Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

25umit05

Üye
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden
sadece
bataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.

ben hard format atmayı planlıyorum hard format atarsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblik depo hafızayadamı atıcak? brde bu sorunumu geçirirmi teşekkürler.

Arkadaşım benim telde öyle oldu garantiye yolladım sorun yok dedi ama aynı sorun devam ediyordu bataryayı değiştirdim herşey düzeldi . :)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım benim telde öyle oldu garantiye yolladım sorun yok dedi ama aynı sorun devam ediyordu bataryayı değiştirdim herşey düzeldi . :)

Bir de sadece bataryayı takarak şarj ediyorum derken. Açıklasana ayrıntılı şu cümleyi?

kankka

Üye
team w. demişsin s60v5 için varmı böyle bir program yada benzer bi program + varsa vodafone cepnet ile çalışırmmı cepnetin hızı 96 kb/s de :(

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
team w. demişsin s60v5 için varmı böyle bir program yada benzer bi program + varsa vodafone cepnet ile çalışırmmı cepnetin hızı 96 kb/s de :(

Kardeşim TeamViewer desteği derken PC üzeriden, JAF olur Phoenix olur ya da bunun gibi programlar.

kaynarhan

Üye
Benim 5800 da v52 yüklü. V60 güncellemesini görmüyor. Lütfen yardim eder misiniz

arkadaşlar s60v5 cihazlarla ilgili teknik veya yazılımsal sorunlarınızı ayrıntılı bir biçimde yazarsan cevaplayacağım tüm sorunlarınızı.
Uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum, yardımcı olacağım kesinlikle.
Teamviewer desteği de sağlayabilirim.
Aradığınız bir program varsa veya ne arıyorsanız söyleyin program adı veriyim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim 5800 da v52 yüklü. V60 güncellemesini görmüyor. Lütfen yardim eder misiniz

bilgisayar ovi süite programı internet bağlantısı ve nokia usb kablosu varsa güncelleme yapmayı dene.
Ovi yi yükle. Telefondan yedek oluştur.Usb kablo ile telefonu usb den (ovi modu) bağla.
Oviden güncellemeler sekmesine git. Güncellemeleri denetlemeye başlayacak. Telefon yazılımı kısmında yeni yazılım mevcut görünce oraya bas 150 160 mb dosya indirip kuracak.
Yükleme yaparken programdaki yönergeleri takip et.
Eğerki güncelleme yapamaz isen navfirm ile güncelleme yapmayı dene. Sitede anlatımı mevcut.
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-programi-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi

JAF programı ile bu güncellemeyi yapabilirsiniz. Forumumuzda orjinal FW'ler mevcut. Benim önerim sadece hackli orjinal bir fw yüklemeniz. Forumda anlatımlar mevcut, özelden ulaş yapamadıysan TeamViewer ile halledebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan

mert991

Üye
kardeşim bnde e71 var foursquare programı calısmıyo bana yardımcı olabilr misin neden calısmıyo yükleyemiyorum bile e72 diyince calısıyo

ilkayxxx

Üye
5800 foursquare bağlamıyo kaldırıp tekrar yüklüyorum yine çalışmıyo internete bağlanma sorunu var yardım lütfen :(

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
busyx

busyx

Üye
mrb.benim n97 var.22.0.110. yazıyor sürümünde.en son sürümümü degilmi merak ediyorum.hack yapmakla nekadar hızlanır acaba.rami cok kullanıyor tlfn.aldıgımda bisürü sey yüklüydü.ben cogunu kaldırdım rami en fazla 21mb oldu bosluk.neleri silip silmemem gerektiğinide iyi bilmedigimdn sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.eger daha yeni sürümü varsa link verebilirmisiniz

'Sefer

'Sefer

Üye

telefon c6-00 bu hatanın çözümü yok mu yardım edin

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
şu an en son sürüm v20 olarak biliyorum da v22 de varmış demek ki. Sendeki son sürüm. Hiç Hard Format atmayı denedin mi pek bir şey değişmez en fazla gereksiz dosyalar falan yok olur da yükleyeceğin programlar aynı olacağından ram'de bir değişiklik olmaz format atsan da. Benim önerim hack kullan ram istiyorsan fakat n97 programlarının tümü çalışmayabilir. Özellikle quickoffice vb. programlar yerine görev yöneticilerini falan kullan ramden kazanmak istiyorsan.

- - - Eklendi - - -

telefon c6-00 bu hatanın çözümü yok mu yardım edin

Farklı bir MSN adresiyle giriş yapmayı dene.

stwnash

Üye
dostum bende 5800 var swype yüklmek istiyorum ama istenen uyglma erşime izin verilmedi diyor oviden indirince kuruyor ama c ye kuruyor.. nasıl halledebilirz bunu?

rumeysa35

Üye
swype dediğıniz şey nedir ? Bide bu cwp diye bişi varmış.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende 5800 var swype yüklmek istiyorum ama istenen uyglma erşime izin verilmedi diyor oviden indirince kuruyor ama c ye kuruyor.. nasıl halledebilirz bunu?

www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/swype-for-s60v5-yeni-klavye-kucuk-buyuk-qwerty-650748.html
üstteki bağlantıyı dene. Olması lazım.

- - - Eklendi - - -

swype dediğıniz şey nedir ? Bide bu cwp diye bişi varmış.

swype, 5800 klavyesini beğenmeyenlerin kullandığı bir qwerty klavye uygulamasıdır. Cfw ise yani CustomFirmWare burada açıklanmıştır.
www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5800-hack-cfw-nedir-429684.html

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
şebeke ile bi sorunum var arkadaşım 2 tane 5800 var biri bnm digeri arkadaşımın benim tlf 2-4 kademe çekiyor arkadaşın tlf tam çekiyor aynı yerde acaba benim tlf neden az çekiyor ? yardımcı olabilir misin ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
şebeke ile bi sorunum var arkadaşım 2 tane 5800 var biri bnm digeri arkadaşımın benim tlf 2-4 kademe çekiyor arkadaşın tlf tam çekiyor aynı yerde acaba benim tlf neden az çekiyor ? yardımcı olabilir misin ?

operatörler aynı mı? bunlar sorun değil arkadaşlar, telefonunuz bozuk da değil, olabilir öyle şeyler, telefonların hepsi aynı hareket etmiyor zaten. ne bekliyorsun ki? ikisi de aynı anda 4 çubuk veya 1 çubuk mu olacaktı.

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
tabiki de öyle arkadaşım ama v52 version da iken daha güzel çekiyordu tlfnum ama v60 yükledim tlf eski çektiği yerlerde bile çekmemeye başladı acaba ne yapabilirim. bu arada arkadaşın tlf v52 version bnm v60 .s

runman123

runman123

Üye
kolay gelsin kardeş benim bir sorum olacak şuan 5800xm telefonum var yanlışlıkla Qt mobility i sildim onun yanı sıra java tabanlı ve flaşh tabanlı uygulamalarıda açamıyorum yardımci olursanız sevinirim

Üst Alt