arkadaşlar SAMSUNG WAVE S8500 DAN MEMNUN MUSUNUZ ? (HADİ BİR DEĞERLENDİRME YAPALIM)

Sponsorlu Bağlantılar

aybek1453

Üye
aybek kutluorum seni. yazdığında yorumların aynısını bende yapıcaktım yoksa. sağol beni yormadığın ve açıkladığın için. İphonela nokiaya para vermektense gider en kelepirinden genede bir samsung alırım.
allahın korelisine veririmde bi amerikanın yada bir avrupanın karnını doyuran bir millet olmaktan utanç duyuyorum. ben değil bi başkası doyurmak istior.
iphone 4 dümdüz şekilsiz yamuk yumuk tasarımsız düz bir cep. süper amoledi dünyada sadece wave ve galaxy s kullanıorki buda herşeye fark atar kardeşim. bence bu tel 1200 felan olmalıydı çok ucuz bile. bende 900 e buldum ve fırsattan istifade hemen üzerine kondum :=) hiç bir sorun yaşamadım bugüne değin. Zaten sorun yaşıyanlarda samsungla sorunu olanlar die düşünüorum bilmem anlatabildimmi. :)
Teşekkür ederim.Farklı bir bakış açısı da getirmişsiniz aynen katılıyorum :oke:

zalbarcan

Üye
Bende 8500 kullanıcısıyım ve bukadar zarif ve güzel bir telefonu henüz görmedim estetik benim için ön planda ve tam istediğim gibi estetiğe sahip bir telefon özellik konusunda da bana kalırsa haddinden fazla yeterli ;)

Sorun yaşayan arkadaşlar ise bu telefonu alırken size garanti belgesi diye birşey veriyorlar 2 yıl boyunca güvencedesiniz diyorlar elinden düşüren arkadaşlar içinde yapacak birşey yok ki diğer telefonlarda da elinden düşürme çatlatma patlatma garantisi yok ;)

samsung bana para vermiyor iphone de kullandım nokia da kullandım samsung da kullandım htc de kullandım içinde bana en uygunu samsung yeni zarif ve özellikli serilerini bekliyorum ;)

denixex

Üye
bende keşke ingiltereden iphone 4 getirtsem diyordum 1100tlye getirtebilirdim aslında iphone4.

waveyi 4 aydır kullanıyorum 10 üzerinden 7 veriyorum.

happypeace

happypeace

Üye
bende kullanıyorum ve acayip memnunum.aldığıma hiç ama hiç pişman olmadım.ve tabii ki bende 10 üzerinden 10 diyorum...

hayatperest

hayatperest

Üye
memnun olmayan gitsin iphone alsın. wave in ruhunu yakalayamamışsınız siz. ben bir samsung düşmanı olarak memnun kaldım bu telefondan. siz ne diyorsunuz yahu. bundan önce e51'im vardı. tamam dokunmatik değildi ama mesela onun da bir ruhu vardı. herkes kullanmaz belki de bilmezdi ama kullanan da ne olduğunu iyi bilir. omniaII, İphone3gs, iphone4g, experia x10 vs. bir sürü dokunmatiğin olduğu bir dükkanda ve sınırsız nakit avantajıyla girdiğim bir dükkandan wave alıp çıktım. kör pazarı da almadım. hepsini karşılaştırma fırsatım oldu. işin açıkcası uygulamalar pek de umrumda değildi. hali hazırda özellikleri benim işimi görür nitelikteydi. aldım 5 ay oldu. menunum, kimseye tavsiye etmiyorum. wave kullanmak ayrıcalık bana göre, öyle herkesin sahip olması gereken bir şey değil bu meret :bye2:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Divx kaydını yaptıktan sonra hiçbir çeviri programına ihtiyaç duymadan ve 5.1 ses efektiyle sinemada gibi neredeyse tüm formattaki filmleri izleyebiliyorsam, görüntüyü ileri ve geri aldığımda hızlı bir şekilde yapmama rağmen bir kez bile takılmıyorsa

1ghz işlemci ile menülerde ve 3d grafikli cpu yu zorlayan oyunlarda bir kez bile takılmıyorsa

Bada yerinde sayar diyenlere cevap uygulama ve oyun sayısı 1600 lere geldiyse

hd kamerası sayesinde mükemmel videolar ve görüntüler yakalayabiliyorsa

Gelişmiş müzik çaları ile walkman ı aratmıyorsa

ekranı tvlerden bile net görüntü sağlıyorsa

batarya şampiyonu, dünyanın ilk divx sertifikası olan cihazı ve en fazla üçgen çizen grafik işlmcisi çok yüksek bir cihaz gibi ünvanlara sahipse

tasarımı ince ve karizma bir modelden oluşuyorsa

fiyatı özelliklerine göre uygunsa

birkaç maddeye sığmayacak kadar özellikleri çoksa

ve dahası ................................. varsaa

Maşallah diyorum çok memnunum :D

memMmet

Üye
divx kaydını yaptıktan sonra hiçbir çeviri programına ihtiyaç duymadan ve 5.1 ses efektiyle sinemada gibi neredeyse tüm formattaki filmleri izleyebiliyorsam, görüntüyü ileri ve geri aldığımda hızlı bir şekilde yapmama rağmen bir kez bile takılmıyorsa

1ghz işlemci ile menülerde ve 3d grafikli cpu yu zorlayan oyunlarda bir kez bile takılmıyorsa

bada yerinde sayar diyenlere cevap uygulama ve oyun sayısı 1600 lere geldiyse

gelişmiş müzik çaları ile walkman ı aratmıyorsa

batarya şampiyonu, dünyanın ilk divx sertifikası olan cihazı ve en fazla üçgen çizen grafik işlmcisi çok yüksek bir cihaz gibi ünvanlara sahipse

ve dahası ................................. Varsaa

maşallah diyorum çok memnunum :d

süpersin kardesımm...bırakın karsılastırmayı yaaaa...yok wave gibisiiiiii...telefonumdan cok memnunummm...5 ay oldu alalııı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
10 üzerinden 10 veriyorum çok memnunum.

adilekci

adilekci

Üye
Gayet memnunum telefonumdan :) Bence harika..

brain_omer

brain_omer

Üye
7 aydır kullanıyorum üstüne ne iphone gördün nede başka telefon 10 üzerinden 9 diyorum yakında uygulamalri cogalicak ozaman cok fena olcak süper telefon yok yokkk!

kayhan_m.35

Üye
Arkadaşlar ben waveyi alalı 2 hafta oluyo neredeyse ama ekrana baktıkca telefonu elime aldıkca böle içimde bi mutluluk oluşuyo ben telefonla bütün gün msjlaşıyorum kamerasını nerden baksanız en az 1 saat kullanıyorumm internetten feyse giriyorum feysteki videoları izliyorum feysten sohbet içinde ebuddydan giriyorum internete bağlanarak mp3 indiriyorummm telefon bikere bile banamısın demedi ve bütün bunları yapmama rahmen şarzı 2 gün götürüyo beni rahat rahat hi bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar alcağım zaman telefoncu bana n8 uzattı bunu al dedi ama geri gelirsin dedi elimde 4 tane var ekran kitlenmiş kimi kendini kapatıp açıyormuş diye almadım ama iyki bu telefonu almışım gören eline alıyor bırakıyor ve bidaha kurcalamak istiyor :) kesinlikle tavsiye ediyorummmmmmm ve asla pişman olmucaksınız

teoalp

teoalp

Üye
Arkadaşlar ben, 3 yıllık iphone kullanıcısıyım (master durumunda).İlk iphone umu aldığımda 1.0 fw vardı.Üzerinde şu anda 4.2.1 fw kullanan iphone 2g-3g-3gs ve şimdi 4g donanımlı modelini kullanıyor.Geldiği nokta ve yazılımının üzerinden geçen yıllara bakarsak,iphone çook hemde çok yavaş yol kat etmiş.ilk iphone umu aldığımda 1.1 fw güncellemesi çıkmıştı ve inanın ona rağmen ne internette rahat geziyordunuz,ne appstore da adam gibi bir uygulama vardı,bunları geçin Türkçe hiçbir uygulama olmadığı gibi,telefonun Tr dil desteği bile yoktu. yani yok oğlu yok...Bunları neden mi anlattım;wave ilk modeli ve ilk yazılımıyla iphone nun şu anki geldiği noktayı hem donanımı ile hemde yazılımı ile geçmiş durumda başladı.Ben,bundan 1 yıl sonraki güncellemesinde neler yapabileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...
iphone da halen :
**bluetooth bilgi alışverişi yapılamıyor
**Radyo yok (sadece internet üzerinden var )
**görüntülü görüşme yapılamıyor(sadece wifi bağlantı ile iphone 4 ler arasında yapılıyor)
**halen flash desteği yok ve olmaycak,çünkü apple adobe ile anlaşma yapmayacağını açıkladı(wave in yeni sürümünde gelecek)
vs.vs.vs.
Bunca yıllık iphone alışkanlığımı ve harcadığım emek ve tecrübemi bırakıp İphone 4 yerine Wave 8500 aldım.
saygılarımla...

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar ben, 3 yıllık iphone kullanıcısıyım (master durumunda).İlk iphone umu aldığımda 1.0 fw vardı.Üzerinde şu anda 4.2.1 fw kullanan iphone 2g-3g-3gs ve şimdi 4g donanımlı modelini kullanıyor.Geldiği nokta ve yazılımının üzerinden geçen yıllara bakarsak,iphone çook hemde çok yavaş yol kat etmiş.ilk iphone umu aldığımda 1.1 fw güncellemesi çıkmıştı ve inanın ona rağmen ne internette rahat geziyordunuz,ne appstore da adam gibi bir uygulama vardı,bunları geçin Türkçe hiçbir uygulama olmadığı gibi,telefonun Tr dil desteği bile yoktu. yani yok oğlu yok...Bunları neden mi anlattım;wave ilk modeli ve ilk yazılımıyla iphone nun şu anki geldiği noktayı hem donanımı ile hemde yazılımı ile geçmiş durumda başladı.Ben,bundan 1 yıl sonraki güncellemesinde neler yapabileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...
iphone da halen :
**bluetooth bilgi alışverişi yapılamıyor
**görüntülü görüşme yapılamıyor(sadece wifi bağlantı ile iphone 4 ler arasında yapılıyor)
**halen flsh desdeği yok ve olmaycak,çünkü apple adobe ile anlaşma yapmayacağını açıkladı(wave in yeni sürümünde gelecek)
vs.vs.vs.
Bunca yıllık iphone alışkanlığımı ve harcadığım emek ve tecrübemi bırakıp İphone 4 yerine Wave 8500 aldım.
saygılarımla...

kesinlikle haklısın, sana katılmamak elde değil sanırım biz, biraz sabırsız kullanıcılarız herşeyin bir anda olmasını istiyoruz samsung apps kullanımı yaygınlaşalı şurda kaç ay oldu ki 6-7 aylık bir süreçte gameloft, EA , vb.. oyun firmalarının 20-30 tane kaliteli oyunu yayınlandı gereksiz olduğu kadar bcontrol spbtv waw recordr bada sports tuneln radio weatherbug magich torch smirror audi Quran vb... gibi çok kaliteli programlarda yayınlandı ilk zamanlarda 350-400 uygulama ve oyun varken şuan 2200 e yakın uygulama ve oyun oldu

Samsung firması wave 8500, 8530 da olduğu gibi bada işletim sistemini kullanan, akıllı telefonlar çıkartmaya devam ederse ve bada müşteri kitlesini daha çok artırabilirse 2011 yılı içinde ortalama 4000-5000 arasında uygulama , oyuna sahip bir işletim sistemi olacaktır

BEN 10 ÜZERİNDEN 8 puan veriyorum

2 puanlık - de samsung müşteri ilişkileri ve teknik servis rezaletinden dolayı

tayfoon

tayfoon

Üye
Divx kaydını yaptıktan sonra hiçbir çeviri programına ihtiyaç duymadan ve 5.1 ses efektiyle sinemada gibi neredeyse tüm formattaki filmleri izleyebiliyorsam, görüntüyü ileri ve geri aldığımda hızlı bir şekilde yapmama rağmen bir kez bile takılmıyorsa

Bada yerinde sayar diyenlere cevap uygulama ve oyun sayısı 1600 lere geldiyse

Gelişmiş müzik çaları ile walkman ı aratmıyorsa

ve dahası ................................. varsaa

Maşallah diyorum çok memnunum :D

Kardeşim çok iyi yorumlamışsın çekemeyenler :vur kıskanmasın:off:

eagleneco

eagleneco

Üye
şu an için bu telefonda şu özellik de olsa diyemiyorum.
Yeterince iyi bir telefon. Kamera çekimi, kullanımı, hızı, ekranı muhteşem. Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Özellik olarak iphone4 ten bir farkıda yok. Farkı fiyatı ve ekranı.
Stabilite problemi yaşamadım. Öyle sık sık kapanmalardan bahsediliyo. 6aydır kullanıyorum 2 ya da 3 kez kendi kendine kapandı açıldı ki bırakın yeni nesil telefonları eski basit telefonlarda bile kitlenip kalma gibi sorunlar olabiliyo. Kaldı ki kasılmayan bir bilgisayara sahipmisiniz diye soruyorum. Bu da bir nevi bilgisayar. Ne kadar yüklenirseniz okadar kafası karışır. Arada yeniden başlatmak iyidir:)

dragondurul

dragondurul

Üye
Arkadaşlar Birçogunuz Bilirki Aldığımız ürüne ödediğimiz Bedelin performans acısından Gereksinimleri Karşılaması Beklenir Ben Samsung wave İlk Cıktıgında 750 Tl Türkiyeden Aldım Sıfır Garantili (inanmıyanlara Belgesini Ceker Koyarım)Fiyat / Performans Açısından 10 Üzerinden 11 Lik Bir Çihazdır Snap Dragon !ghz İşlemcili Super Amoled Ekranlı İlk Telefon Budur Hala Dünyada en İyi Ekranlı telefon Modelidir AldımSamsung Wave Alanlarin Birçok Problemle Karşılastıgını Görüyorum Çoğunuz Kızacak Ama Çogu Ürünün Kullanım Sartlarıda Söz Konusu Nasılmı Amoled Yanması Sarj simgesinde Test modunda gözle görünür bir sonukluk oldugu soz konusu bunu sureklı aynı temayı sureklı aynı rengı kullandıgınızdan kaynaklanıyor cogu lcd kullanıcısı bilirki ölü pixel olayını eskiden beri biliriz bizler sürekli aynı renk degerini aynı pixele göstermemeniz gerekir böyle hataları ortadan kaldırabilmek için wave içinde bircok teamadan birini kullanabilirsiniz
Hafıza dolu uyarısı alanlar bende alıyordum ılk haftalarda Bir Format Ve ilk baştan uygulama yuklemeden önce varsayılan uygulama onbellegını hafıza kartı sectım butun uygulamalarınkini boylece hata giderildi Birde işlemci çalışma kodu war Cp Ap Mode Diye Onu girdiginiz zman sürekli işlemciden tam performans alıyorsunuz bunu yaptıktan sonra ben hıc yeterlı hafıza yok hatasını almadım bide tawsiyem widgetler bilenler bilir widgetler flash tabanlıdır cogumuz desktop laptop pclerimizde karsılastıgımız ve anladıgımız bir problem var flash flashda pclerın kasıldıgını farkedenler olmustur wıdgetlerde telefonun kasılmasına neden olur ne kadar cok wıdget o kadar cok flash flash ıslemcı kes bellegınden yer buda sıze donanımsal sorunlar olarak doner gerek duymadıgınız widgetleri kapatmanızı onerırım benim tek problemim işyerinde internetten dosya indirip film seyretmek istedigimde desteklenmeyen icerik demesiydi indirmemesiydi dolphin browserin bunuda birkac ay once bada archiver programıyla cozdum ilk basta bada app benimde suphelerım wardı amam bır senede bu kadar hızlı ılerlemesı olagan ustu apple ıphone app store la karsılastırdıgınızı goruyorum yanlıs bır karsılastırma app store senelerdır var unutmayınkı sız ıphone aldıgınızda amerıkada app store gelısım surecını zaten gecmıstı sizin elinize en erken bir sene sonra gecti bada da cıhazı hemen aldıgınız ıcın cok yavas gelısıyor sanıyorsunuz yanılıyorsunuz app storeun ılk cıkıs tarıhı ile badanın ilk cıkıs tarıgını karsılastırmanızı tavsıye ederım kaldıkı apple ın cgu platformu aynı verı tabanı kullanıyor aynı app ları kullanıyor bunuda bırcogunuz bılırsınız apple ıphone app store olmazsa kımse o telefona o kadar para vermez ılk cıktıgında vıdeo kaydı bıle yoktu bluetooth kulaklık bıle desteklemıyordu flası yoktu herseyı goz onunde bulundurun ondan sonra mukayaese edın ben samsunggun 750 tl ye aldıgım bu telefonu bunları yapıyorsa 1999 tl alacagım telefonu neler yapar bır sıralayın ıstersenız...

--------------- Ekleme ---------------

iPhone 2G – 2007
Apple’ın popüler akıllı telefonu iPhone’la ilgili her şey gündeme bomba gibi düşüyor. 3 sene önce , 9 Ocak’ta duyurulan ilk nesil iPhone
iPhone 3G – 2008
Kullanıcılar hiç uygulama geliştirilmemiş iPhone’larını mutlu mesut kullanırken Apple, 11 Haziran 2008’de yeni nesil akıllı telefonu iPhone 3G’yi satışa sundu. Apple o günden sonra yeni ürünlerini duyurmayı keserek, geliştirici konferansı WWDC’de tanıtımlarını gerçekleştirmeye başladı.
iPhone 3Gs – 2009
iPhone 4 – 2010

erem.qns

erem.qns

Üye
Wave'mden çok memnunum hiçbir sıkıntı yok diyebilirim :)
Telefonuda kötülemeye kalkmasın kimse, herşey ortada. Kullanmayan bilemez!
Verdiğimiz parayı sonuna kadar hakediyor. Tek eksiği flash eski sürüm olması. O da son sürüm olucak inş.
İşin açıkcası aceleye gerek yok. Wave'si olan Galaxy ve Iphone için yırtınmasın hiç gerek yok :)

nidforspid

nidforspid

Üye
wave gardaşım benim,kara kaşlı gardaşım:kop:

temhem_35

Üye
Wave gerçekten muhteşem bir telefon, yaklaşık bir ay önce wave ve galaxy arasında kararsız kalmıştım. Fakat en son wave de karar kılıp almaya gittim. Teknosa mağasına wave yi satın almak için gittim ve ilgilenen satış temsilcisi arkadaş elinde wave 2 ile geldi. Ben wave de ısrarcı oldum fakat ellerinde sadece teşhir ürününün kaldığını söyledi. Bende özelliklerini sordum sadece ekran büyük ve geri kalan herşeyin aynı olduğunu söyledi. Gerçekten şimdiye kadar kullanımından en çok zevk aldığım telefon diyebilirim. Çok seri ve hızlı, özellikle süper clear ekranı muhteşem ötesi. İphone, android ve mobile hikaye.

muratkul

Üye
bende almayı düşünüyorum.x6 ile 8530 arasnda kaldım.hangisini almalıyım bilmiyorum. nokialarda çift hoporlo var. 8530 ta kaç hoporlo var.ses kalitesi nasıl kullanan arkadaşlar varmı acaba

Üst Alt