hahhahone x de güzeldi fakat s3 alıp kesmiyeceğini düşüneni ilk kez görüyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada htc alan one x; samsung alan s3 manyağı oluyor. sen bizim forumculara pek bakma![]()
aynen hacı en doğrusunu soyledın
ama ne biyilim htc de farklı bea 
hacı ne biliyim ya ben samsungu sevmem ki
Sana inanamiyorum.soru mu bu simdi? cok iyi yapmissin![]()
![]()
bıde ayfon 5 i çıkarcak acıkla ma yapmış samsungun s3 ünü dağıtıcaz falan diye
hiç hoş olmadı yanı 
hacı ben sadece perfromans istiyodum yanı güc falan kasmayan bir telefon falan da ondan se aldım ama ondada oyunlarda nette falan kasma yok arada 1 2 sanıyeliğine menude oluyo :/eğer ekran boyutunu takmayan birisi isen galaxy tab 10.1 almanı tvsy ederdim ama cebime nasıl koyayım diosan en doğrusu hayırlı uğurlu olsun
eyv arkadşaım sağolasın darısı isteyenleregüle güle kullan iyi yapmışsın
sagolasın kardeşimHayırlı Olsun Güle Güle Kullan
darısı almak isteyenlerebende orda karasız kaldım işte ama test sonuçları açık ve ortadaHayırlı olsun telefon güzel ama ben olsam HTC One X alırdım![]()

yok hacı ne tablei nereme sokucam ben onu annemler buna bile çok buyuk diyo :dTablet alSaydin daha iyi olurdu
hacı one x alıcaktım adam dedi one x de bazı hatalar oluyo samsung un artı özellikleri falan var dedi bir anda kapıldıkAlmıssın Samsung'u sevmiyorsan neden aldınŞaka bir yana doğru tercih yapmışsın güle güle kullan
![]()

hacı one x alıcaktım adam dedi one x de bazı hatalar oluyo samsung un artı özellikleri falan var dedi bir anda kapıldık![]()
hiç iphone 4S önermedi mi adam?piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih![]()
Sahiden, 4S nerde?piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih![]()
ya 4s i pek önermıyolar aslında neden bılmıyorum bıde çok pahalı 2230 tlydı bende belediye dağıtımı gibi oldugu için istemedım bide bi albenisi yok 4s napıyosa s3 2 katını yapıyor
hiç iphone 4S önermedi mi adam?
saol hacıpiyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih![]()
aldık işte suan bir sorun yok ama one x alsamyıdım acaba diyorum 
hacı sen belli fanboysn sanırım
4s ' i yaladın yuttun mu hacı o nerde![]()

4s nerde o kadar paraydıya 4s i pek önermıyolar aslında neden bılmıyorum bıde çok pahalı 2230 tlydı bende belediye dağıtımı gibi oldugu için istemedım bide bi albenisi yok 4s napıyosa s3 2 katını yapıyor
- - - Eklendi - - -
saol hacıaldık işte suan bir sorun yok ama one x alsamyıdım acaba diyorum
- - - Eklendi - - -
hacı sen belli fanboysn sanırım![]()
o kadar pahalı olmaması gerekir aslında
öyle deme nette s3 vs 4s videoları var izle bence 
hacı sen belli fanboysn sanırım![]()
4s ' i yaladın yuttun mu hacı o nerde
adam fan olsa gs2 kullanmaz![]()
Gerçi şimdi de kullanamıyorum ki
Servisteeee 
Gel kardeşim seni öpecemGerçi şimdi de kullanamıyorum ki
Servisteeee
![]()
servis
n'oldu anakart falan mı değişecek pert ettin makineyi dimi 
servis
n'oldu anakart falan mı değişecek pert ettin makineyi dimi
![]()
telefon dahili hafızadaki bileşenleri göremediği için açılmıyordu yahu
bana kalırsa anakart ya da elektronik kompanenti değişecek
eğer öyle olursa sıfır cihaz kullanacağım sayılır 
vaaay bende makineyi flashlaya flashlaya romu yaksam da göndersemmi acaba
dahili hafıza pert oldu sanırımtelefon dahili hafızadaki bileşenleri göremediği için açılmıyordu yahu
bana kalırsa anakart ya da elektronik kompanenti değişecek
eğer öyle olursa sıfır cihaz kullanacağım sayılır
![]()

vaaay bende makineyi flashlaya flashlaya romu yaksam da göndersemmi acaba![]()

+1.
anlamayacaklar mı sen romu yakınca sivri![]()
sivri