resat_19
Üye
-
Konu Sahibi
-
bununla minicik ekranda yazarken gebereceğinize
ebuddyi yükleyin msn ve facebook hesaplarınıza aynı anda baglanıp normal msn penceresinde chat yapabilirsiniz..facebook chatde yapabilirsiniz..
bu sırada bolt browserdenda facebooka girebilirsiniz normal pc ekranı gibi mobilden girmez...
Sen çok emin konuşuyorsun ama hiçbirşey bilmiyorsun çünki bolt 2.31 versiyonunu denememişsin bilgisayardakinin ayni ve facede çevrim içi görünüyorsun mobil olarak görünmüyorsun sadece face değil google olsun diğer siteler olsun birebir aynı dene ve öyle konuş dostum laf kalabalığı yapma.
bişey değil arkadaşlar lütfen denemeden görmeden abuk subuk yorum yapmayın arkadaşlar.ben size okadar diyorum..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar benim doğruluğunu konuştuğum şey bolttan girdiğin facebook bilgisayardakinin aynısı lütfen konuyu saptırmayın ilk once yazdığım yazıyı okumayı öğrenin ve burdada haklıyım deneyimde oyle değil diyen yalan soyler + bozarım telefonumdan görüntülerini atarım buraya ne nasılmış anlarsınız konuyu saptırmayın lütfen..
Polemıge girmek istemem ama bolt 2.31deki facebook kadar gercekci facebook görmedim.Tek eksik facebook video ama oda java flash olmadigindan.konuyu acan arkadasa tesekkur.bence gerek yok bu tartismalara.hepiniz sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?