kanaryavcisi
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen k750nin sesini beyeniyorsan dnokianın bütün telefonunun sesini beğenirsin ama 800tl gibi bi imkanın varsa n85 öneririm çünkü 5800 dokunmatik olarak çok başarılı değil ve kamerası iyi değil ve herkesin elinde var artık çok demode oldu anlıyacağın ama bunların hepsi kesinlikle k750den güzel telefonlar yine de sen bilirsin.
kardeş gözün kapalı n79 al ben aldım çok memlunum verdigim paranın hakkını veriyor çok güzel bi telefon öneririm sana
nokia alda ne alırsan al
sony ericsson w705 bakabilirsin tasarımı çok güzel ve wifi var
evet kardeşim hem uygun hemde tasarımı güzel, wi-fi olması daha güzel w995 ten tek farkı 3.2 mgpxel olması kamerasının, (w995 8.1 mpxel)
N8 benim çok ilgimi çekti ya
yanlız bu aralar fiyat/peformans bakımından en iyi telefon 5800 gibime geliyor tabi dokunmatik senin için sorun deilse
i8000 Omnia ya ne dersin?
yok canım tam bilmiyorum ama omnia da w.mobile android yada symbian var
evet eski telefonumdu baya yüksek çıkıyordu.bende 5800 a soğuk bakıyorum. Hımm nokia nın yeni yani n95 ten sonra çıkan serileri hakkında fikrim yok olmazsa araştırıyım n85 i saol önerin için..
--------------- Ekleme ---------------
hımm sana güveniyorum kardeşim tamam SONY hastası olarak herkes nokia demiş en sonunda aldırcaksınız sanırım NOKİA'lardan birinibenim şarj konusunda sıkıntım var yani aldıgım telefonun şarjı hemen bitmesin istiyorum şarj konusu nasıl ve ses nasıl n79 da
--------------- Ekleme ---------------
sonu oraya varacak sanırsam benim KAFAMDA SONY w 705 veya w 995 vardı bu güne kadar halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?