Telefon Tavsiyesi ArkadaşLar Sizce Nokia N73 mü? Nokia N80 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brky_bjk

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaşLar Sizce Nokia N73 mü? Nokia N80 mi ?
SewgiLİ MAXİCEP üyeLeri Sizce Nokia n73 mü? n80 mi? Lütfen Yardım ArkadaşLar Kararsız KaLdm :)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
N80 de wi-fi var fakat kayan kapaklı olduğu için daha cabuk eskir ve şarzı cok az gidiyor..
N73 de wi-fi yok ama kolay kolay bozulmaz.. ses görüntü kalitesi güzel şarzı da iyi gider.. Bana sorarsan Ben N73 derim.. Ne de olsa her yerde wi-fi yok..

brky_bjk

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkür ederim kardeşim

outlaw57

outlaw57

Üye
arkadasın dedıklerıne katılıyorum bencede en iyisi N73 al ondakı ses ve görüntüyü görünce pişman olmasın ...........

technonur

technonur

Üye
bencede n73 sesi yeter bee

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Arkadaşlarımın görüşlerine aynen katılıyorum N73

safakk

safakk

Üye
SewgiLİ MAXİCEP üyeLeri Sizce Nokia n73 mü? n80 mi? Lütfen Yardım ArkadaşLar Kararsız KaLdm :)
önceliklerini iyi belirlemelisin
kamera+iyi ekran kalitesi-wireless-dış yüzeyin çabuk soyulumu=n73
wireless+orta düzey kamera-düşük pil(n73 e göre)-kalın=n80
sen karar ver eğer ben seyehat edeen yada seyahatlerimde internetten vazgeçemeyen biriysem ve fazlada fotograf video çekmiyorsam n80 alırdım
ama ben hem fotograf hem video çeken film izleyen kayar kapakdan hoşlanmayan ve wireless a ihtiyacı olmayan bi adamsam n73 (nitekim öyleyim:) )
N80 de wi-fi var fakat kayan kapaklı olduğu için daha cabuk eskir ve şarzı cok az gidiyor..
N73 de wi-fi yok ama kolay kolay bozulmaz.. ses görüntü kalitesi güzel şarzı da iyi gider.. Bana sorarsan Ben N73 derim.. Ne de olsa her yerde wi-fi yok..
n80 in kayan kapak mekanizmasında sorun çıktığını hiç duymadım;) aynı zamanda wi-fi telefonu mu bozuyor :kop::kop: hiç güleceğim yoktu valla o zaman n95 de alma sen:naughty: o da bozuk :kop::kop:

schumici

schumici

Üye
kesinlikle n73 diyorum başka bişey demiyorum

ilker_20

Üye
zor bir soru ama n73 derim n80 artık mazide kaldı n73 4ever !!! :P

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
N73 DÜŞÜNMEDEN :box

Türkçe Vikipedi, Özgür Ansiklopedi
N
N, Türk alfabesinin 17. harfidir. Latin alfabesinin ise 13. harfidir. Kiril alfabesinde H ile gösterilir. Bazı yörelerde genizden söylenebilir. Bugün hâlâ bazı Türk lehçelerinde genizden çıkan N sesi kullanılır. 'de N ile gösterilir.

Ñ
Ñ (küçük harf ñ) modern Latin alfabesinin, diyakritik tilde işaretiyle birleşmiş N harfinden oluşan harfidir. En sık olarak İspanyolca'da kullanılır.(IPA: [ɲ]) karakterinin nazal biçimi olarak da kullanıldığı gibi, İspanyolca'da ise ny harf bileşiğidir. Örneğin Español (İspanyolca) sözcüğü "Espanyol" diye okunur.

Doğal sayılar
Doğal sayılar, şeklinde sıralanan tam sayılardır. Bazı kaynaklarda "0" doğal sayı olarak alınmaz. Matematikte hala sıfırın bir doğal sayı alınıp alınmayacağı tartışma konusudur, ancak eğer cebirsel inşâlar yapılmak isteniyorsa "0" sayısının doğal sayı olarak alınması avantaj sağlayabilir. Matematiğin diğer dallarında da problem hangi durumda daha kolay ifade edilebilecekse doğal sayılar kümesi de o şekilde alınır.

saja english to turkish dictionary ...
N
kıs. Nationalist, Navy, New, Noon, Norse, North, Northern, November.

ELIF - German-Turkish Buyuk Sozluk
n
N [en] n Alman alfabesinin 14. harfi

Mustafa YILDIZ's Deutsch - Turkisch...
N
[das] N

n
[das] n

.term{color:black;font-size:14px;font-weight:bold;text-align:justify;}.dict-name{color:black;font-size:14px;text-align:justify;padding:0;margin:0;}.dict-name td{background-color:#ccff66;}.definition{color:black;font-size:12px;text-align:justify;font-family:Helvetica,sans-serif;}.definition *{background-color:#ffffcc;}

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
[ı]n73[/ı]

coszub

Üye
arkadaşım hiç de öyle değil n80 kullanıyorum kayan kapak hala sapasağlam n73 ü olan tanıdığım günde şarj ederken ben 2-3 günde bir şarj ediyorum n80 sağlam telefondur
n73 ün hayran kitlesi vardır diye böyle ünlü 6 ay sonra n73 te n70 gibi ele ayağa düşecek ama n80 alırsan bence o telefon sana özel olur çünkü serisi kaldırıldı tüm özelliklerine rağmen n73 ten daha ucuz
ayrıca n73 ün tuş aralığına dikkat edersen hoş durmuyor
herzaman kayar kapak telefonlar daha şıktır seçim senin tabi almamışsan n80 kullanıyorm ve her zaman iyi ki almışım diyorum:nono:

emre yalçın

Üye
n73 derim

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
N73 al derim.:)

76107610

76107610

Üye
sen en iisimi bu ikisindende vazgeç.E66 yada N81 al bence :oke:

Bluestar*

Bluestar*

Üye
Arkadaşım duymadıysan şimdi duy. Benim arkadaşım da N8 var ve 2 kez kapak değişti. orijinal kapak bulamadığı için şimdi bozuk.:(

önceliklerini iyi belirlemelisin
kamera+iyi ekran kalitesi-wireless-dış yüzeyin çabuk soyulumu=n73
wireless+orta düzey kamera-düşük pil(n73 e göre)-kalın=n80
sen karar ver eğer ben seyehat edeen yada seyahatlerimde internetten vazgeçemeyen biriysem ve fazlada fotograf video çekmiyorsam n80 alırdım
ama ben hem fotograf hem video çeken film izleyen kayar kapakdan hoşlanmayan ve wireless a ihtiyacı olmayan bi adamsam n73 (nitekim öyleyim:) )

n80 in kayan kapak mekanizmasında sorun çıktığını hiç duymadım;) aynı zamanda wi-fi telefonu mu bozuyor :kop::kop: hiç güleceğim yoktu valla o zaman n95 de alma sen:naughty: o da bozuk :kop::kop:

milestone

milestone

Üye
n73 me telefonum olmasına rağmen o muhteşem sesini sadece telefon çaldığında duyuyorum, ilk zamanlar ilginç geldiği sürekli sesiyle eko ayarlarıyla oynadığım doğrudur ama br süre sonra hafıza kartındaki "birgün belki dinlerim" diye eklediğim müzikler şimdi , dinlemiyorum boşuna yer kaplıyor diye silmeye başladım.

konu açılalı uzun zaman olmuş ama n73 alacağıma keşke n80 alsaydım ozaman diyorum, enazından kablosuz bağlantım olurdu. gerçi cepten internette dolanmak nekadar eğlenceli o tartışılır ama, ses yerine wireless benim tercihim olurdu

Nisroc

Nisroc

Üye
ßence N80 aL çok şekiL teLefon wi-fi de war :)

celal001

Üye
n73

arven_005

arven_005

Üye
ben n80 kullanıorum wireless aradığım özellikti ve bütçe meselesi tabi :D ama bence n73'ün n80den en büyük üstünlüğü kamerasının ekranının carl zeiss olmasıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt