Haber Arkadaşlar sonunda Xperia Z3 aldım :)

Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda Xperia Z3 aldım :)
Arkadaşlar baya bir zamandır Z2 kullanıyordum ama geçenlerde yere düşürdüm ve kasa ekran herşey gitti götürdüm servise baya bi para çıkardı bende sattım biraz üstüne ekledim Z3 aldım

Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF ve Furkan Emekli

key43

Üye
Hayırlı olsun

Tepkiler: 98farom98
Hayırlı olsun sanal tuşları olmasa almayı düşünmüştüm

mrzstyl

Üye
hayırlı olsun darısı benim başıma (nexus 5 inş.)

Z2 z3 ten daha iyi biliyordum

Tepkiler: MaxipmaN ve 98farom98

xmustx

Üye
Güle güle kullan

Konu Sahibi
Hepinize tek tek daha iyisi sizin olsun inşallah

Tesla0

Üye
Hayırlı olsun dostum bi hafta önce t2 ultra aldım ben de gözüm z serisindeydi aslında da para çıkışmadı hem de büyük ekran istiyordum.

Tepkiler: 98farom98 ve Furkan Emekli
Biraz inceledim , gerçekten muhteşem bir cihaz. Gerek tasarımı , gerek donanımı , gerekse kamerası. Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Tepkiler: yusufcan764, 98farom98 ve Tesla0
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun dostum bi hafta önce t2 ultra aldım ben de gözüm z serisindeydi aslında da para çıkışmadı hem de büyük ekran istiyordum.
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan inşallah bir gün z serisinden alırsın kesinlikle sony 1 numara :-)

cici60

Üye
hayırlı olsun kaça aldın renk ne

Konu Sahibi
Biraz inceledim , gerçekten muhteşem bir cihaz. Gerek tasarımı , gerek donanımı , gerekse kamerası. Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Çok teşekkür ederim kardeşim Allah sana daha iyilerini nasip etsin
hayırlı olsun kaça aldın renk ne
Teşekkür ederim siyah aldım senin dediğin gibi süper ya muhteşem hatta :-D 2000 e aldım sen ne kadara almıştın?

Tepkiler: Furkan Emekli

cici60

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim Allah sana daha iyilerini nasip etsin

Teşekkür ederim siyah aldım senin dediğin gibi süper ya muhteşem hatta :-D 2000 e aldım sen ne kadara almıştın?
güle güle kulln 1800 tl sıfır kardeşim tanıdık telefoncu ama arksın jelatin al hemen çiziliyor ben çektiridim kısa geldi z1 jelatini takmış sanırım

hayırlı uğurlu olsun Darısı olmayanların başına

Konu Sahibi
güle güle kulln 1800 tl sıfır kardeşim tanıdık telefoncu ama arksın jelatin al hemen çiziliyor ben çektiridim kısa geldi z1 jelatini takmış sanırım
Arkasındaki kendi jelatinini çıkarmadım önüne geçici olarak bir jelatin takdırdım sonra kırılmaz takdırcam
hayırlı uğurlu olsun Darısı olmayanların başına
Teşekkür ederim Allah daha iyisini sizlere nasip etsin

Tepkiler: ___kaptan___

cici60

Üye
piyasası 30tl olan kırılmaz camı15tl tkdırım süper oldu arksını jelatin çektirmeden sökme ben bu hatayı yaptım kabarık duru diye söktüm minik cizikler var gözükmüyo bakınca ama insan üzülüyo suya sokunca teli ilk 10 15 dk sesi kısık çıkıyor sonra düzeliyor 7 8 defa suya soktum tık yok