arkadaşlar SAMSUNG WAVE S8500 DAN MEMNUN MUSUNUZ ? (HADİ BİR DEĞERLENDİRME YAPALIM)

Sponsorlu Bağlantılar

limitsizim

limitsizim

Üye
Wave 2 aldım 2 hafta oldu genel anlamda güzel işletim sistemi temel herşey içinde var güzel ve iyi bir işletim sistemi tabi gelişimi umduğum gibi olursa ve samsung'un dediği gibi bada 2.0 dan sonra uçacaksa 10 üzerinden 9.8 veririm :D

----------Eklendi @ 02:06:54 ---------- Yazıldı @ 02:04:53 ----------

galaxys ne yönden üstün ??android demeyin artık wavede portlandı
Wave a android portladılarmı ? varmı resimleri videosu merak ettim :D

angelsdraw

angelsdraw

Üye

Hocam dediklerini aynen yaptim.. cpu moddan ap moda geçirim dedim zaten galiba ap modundaymiş cp moda geçti.. Daha sonra tekrar ayni işlemle zaten ap modea geçirdim ekranda da '' Ap mode enable '' yazdi zaten.. Dedigin gps ekran işiklarini falan da kapattim...

Birde Cpu kullanimi hiç bir işlem çalişmiyorken %1'de sabit şekilde duruyo.. :oke:

Bakalim yarin ne olucak.. Bazi forumlarda '' benim şarjim 5 gün gidiyo diyenleri okudum bence Resmen salliyolar symbian bile o agir işkence bile 5 gün gitmezken bu gelişmiş telefon ne olursa olsun 5 gün götüremezsiniz batarya gücünü.. Ancak ben yinede sorarim bu insanlarin dedikleri gibi Normal kullanimda Telefonun şarjini 5 gün götürmenin yolu varmi.. ?

Birde ben bişiy daha sormak istiyorum.. Şuan ben telefonu Kutusundan çiktigi gibi kullaniyorum herhangi bir işlem uygulatmadim.. Şimdi bana diyolar ki Telefonu güncelledin mi falan.. Telefon zaten kutusundan güncel çikmadi mi ki ? İşletim menüsüne bakiyorum bada 1.2 yaziyo zaten. İşletim sistemi dişinda telefonun herhangi bi programi güncelleniyomu ki ? :islik

Arkadaşım Pilin Bir açılma suresi var ilk aldıgımda benimde şarj birgunden fazla gitmiyordu şimdi 3 gun civarında gidiyor ayrıca custom firmware yuklersen daha stabil calısıyor ve pil tasarrufu saglıyor şu anda versiyonum 1.2 XXJL2

Üst Alt