arkadaşlar samsung galaxy s3 aldım doğrumu yaptım acaba görüşleriniz fikirleriniz nelerdir :/

Sponsorlu Bağlantılar

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung galaxy s3 aldım doğrumu yaptım acaba görüşleriniz fikirleriniz nelerdir :/
arkadaşlar s3 aldım acaba iyimi yaptım kötümü yaptım bılemiyorum,yani şaunlık memnunum ama yani ne bilyiim kafamda soru işareti var ilk android deneyimim benı yolda bırakırmı s3 :/ yardımcı olup gorüşlerinizi bildirirseniz mutlu olurum... hepinize teşekkürler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tabiki iyi yaptın.Galaxy SIII çok iyi bir model.Yarı yolda bırakmaz.

larten123

larten123

Üye
Süper bir tercih yapmışsın. Hayırlı olsun:tebessüm:

larten123

larten123

Üye
hım ölemı dıyosun kardes :/

- - - Eklendi - - -

gercektenmı kardes :/

İmkanım olsa ben bile almak isterim. Elindeki canavarın değerini bil. Süper bir cihaz. Şöyle bi Android oyunlar bölümüne filan topukla sen:oke:

cliolar

Üye
Hayirli olsun,cok cok iyi bi cihaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kullanmasını bilene çok güzel bir cihaz,hayırlı olsun

asddsa35500

Üye
Hayırlı Olsun valla bende almak istiyorum ama para sıkıntım var :/

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
İmkanım olsa ben bile almak isterim. Elindeki canavarın değerini bil. Süper bir cihaz. Şöyle bi Android oyunlar bölümüne filan topukla sen:oke:
saol kardeş de ya ben aslında memnunum fakat bugun benchmark antutu 2 falnn test ettm one x in gerisinde kalıyıo :S

- - - Eklendi - - -

Hayırlı Olsun valla bende almak istiyorum ama para sıkıntım var :/
kardeş bende ogrencıyım 600 tl verdim babama ustunu o ekledi bende 5.5 ay ugraştm aldrına kadar

- - - Eklendi - - -

Kullanmasını bilene çok güzel bir cihaz,hayırlı olsun
hocam kullanmasını bilene derken

- - - Eklendi - - -

Hayirli olsun,cok cok iyi bi cihaz.
saol hocam da oyun yükleyemedm paralı malum nasıl alcagımıda bılmıyorum credi kartı falan

larten123

larten123

Üye
Yani kullanmasını bileceksin işte. Android karışıktır ama özelliklerini keşfedince mükemmeldir.:oke:

- - - Eklendi - - -

Android oyunları bölümünde ücretsiz paylaşılıyor oyunlar ve markettekiler.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Yani kullanmasını bileceksin işte. Android karışıktır ama özelliklerini keşfedince mükemmeldir.:oke:

- - - Eklendi - - -

Android oyunları bölümünde ücretsiz paylaşılıyor oyunlar vw markettekiler.
öle hacım alışmak zor oluyo biraz karışık hatta ne bırazı baya karışık :) açıkcası fps oyun almak istiyorum fakat kontörle olmuyor değilmi

larten123

larten123

Üye
öle hacım alışmak zor oluyo biraz karışık hatta ne bırazı baya karışık :) açıkcası fps oyun almak istiyorum fakat kontörle olmuyor değilmi

O konularda bir bilgim yok. Android kullanan birisine sorarsan iyi olur hacı.:p Ama hatırladığıma göre Google Play'e henüz mobil ödeme gelmemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. Gelmiş de olabilir. Dediğim gibi kullanan birisine sorarsan iyi olur.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar internetten indirsem fps oyunu telefona atsam çalışırmı ve nasıl atıcam

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Iyi bir telefon hayırlı olsun :) Düşünmeyi bırak ve tadını çıkarmaya bak :)

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Iyi bir telefon hayırlı olsun :) Düşünmeyi bırak ve tadını çıkarmaya bak :)
eyvallah hocam :) ama aklıma takılıyo ben htc hayranıyım kı htc alcaktm son anda bir anda agzmdan s3 çıktı ve aldım ama yarı yolda bırakırmı diye düşünüyorum,

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
eyvallah hocam :) ama aklıma takılıyo ben htc hayranıyım kı htc alcaktm son anda bir anda agzmdan s3 çıktı ve aldım ama yarı yolda bırakırmı diye düşünüyorum,

Yok yok yarı yolda bırakmaz merak etme sen :) Şu saatten sonra sana hata yapmışsın diyecek halim yok elinde ki cihazın kıymetini bil alan var alamayan var üstad ;) takıldığın yer olursa pm atman yeterli elimden gelen yardımı yaparım :) bende One X var ancak S3 te yakın arkadaşım da var ;)

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Elindeki canavarın keyfini çıkart. İyi geceler:bye2:
saol hocam allah razı olsn :)

- - - Eklendi - - -

Yok yok yarı yolda bırakmaz merak etme sen :) Şu saatten sonra sana hata yapmışsın diyecek halim yok elinde ki cihazın kıymetini bil alan var alamayan var üstad ;) takıldığın yer olursa pm atman yeterli elimden gelen yardımı yaparım :) bende One X var ancak S3 te yakın arkadaşım da var ;)
çok sagol hocam alalh razı olsn :) one x mi :O tasarımına hastayım o telefonun ve sense 4.0 na :/

Üst Alt