hata veriyor. Nedn olabilir ? Kurulmasini engelleyen baska bir progrm olablr mi acaba bi de bunu soraym ?

Üst Alt