İnşallah alırsın kardeşim kesinlikle tavsiye ederim ben önceden Z2 kullanıyordum ama dediğim gibi servis çok para çıkarmasaydı devam edecektim ama ne yapalımhayırlı uğurlu olsun yakında bende alacağım inşallah![]()

Teşekkür ederim olmadı Z4 çıkarsa biraz Z3 kullanır sonra Z4 alırımKeşke Z4 bekleseydin ama hayırlı olsun![]()

Teşekkür ederim Z4 de çok güzel donanımla çıkacak kesinlikle bana göre sony 1 numaraHayırlı olsun,bende Z4 çıkmasını bekliyorum.

Multimedya ağır basınca Sonyden şaşmıyorum kamerasına kurban.İnşallah alırsın kardeşim kesinlikle tavsiye ederim ben önceden Z2 kullanıyordum ama dediğim gibi servis çok para çıkarmasaydı devam edecektim ama ne yapalım
Teşekkür ederim olmadı Z4 çıkarsa biraz Z3 kullanır sonra Z4 alırım
Teşekkür ederim Z4 de çok güzel donanımla çıkacak kesinlikle bana göre sony 1 numara![]()

KesinlikleMultimedya ağır basınca Sonyden şaşmıyorum kamerasına kurban.![]()

Kardeşim sen hangi telefonu kullanıyorsun Z2 veya note serisinden mi?Multimedya ağır basınca Sonyden şaşmıyorum kamerasına kurban.![]()
Kader bu bilemezsin ?note edge ekran kısmı kenar yere düşerse gitti telefon![]()
Bunuda suya atta görelim. Yarım metreyi geçsin 30 dk. Fazla dursun. Ondan sonra Z3 e terfi edersin[emoji23]Arkadaşlar baya bir zamandır Z2 kullanıyordum ama geçenlerde yere düşürdüm ve kasa ekran herşey gitti götürdüm servise baya bi para çıkardı bende sattım biraz üstüne ekledim Z3 aldım![]()
Yenilikçi tasarımlar her zaman iyidir.note edge ekran kısmı kenar yere düşerse gitti telefon![]()
Ayrıca Note Edge çoluk çocuk telefonu değil. Öyle olmadığı için sol elle kullanılmaz gibi saçma sapan yorumlar geliyor.Şuan bunu düşünmüyorumBunuda suya atta görelim. Yarım metreyi geçsin 30 dk. Fazla dursun. Ondan sonra Z3 e terfi edersin[emoji23]

Daha suya sokmadım korkudanArkadaşta Z3 almış suya soktuktan sonra içinden sesler geliyormuş. Kendisi objektif bakar böyle olaylara. Sendede su geçirme veya kasa açıklığı var mı? Su dediğimde 2 dakika musluk altı.
ama kasa açıklığı falan yok sağlam inceledim öyle aldımKardeşim ne alakası var ya ben telefonumu 7. kattan düşürdüm param parça oldu hayret ediyorum valla hemen kötülüyorsunuzMadem z2 darbelere dayanıksız, o zaman z3 niye aldın anlamıyorum yani.
Neyse kardeşim , güle güle kullan cihazını.