resat_19
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen katılıyorum PC den msn ye bağlayın feceyi açın telden eBuddy i mesajlaş.Düdük kadar ekranda ne görcen eBuddy çok daha kullanışlıbununla minicik ekranda yazarken gebereceğinize
ebuddyi yükleyin msn ve facebook hesaplarınıza aynı anda baglanıp normal msn penceresinde chat yapabilirsiniz..facebook chatde yapabilirsiniz..
bu sırada bolt browserdenda facebooka girebilirsiniz normal pc ekranı gibi mobilden girmez...
arkadaşlar ne kodu acaba ben indrememiyorum ve telim samsung GT-s3653w kesin olurmu ve 500 snye bekelemek çok iğrenç bişi
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu konuşmaları kesin bence herkez fikrini kednine saklasın ben sadece bu lanet şeyi indermee çalışıyorum ve ndiremiyorum yarımcı olun diyorum siz kavaga yapıyorsunuz hehehe diyip geçin yaha bide bunu bu uygulmıyı koyan kiişi sana sesleniyorum lütfen başka bi sitedne indirelim 600snye bekliyorum yha bu ne aaptall biişiy yarıdm et sende biraz
Kardeşler ebuddy daha iyi ama buda idare eder yani yine de teşekkür edin bi arkadaşa : )
Ebudy chat degilmi sadece.bolt bildigin facebook.yanlis biliyor olabilirim
Yinede uğraşmışsın eline ......Hepiniz haksızsınız ben haklıyım var mı ? her ne olursa olsun bukadar eleştiri olmamalıydı daha iyiside varsa kişi hakkında olumsuz eleştiriler atılıp sadece uygulama uzerine yoğunlasılması gerekiyordu ve sonuç itibari ile bir emek sarf etmişiz arkadasim yinede uğsaşmışsın eline demek varken siz tamtersi adam azarlar gibi ne ya sanki adam öldürdük herşey usulüne göre konuşulsa haklısın kardeş der çıkarım yani lütfen mantık mantık deyip durmayın Allaha bin şukur mantıgımı nerde nasl kullanacamı cok iyi biliyorum..beni kizdiran şeyler burda yazdığım seylerden kaynaklanıyor etki tepki meselesi...
sen yaz demedinmi kadeÅim. abuk subuk konuÅma.yararsız bir konu açmıÅsın peÅinden gidiyorsun.
tüm herkes haksızsın diyor sen hala kendini savunuyorsun.
Sen yaz dedin ben yazdım.konuÅmanı düzelt.Efendi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?