Yenilikçi tasarımlar her zaman iyidir. Ayrıca Note Edge çoluk çocuk telefonu değil. Öyle olmadığı için sol elle kullanılmaz gibi saçma sapan yorumlar geliyor.
Şu Note Edgeyi savunanlara geleyim,o telefonun içine 20 yıl sonra çıkacak donanımı koysalar bile dikkatimi çekmez tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre çok aşırı gereksiz bi yamultma olmuş zaten sağ tarafına düşerse o ekranın kurtuluşu yok ayrıca sağ elle kullanımda bitti gitti şimdi ben böyle bi telefonu neden alayım ki.
Şu Note Edgeyi savunanlara geleyim,o telefonun içine 20 yıl sonra çıkacak donanımı koysalar bile dikkatimi çekmez tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre çok aşırı gereksiz bi yamultma olmuş zaten sağ tarafına düşerse o ekranın kurtuluşu yok ayrıca sağ elle kullanımda bitti gitti şimdi ben böyle bi telefonu neden alayım ki.
Bir gün tayvan deriz öteki gün japonya hangisi iyiyse onu konuşuruz
Ayrıca taraf seçmek istemiyorum ama Sony'i lehine konuşsam bana fanboy demezdin ondan %100 eminim
Bir gün tayvan deriz öteki gün japonya hangisi iyiyse onu konuşuruz
Ayrıca taraf seçmek istemiyorum ama Sony'i lehine konuşsam bana fanboy demezdin ondan %100 eminim
Arkadaşta Z3 almış suya soktuktan sonra içinden sesler geliyormuş. Kendisi objektif bakar böyle olaylara. Sendede su geçirme veya kasa açıklığı var mı? Su dediğimde 2 dakika musluk altı.
ben yarım saaat soktum bişey olmadı hemde yarı olimpik havuzda elimden kaydı 2.5metre derinliğe düştü bişey olmadı sadece olanı söylüyorm 10dk sesi kısıldı z3 ün sonra eski haline düzeldi