arkadaşlar samsung galaxy s3 aldım doğrumu yaptım acaba görüşleriniz fikirleriniz nelerdir :/

Sponsorlu Bağlantılar

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
Tablet alSaydin daha iyi olurdu

ersencelal

Üye
Hayırlı olsun telefon güzel ama ben olsam HTC One X alırdım:dry:

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
one x de güzeldi fakat s3 alıp kesmiyeceğini düşüneni ilk kez görüyorum :s

- - - Eklendi - - -

bu arada htc alan one x; samsung alan s3 manyağı oluyor. sen bizim forumculara pek bakma :)
hahhah :D aynen hacı en doğrusunu soyledın :) ama ne biyilim htc de farklı bea :)

- - - Eklendi - - -

Sana inanamiyorum.soru mu bu simdi? cok iyi yapmissin :oke: :D
hacı ne biliyim ya ben samsungu sevmem ki :) bıde ayfon 5 i çıkarcak acıkla ma yapmış samsungun s3 ünü dağıtıcaz falan diye :D hiç hoş olmadı yanı :D

- - - Eklendi - - -

eğer ekran boyutunu takmayan birisi isen galaxy tab 10.1 almanı tvsy ederdim ama cebime nasıl koyayım diosan en doğrusu hayırlı uğurlu olsun
hacı ben sadece perfromans istiyodum yanı güc falan kasmayan bir telefon falan da ondan se aldım ama ondada oyunlarda nette falan kasma yok arada 1 2 sanıyeliğine menude oluyo :/

- - - Eklendi - - -

güle güle kullan iyi yapmışsın
eyv arkadşaım sağolasın darısı isteyenlere

- - - Eklendi - - -

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan
sagolasın kardeşim :) darısı almak isteyenlere

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun telefon güzel ama ben olsam HTC One X alırdım:dry:
bende orda karasız kaldım işte ama test sonuçları açık ve ortada :)

- - - Eklendi - - -

Tablet alSaydin daha iyi olurdu
yok hacı ne tablei nereme sokucam ben onu annemler buna bile çok buyuk diyo :d

15097

15097

Üye
Almıssın Samsung'u sevmiyorsan neden aldın :kıskıs: Şaka bir yana doğru tercih yapmışsın güle güle kullan :alkis

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Almıssın Samsung'u sevmiyorsan neden aldın :kıskıs: Şaka bir yana doğru tercih yapmışsın güle güle kullan :alkis
hacı one x alıcaktım adam dedi one x de bazı hatalar oluyo samsung un artı özellikleri falan var dedi bir anda kapıldık :D

taka78

Üye
hayırlı olsun almışsın hoş da, muhabbet için mi geldik buraya ALLAH ALLAH... forumda bir sürü şahsiyetin sorunları var onlara da baksak diorum hany !!!! (şaka elbette)

Shadowman07

Shadowman07

Üye
piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih :oke:

orenilker

Üye
    Konu Sahibi

:) hiç iphone 4S önermedi mi adam?
ya 4s i pek önermıyolar aslında neden bılmıyorum bıde çok pahalı 2230 tlydı bende belediye dağıtımı gibi oldugu için istemedım bide bi albenisi yok 4s napıyosa s3 2 katını yapıyor

- - - Eklendi - - -

piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih :oke:
saol hacı:) aldık işte suan bir sorun yok ama one x alsamyıdım acaba diyorum :D

- - - Eklendi - - -

4s ' i yaladın yuttun mu hacı o nerde ;)
hacı sen belli fanboysn sanırım :)

15097

15097

Üye
ya 4s i pek önermıyolar aslında neden bılmıyorum bıde çok pahalı 2230 tlydı bende belediye dağıtımı gibi oldugu için istemedım bide bi albenisi yok 4s napıyosa s3 2 katını yapıyor

- - - Eklendi - - -

saol hacı:) aldık işte suan bir sorun yok ama one x alsamyıdım acaba diyorum :D

- - - Eklendi - - -

hacı sen belli fanboysn sanırım :)
4s nerde o kadar paraydı :ehe o kadar pahalı olmaması gerekir aslında :hmmm öyle deme nette s3 vs 4s videoları var izle bence :)

doctorrr

doctorrr

Üye
adam fan olsa gs2 kullanmaz (h)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye

:utandım: servis :allalla: n'oldu anakart falan mı değişecek pert ettin makineyi dimi :D

dahili hafıza pert oldu sanırım :kıskıs: telefon dahili hafızadaki bileşenleri göremediği için açılmıyordu yahu :gul: bana kalırsa anakart ya da elektronik kompanenti değişecek :eller: eğer öyle olursa sıfır cihaz kullanacağım sayılır (h)

doctorrr

doctorrr

Üye

dahili hafıza pert oldu sanırım :kıskıs: telefon dahili hafızadaki bileşenleri göremediği için açılmıyordu yahu :gul: bana kalırsa anakart ya da elektronik kompanenti değişecek :eller: eğer öyle olursa sıfır cihaz kullanacağım sayılır (h)
vaaay bende makineyi flashlaya flashlaya romu yaksam da göndersemmi acaba :gul:

Üst Alt