Telefon Tavsiyesi ArkadaşLar Sizce Nokia N73 mü? Nokia N80 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FIRLAMA1

Üye
baya geç kaldım heralde amaaaaaaaaaa lütfen dinlein sizi bilmem ama şimdiye kadar 30 küsür telefon kullandım ve bunların 4 ü n73 tü bi tane babamın bitane de 3 tanede kanklarda vardı yani toplam 8 n73 kullandım 1 i hariç 7777777 sinde sorun var dı kamera olsun video olsun n80 bin basar 16 milyon renk var n80 de n73 de 252k kamera istediğiniz kadar karşılaştırın n80 bin basar
,n73 hataları :::::::::::::::::::::::::::::::.
;arka fotoğraf kapağı bozuluyor fotoğraf çekerken kamera dan çıkıo
;uygulama hatası var
;hopörlör bozuluo
;joistik bozuluyo

önemli not
;n73 ii dienler bence n80 kullanmadı ben 2 tane aldım 2 sürümünü n80 az çıktı ama harika

%100 n80 diorum görüşlerinize saygı duyuyorum ama alacak kişşi benim yorumuma çok dikkat etmeli !!!!!!!!

o_can_o

Üye
her turlu n80 dıyorum.. cunku artık ınternet vazgecılmez bı ımkan.. ve artık heryerde wi-fi kullanımı var.. ve her ısını kolayca halledebılıosun.. ayrıca kapak konusunda komık olmayn.. ben ıkı senedır kullanıorum.. n95 dekı veya dıer nokıa surgululer gıbı bı sıstemı yok o yusden nokıadakı en ıyı surgulu telefon.. bence n95 ten daha ıyı.. n 73 yalan ustune yalan:)

FIRLAMA1

Üye
n73 almayınnnnnnnn bozuk telefon hopörlör joyistik kamera kapağı tuşlar sistem genelde hatalı

%90 hatalı berbat bi phone görüntü kalitesi iğrenç eski modellerde almayınnnnnnnnnn n73 please

--------------- Ekleme ---------------

n95 ten n80 ii deil n95 spr ama n80 n73 e binbasar 3 ünü de kullandım şu anda n95 kullanıom ve spr bi sorun var şarj tek sorun şarjı ama n80 alan alsın spr o da ama kesinlikle n73 almaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

samsungsa

Üye
saglamlık tartışması yapmadan bikac sey söyleyecegim
1,n80 in kızagı bozulmaz çünkü yaylı degil
2,n80 de wifi var
3,n80 kamerasını begenmiyorum n73 daha iyi
son olarak symbianlı nokia lar şarj tutmuyor maaalesef
k790i ile 4gün n80 ile 1,5 gün mesajlaşabiliyorum

vic353

vic353

Üye
her telefonun kendine göre problemleri sistem hataları v.b vardır. her bulduğunuz güvenilmeyen oyun tema programı telefonunuza yüklerseniz elbette sistem hatası verir. telefonu yere düşürmezseniz, kapağını kendiniz yerine servis değiştirirse, telefonuuzu hor kullanmazsanız telefonuzu uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt