Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
geçmeli bence.geçse baya başarılı olurdu ama gececegını sanmıyorum.
----------Eklendi @ 04:32:06 ---------- Yazıldı @ 04:31:33 ----------
adamlar symbianı kapatıyorlar 2015 te
bende bazı üyeleri anlamıyorum wp7 gayet kullanışlı diyolar bu kişiler nasıl kullandı bu işletim sistemleri yahut iş bi iki video izleyince hemen ispatlanır mı?
Windows Phone, Symbian ve MeeGo'yu kullanmalı. Windows Phone bile Android'den daha iyidir. Ki, zaten Nokia 3 telefon ile bile Windows Phone'da birinci olan HTC'yi devirdi. Windows Phone gelişirse ve Windows 8 de tablet ve PC'lerde yaygınlaşırsa, görün bakalım Phone 7 ne yapacak.
Bence Android'e geçmesine gerek yok.Symbian'ın gelişmemesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi açık kaynak kodlu(birazı zaten öyle sanırım ama hepsi değil) olmaması bence.Her isteyen geliştirebilmeli.Ayrıca Nokia sürekli düşük donanım koyuyor telefonlara.Android yüksek donanım gerektiren bir işletim sistemi.Donanımda yüksek olunca oyunlar, uygulamalarda iyi oluyor tabii.Ben şahsen Symbian'ın Android'den daha iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum.
*Ayrıca bir güzellik yapıp Multi boot koyabilir telefonlarına Nokia neden olmasın.
Developer Nokia demi?Symbian'ın kaynak kodu açık, herkese değil ancak. Eğer bir Nokia geliştirici hesabınız -kısaca Nokia hesabı- varsa, Symbian'ın kaynağına erişilebiliyor.
Developer Nokia demi?
Tabiiki WP daha stabil çalışırEn çok merak ettiğim konu da en çok verimi hangi işletim sistemi veriyor? Aynı özelliklere sahip 2 telefonda birinde wp diğerinde android varken nasıl çalışır en çok bunu merak ediyorum.
En çok merak ettiğim konu da en çok verimi hangi işletim sistemi veriyor? Aynı özelliklere sahip 2 telefonda birinde wp diğerinde android varken nasıl çalışır en çok bunu merak ediyorum.
neresi?Hayır.
Android kullanan onca marka varken şahsen ben,nokia nın da androide geçmesini istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?