Arkadaşlar sizce Nokia androidle anlaşmalımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bence androide hic bulasmamali 0 androidler bile kasarken birde kullandigimi dusunemiyorum.Stabillik cok onemli o yuzden nokia dogru tercih yapti.Isletim sistemi yapamiyordu artik bunuda anlayica wp a gecis karari alindi bence cokta dogru yapildi.meegoya hic uzulmedim cunku gorsellik acisindan iyi bir calisma olmamis .Symbian icin belle guncellestirmeleri annaya gore oldukca basarili symbian biraz daha devam eder bence.Ama androidin bu surece dahil olmamasi lazim kalitenin dusmemesi icin.Bunun yerine deyim yerindeyse nokia ve microsoftun gelistiricilere biraz para yedirmesi gerekiyor.magazalariniiyice genisletmeleri gerekiyor.

Türe

Türe

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4268918]

Hayır.Belle arayüzü hala Sense arayüzünden çok geride ve eksiğide çok.Ayrıca yavaş çalışıyor.(Size hızlı gelebilir ama Belleye göre Sense arayüzü uçuyor resmen)
[/QUOTE]

sense bazen kasma yapiyor videolarda gordum bunu sensationlarda. ama yine de en guzel arayuz diyebilirim

Apit"

Apit"

Üye
evet genel olarak android sistemi çok kullanıyor. Dalvik cache üzerinden çalıştığı için sistemi çok kullanıyor c7 'm vardı gameloft oyunlrını çok rahat kasmadan oynardım. Ama acede mümkün olsa bile verimli değilmiş. Nokia belleyi geliştirip yarışa altarnatif işletim sistemi gibi devam etmeli. Biz symbiana hastaydık android çıktı ona hasta olduk...

CorbyW

CorbyW

Üye
Apit";4296973' Alıntı:
evet genel olarak android sistemi çok kullanıyor. Dalvik cache üzerinden çalıştığı için sistemi çok kullanıyor c7 'm vardı gameloft oyunlrını çok rahat kasmadan oynardım. Ama acede mümkün olsa bile verimli değilmiş. Nokia belleyi geliştirip yarışa altarnatif işletim sistemi gibi devam etmeli. Biz symbiana hastaydık android çıktı ona hasta olduk...

Hayır. Androidi yanlış cihazlarda kullanıyorsunuz. Android'in kötü yanı bu. Açık kaynaklı ve önüne gelen firma yüklüyor. Kullanacaksan Android Ace gibi bir cihazda değil en az Neo V gibi bir cihazda kullanacaksın. Ace bir uygulamaya 100 mb ram ayırıyor haliyle kasma yapıyor bir de üstüne az olan işlemci hıı gelince.... Ama Neo V 350 mb ayırıyor uygulamaya. 1 Ghz işlemci hızı da var. Çalıştıramadığı oyun ise 5% hatta daha az. Yani iki platformuda savunmadan önce platformları kötü değil iyi cihazlarda denenmeli. İos'u En az Iphone4'te,Android'i Neo V ve Neo V'den yüksek cihazlarda,Belle'yi ise N8 ve sonrası modellerde deneyip uygun karşılaştırma yapmalıyız.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hayır. Androidi yanlış cihazlarda kullanıyorsunuz. Android'in kötü yanı bu. Açık kaynaklı ve önüne gelen firma yüklüyor. Kullanacaksan Android Ace gibi bir cihazda değil en az Neo V gibi bir cihazda kullanacaksın. Ace bir uygulamaya 100 mb ram ayırıyor haliyle kasma yapıyor bir de üstüne az olan işlemci hıı gelince.... Ama Neo V 350 mb ayırıyor uygulamaya. 1 Ghz işlemci hızı da var. Çalıştıramadığı oyun ise 5% hatta daha az. Yani iki platformuda savunmadan önce platformları kötü değil iyi cihazlarda denenmeli. İos'u En az Iphone4'te,Android'i Neo V ve Neo V'den yüksek cihazlarda,Belle'yi ise N8 ve sonrası modellerde deneyip uygun karşılaştırma yapmalıyız.

Gidip ace ile C7 değil de Galaxy Note ile C7'yi mi karşılaştıracaksınız ? karşılaştıracağınız cihazların fiyatıda bir olmalı.701 ile Galaxy S II karşılaştırmak biraz saçma...

CorbyW

CorbyW

Üye
Gidip ace ile C7 değil de Galaxy Note ile C7'yi mi karşılaştıracaksınız ? karşılaştıracağınız cihazların fiyatıda bir olmalı.701 ile Galaxy S II karşılaştırmak biraz saçma...

Ne dedim ne anlaşıldı ? Neo V ile C7 karşılaştırın ozaman....

Apit"

Apit"

Üye
Arkadaşlar symbian 3 de açık kaynak kodlu olmuştu ama sıkıntısı neydi ki

CorbyW

CorbyW

Üye
Apit";4298218' Alıntı:
Arkadaşlar symbian 3 de açık kaynak kodlu olmuştu ama sıkıntısı neydi ki

Symbian 3 açık kaynak kodluydu ama birşey olmadı çünki patent nokia'ya ait. Başka kimse kullanamıyor. Android için böyle problem yok. Sorunda burdan kaynaklanıyor.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
oyle ben de acik kod kullaniyorum demekle olmaz. Linux cizgisine konumlanman lazim. Android linux tabanli mesela. Kendi basiniza acik kod olursaniz gelistirmekte bir tek size kalir

ParduSS

ParduSS

Üye
süüüüppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt