5800 dan sonra hissettiklerini paylaşır mısın![]()

şimdi hacım 5800 dan sonra hissettiklerim çok olumlu şeyler5800 dan sonra hissettiklerini paylaşır mısın![]()
yani böyle bır dokunmatik yok en başta,sonra kamerayı açayım diyosun 5800 o 3.2 megapixellik kamerasından sonra sana profsyonel foto makinesi gibi geliyo
sonra ekran super amoled hd ekran farklı bişeymiş ya yani baya güzel
sonra bir iki oyun açıyosun ve keyfine bakıyosun
sonra nete giriyosun zaten şoka ugruyosun 5800 dayken yumuruk attıgım sayfalarda şuan hiç kasma olmuyo fakat samsung dan nefret ettiğim için ısınamıyorum telefona :/ 4s alacaktm kı flash destegi yok diye almadım ben htc fanatiğim ondan sanırım 
flash desteği olsaydı hiç tereddüt etmeden alırdm fakat flash destegi yokBen olsam 4s alırdım çünkü s3 ekranı bana bir hayli büyük fakat büyük ekran sorun değil diyorsan çok güzel![]()

yiyosa yapsın![]()
yapan suana kadar çıkmadı sadece arkadaşımda nokia 500 var onda net testi yaptık sonuç ortada 
Daha ne olsun. Android Kral cihaza sahipsin şuan..
hacı ondan şüphem yok bea ama samsung u sevmiyorum ben ondan dolayı telefona haksızlık ediyorum aslında telefon güzel de o samsung logusu benı deli ediyo hani kamera oyun performansı falan iyi fakat nova 3 de kasılmalar yaşadım ondan sonrada biraz tereddüt etmeye basladım bu arada one x de yenı bır guncellememı geldi test ettm antutuda one x geçti beni :S
- - - Eklendi - - -
Hiçbir Androidli telefon sahibi sana artislik yapamaz![]()

aynen öle hacım
eşşekten inip aston martine binmek gibi birşey olmuştur heralde![]()
yanı eline aldıgın anda ekranın o şevk verici hissiyle karşı karşıya kalıyosun
benm sevdiğim yanı net performansı güzel bide kamerası ıyı 
android karışık değildir.. ios kadar engelli kullanılmaz menüsü özelliği yoktur Samsung s3 de taş gibi btooth çalışır öndeki kamerayı yüzündeki sivilceni sıkasın diye değil de görüntülü konuşma için koymuştur.. bunu gibi bir sürü artı ayrıntı.. elindeki cihaz gerçekten canavar ben one xde kullandım bi kaç özelliği karşılıklı olarak üstün durumda her iki cihazdada fakat gel gelelim şarja bu konuda one x berbat .. o kadar özelliğin işlemcin performansın olsn ama bataryan iki oyuna yarıya insin işte bu konuma samsung baya önde bi cihaz heleki son güncelleme ile şarj canavar oldu..
- - - Eklendi - - -
android karışık değildir.. ios kadar engelli kullanılmaz menüsü özelliği yoktur Samsung s3 de taş gibi btooth çalışır öndeki kamerayı yüzündeki sivilceni sıkasın diye değil de görüntülü konuşma için koymuştur.. bunu gibi bir sürü artı ayrıntı.. elindeki cihaz gerçekten canavar ben one xde kullandım bi kaç özelliği karşılıklı olarak üstün durumda her iki cihazdada fakat gel gelelim şarja bu konuda one x berbat .. o kadar özelliğin işlemcin performansın olsn ama bataryan iki oyuna yarıya insin işte bu konuma samsung baya önde bi cihaz heleki son güncelleme ile şarj canavar oldu..
Millet karşılıklı sivilce sıkıyor (!) aynen kardeşim sürekli elinde tuttugu zaman kayıyo elin terleyınce o kötü ama ben kılıfla çözdüm işi bide benm sevmediğim bir özellik pek sağlam bulamıyorum yani bir one x kadar yada 4s kadar :/ bu arada bende çok memnunum o saydıgım 2 kusur dışında onlarad kusur sayılmaz aslında samsung bu sefer yapmış ama ben htc fanboyuyum ondan dolayı samsung sevmıyorum ama s3 ayrı bişe1 yildir iphone 4 kullanicisiyim, iki hafta once galaxy s3 aldim .
Ve telefondanda cok.iyi anlayan cok arastiran birisi olarak soyluyorum.
Suana kadar Galaxy 3 ile hic bir sey karsilastirilamaz.
Hatta iphone 4S bile...
IPHONE istedigin gibi rahatca muzik atamiyorsun, Salakca bir ITUNES Olayi var yani. HACKLEYIP DE ucretsiz indirdigin programlari itunes geri siliyor.
Telefonun flash sorunu var zaten, adam akilli videolati izleyemiyorsun.
En onemlisi Iphone de anten sorunu var...3g acik olmayinca surekli hat gidiyor. Ozellikle arabada ve tranvaylarda.
Bluetoot ozelligi berbat. Illa iphone ile bluetoot baglantisi kurcaksin...
... acikcasi Iphone kullanmak PISMANLIKTIR.
Birdaha Iphone mi? Asla![]()
Iphone 5 cikacakmis. 3D cekim yapan kamerqsiyla,isterse.10D kamera koysunlqr ama itunesi iptal etmedikce iphonenin herzaman kusuru kalacaktir.
Galaxy3 ise sevmedigim simdiye dek tek ozellik dis
Plastigi saglam ama cok kaygan. Elden kaymaxa dusmeye cok musait yani...

inşallah kardeşim şuan bir sorun yokdaha ne olsun super
valla bilemiyorum kardeşim s3 canavar ama dediğim gibi ben htc fanboyuyum ondan dolayı sadece arkadaşlar dedi diye s3 aldım ama aklım one x deandroid karışık değildir.. ios kadar engelli kullanılmaz menüsü özelliği yoktur Samsung s3 de taş gibi btooth çalışır öndeki kamerayı yüzündeki sivilceni sıkasın diye değil de görüntülü konuşma için koymuştur.. bunu gibi bir sürü artı ayrıntı.. elindeki cihaz gerçekten canavar ben one xde kullandım bi kaç özelliği karşılıklı olarak üstün durumda her iki cihazdada fakat gel gelelim şarja bu konuda one x berbat .. o kadar özelliğin işlemcin performansın olsn ama bataryan iki oyuna yarıya insin işte bu konuma samsung baya önde bi cihaz heleki son güncelleme ile şarj canavar oldu..
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar s3 aldım acaba iyimi yaptım kötümü yaptım bılemiyorum,yani şaunlık memnunum ama yani ne bilyiim kafamda soru işareti var ilk android deneyimim benı yolda bırakırmı s3 :/ yardımcı olup gorüşlerinizi bildirirseniz mutlu olurum... hepinize teşekkürler

Bence bir cep telefonu için fazlasıyla büyük bir tablet.eğer ekran boyutunu takmayan birisi isen galaxy tab 10.1 almanı tvsy ederdim ama cebime nasıl koyayım diosan en doğrusu hayırlı uğurlu olsun