Tuba
Üye
Arkadaşın mesajına bakacak olursak ve başka bir arkadaşın cevabına bakacak olursak :
Apit";4306369' Alıntı:Haklısınız. Ama nokia hastalığı işte))
Samsung'u sevmeyen biri olarak söylüyorum 701 için değmez, N9 için belki ama kesinlikle 701 için değmez
gerekten bilgi almak için açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum ve benim yorumum :
Arkadaş s2 almış ve aklı hala nokia kalmış kendisi s2 nin ne kadar yeni telefon olduğunu ne kadar üstün olduğunu bilsede bence nokia dan vazgeçemiyor ve vazgeçmek için kendisine bu yolu bulmuş siz s2 daha iyi diceksiniz ve gönlü ferahlıyacak.....
ƒℓα[χ]ℓу;4312512' Alıntı:
Aynen katılıyorum. Amacına ulaşmışsa sohbet yapmanın bi alemi yok. Konu kilit olabilir.
----------Eklendi @ 10:02:53 ---------- Yazıldı @ 09:59:14 ----------
Ama fake olduğu belli. Bilmiyorum siz biliyomusunz şuan ki nokia'nın halini ama nokia bu durumdayken kimse s2'sini satmaz. Ve gidip sadece sırf belle vs.vs görmel için 701 almaz. Bu konuda ghz,rom geçrsizdir. Çünkü her halükarda s2 üstündür.
Ayrıca sabrınız için teşekkür ederim. Şimdiye kadae ban yemiştim ama sayenizde. Keşke sizin gibiler çok olsa forumda
konuya mesaj yazan sadece iki kişi konunun kilit olduğunu çözümsüz olduğunu düşünüyorsa tek iyimser ben değilim diyorum....