Öncelikle Merhabalar..
Henüz 2 günlük Wave 2 Sahibiyim.. Sizlerden Gerçekten Yardim almam gerekiyor Bilgilerinize ve önerilerinize ÇOK ihtiyacim var...
Arkadaşlar Telefonu aldigim günden beri ne yaparsam yapayim şarji en fazla 1 gün gidiyor.. Geceden şarja takiyorum sabah zaten 8 de üni'nin yolunu tutuyorum akşam olana kadar şarj kutusunda belki 2 kutucuk ya kaliyo yada kalmiyo..
Telefonu Nasil kullaniyosun derseniz; günde en az 50 ila 90 arasi sms çekiyorum.. Müzik dinlememe zaman bile olmuyo zaten.. Yok filmmiş yok videomuş.. Oyun bile oynamiyorum yani.. Sadece konuşmak ve Sms çekmek dişinda telefonla şuan yaptigim başka bişiy yok.. Ona ragmen şarji çok çabuk bitiyo.. Yani 1 günde bitiyo.. Mecburen akşam tekrar şarja takmam gerekiyo takmazsam sabaha şarji bitmiş olur çünkü..
Bu bataryanin süresini nasil uzatirim. ? :S Kullanma klavuzunu okudum ama pek bişiy de bulamadim yardimci olacak.. Birde Telefonu aldigim gibi kullaniyorum, şuan kiz arkadaşimla ve Kankamla olan bi kaç fotodan 2 tane videodan ve 53 şarkidan başka Hİç bişiy yüklemedim telefona... Herhangi bir güncellemesi varsa da bilmiyorum şuan.. Güncellemedim nasil yapilir da bilmiyorum.
Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz.. 2 gündür Acaba telefonda bi sorun mu var geri götürsem mi diye düşünüyorum... Geri götürürsem de Servise mervise gönderilmesine, varsa da bi sorunu tamir edilmesini kabul Etmem, Ya başka telefon alirim yada Şimdikinde bi sorun varsa Yenisini isterim... 2 Günlük telefonun Tamir edilip elime verilmesini kabul edemem.. Çok sinirliyim şuan yaniii..
Kisaca Yardima ihtiyacim var.. Bu şarj olayi canimi fena halde sıktı.. Gerçekten canimi çok fena sıktı bu durum..